Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby Eddie Brock » 09 May 2022, 14:10

I jos jedan napadac
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Vasilije 1980 » 09 May 2022, 15:26

Bolkonski wrote:Kupite mu više tu LŠ, postao je zamoran.

Još kad je juče, ničim izazvan, uporedio Siti sa Romom, u fazonu “I Roma je mnogo potrošila “. :lollol: :blue:

Najviše se prosr'o kad je izjavio kako mu niko iz kluba pod obavezno nije tražio pehar Lige šampiona. Prebacivanje krivnje sa sebe na druge. A ne, ne, ne...dali su ti hrpu para za pojačanja iz sezone u sezonu da bi gledali kako ti se tim raspada za minut-dva.
Vasilije 1980

Postby fontaneros » 09 May 2022, 17:47

MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Гроф Тинторето » 09 May 2022, 17:48

Cim mu daju koliko god zatrazi, znaci da nesto radi dobro.

Kad ga isutiraju iz kluba, makar jednog, a ne 3 zaredom, onda se moze govoriti da je propao.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Bolkonski » 09 May 2022, 18:58

Znači da ima bolesno jak lobi preko Ćikija.
A PL su osvajali i Manćini i Pelegrini, i to sa drastično slabijim timovima.
Bolkonski

Postby Гроф Тинторето » 09 May 2022, 19:08

Znaci ima nesto. Ako njima nije mnogo da daju toliko para, sto bi se on snebivao :D
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Produzenisamlekom » 09 May 2022, 20:01

Bolkonski wrote:Znači da ima bolesno jak lobi preko Ćikija.
A PL su osvajali i Manćini i Pelegrini, i to sa drastično slabijim timovima.

I Ranijeri.
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby fontaneros » 10 May 2022, 09:33

Bomba: Bajern želi Sadija Manea!
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Stefanm992 » 10 May 2022, 11:58

Pep je 10 nivoa iznad bilo kog trenera sitija pre njega , ovo sto igra siti sada i sto je igrao pod tim pelegrinijem je nebo i zemlja
Da sam neki milijarder , npr ovi iz Njukasla , jedino bih Klopu i Pepu mogao da dam maksimalno poverenje da grade tim i igru posto su dokazali da mogu da naprave masineriju
Ljudi koji spocitavaju neosvajanje LS ne shvataju da u sportu treba i srece a da je siti protiv reala nije imao ( mozda je jedino monako bas ono veliki kiks od svih ovih sezona a i to je bilo negde na pocetku njegovog mandata ako se secam dobro )
Npr da se Teri nije okliznuo i da je Bajern izdrzao jos 4 minuta Ferguson ne bi imao nijednu LS , da li bi se onda govorilo o njemu kao nekom promasenom slucaju ( a imao je koga god je hteo da dovede , i odlazili su mu samo kad on da dozvolu , nije bio neki Venger kome je uprava razmontirala 2 startne postave pa da se nadje opravdanje da se ne osvoji LS )
Ne znam za ovde ali u mom okruzenju je isla prica da je Tuhel nemac pojma do osvajanja LS kada je Celsi postao prvi favorit za osvajanje premijersipa , mislim smesno , covek oborio rekord sa dortmundom , igrao finale ls i dominirao francusku sa psz , dovode ga iskljucivo najveci klubovi ... valjda ti ljudi sto ga dovode znaju nesto o fudbalu
Stefanm992

Postby fabricio » 10 May 2022, 12:15

Mislim da niko ne sumnja da je Pep dobar trener. Problem je sto on ima Zinedin Zidan karijeru na vecem uzorku.
Uzeo Evropu dva puta u 3 sezone, sa po mom misljenju najjacim timom koji sam imao priliku da gledam. Ne kazem da bi i drugi uzeo na njegovom mestu, ali je ta Barsa ostala svemocna u godinama posle njega, i osvajala to takmicenje. Bila je svemocna i pre njega i osvajala to takmicenje. A on nikada.

Sve te lige po Nemackoj bi uzimao i Zidan i Kurta i Murta, a sa ovim ulaganjima i po Engleskoj verovatno. Ovo je sramno kakav tim ima u odnosu na konkurenciju. Model ffp-a im je blagi uzas. Salary cap i u fudbalu i cao.

Imamo Ancelotija koji hara trecu deceniju i titulom u ligi sampiona bi zacementirao status najveceg stratega. Murinja underdog kinga, Klopa koji je pravi istinski sistematski trener, Tuhela takodje na isti princip.
Sve su to bolji treneri od Gvardiole.

Mbape Haland. Msm da Mbape u rudniku moze da igra fudbal, a da Halanda ceka Kun Aguero karijera.
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Radonjaa » 10 May 2022, 12:17

Ali, 11 (10) godina nema sreće :biggrin: I to su većina tih ispadanja bili debakli gdje je njegova ekipa u dvomeču primala 5+ golova, a ispadali od Totenhema, Liona, (za 2 klase slabijeg nego sad) Liverpula...
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Stefanm992 » 10 May 2022, 13:02

fabricio wrote:Mislim da niko ne sumnja da je Pep dobar trener. Problem je sto on ima Zinedin Zidan karijeru na vecem uzorku.
Uzeo Evropu dva puta u 3 sezone, sa po mom misljenju najjacim timom koji sam imao priliku da gledam. Ne kazem da bi i drugi uzeo na njegovom mestu, ali je ta Barsa ostala svemocna u godinama posle njega, i osvajala to takmicenje. Bila je svemocna i pre njega i osvajala to takmicenje. A on nikada.

Sve te lige po Nemackoj bi uzimao i Zidan i Kurta i Murta, a sa ovim ulaganjima i po Engleskoj verovatno. Ovo je sramno kakav tim ima u odnosu na konkurenciju. Model ffp-a im je blagi uzas. Salary cap i u fudbalu i cao.

Imamo Ancelotija koji hara trecu deceniju i titulom u ligi sampiona bi zacementirao status najveceg stratega. Murinja underdog kinga, Klopa koji je pravi istinski sistematski trener, Tuhela takodje na isti princip.
Sve su to bolji treneri od Gvardiole.

Mbape Haland. Msm da Mbape u rudniku moze da igra fudbal, a da Halanda ceka Kun Aguero karijera.

Meni je realno Anceloti veliki trener , kao klinca me je njegov Milan nervirao , sada sa ove distance se divim toj ekipi
Tuhel je slicniji Pepu nego Klopu
Ponovo kazem - gledam igru a tek onda trofeje , Ferguson je uzeo 2 LS za 30 godina a Zidan 3 za 3 godine i sada trebam da kazem da je Zidan bolji trener ? Zidan koji nije bio dominantan u ligi gde nema srece i slicnih stvari , a dominirao u LS gde znamo kako su pojedini prolazili protiv Reala sto se tice sudjenja , dok je Mancester imao neverovatne ekipe i sigurno zasluzio vise od 2 LS za svo to vreme ali jbg a opet i te 2 kazem dosle posle sitnih detalja koji su mogli da promene istoriju pa verovatno i misljenje javnosti o Fergusonu
LS je velika kocka , jedan Ronaldo je nije osvojio a igrao za najvece klubove Spanije i Italije , Ibrahimovic isto
Po meni Pepu fali malo lidera na terenu , ekipe mu deluju bez srca i bez vodje , robotizovano
Stefanm992

Postby Produzenisamlekom » 10 May 2022, 13:31

Da,vrlo je bitno kako ti igra ekipa,a ne koliko trofeja osvojiš.
Npr,potencijalno Liverpul igra lepši fudbal od Reala,a može da se desi da ostane bez ijednog trofeja ove sezone,a Real uzeo Primeru i možda će LŠ.
Koga onda briga što Liverpul igra lepo?!
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Vasilije 1980 » 10 May 2022, 15:21

Aston Vila i Barselona su gotovo rešili posao u kojem će klub iz drugog najvećeg engleskog grada trajno dobiti u posed Filipa Kutinja koji je bljesno od povratka u premijerligaški fudbal gde se pokazao kao najbolji igrač Džerardove Vile.

Ostali su samo neki tehnički detalji, kako mediji sa Ostrva javljaju, al pitanje je sata kada će Karioka zvanično biti promovisan u najveće letošnje pojačanje čete sa "Vila Parka".

Barsa je najveći gubitnik celog posla. Doveli su Kutinja iz Liverpula za grdne novce da bi ga sada gotovo poklonili Aston Vili za nekih 20-tak miliona kolika se cifra spominje.
Vasilije 1980

Postby NEDJA » 10 May 2022, 15:46

Glupo je reci da Pep nije dobar trener ali je cinjenica barem po mom misljenju da je precenjen. On je pre svega ligaski trener, cije ekipe igraju u kontinuitetu na visokom nivou sa malo kikseva protiv losijih ekipa, ali u kup sistemu gde se igra na dve urakmice cesto trokira i cesto za kratko vreme primaju dosta golova. Haland bi konacno u tim utakmicama mogao biti prevaga, nisu od Aguera imali top napadaca
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal