Gerzovo wrote:Pep je prije i Murinja i Anćelotija, da se ne lažemo.
Ali kako je moj brat Messi trehno, u 50 minuti više ne može trčati. Samo mu je taj pas ostao, kad pocjepa odbranu na par djelova, ostalo sve, kao djed od 90 ljeta. Ipak, subjektivno, meni najbolji svih vremena.
Verrati je najbolji igrač Psga. Bez njega uopšte ne bi lopte mogli iznjeti. Nek su ispali. Ali paradkos, ljudi od 180 minuta bili bi bolji 150, ali ispadoše.
Donaruma i Marqinjos dobili pomračenje uma.
E, svašta.
Karleto poslednjih desetak godina održava karijeru zahvaljujući svojoj društveno-socijalnoj inteligenciji i sposobnosti da se dodvorava i podilazi različitim sujetama i izgradi burazerski odnos sa igračima, dok je igra njegovih timova cirkuska atrakcija i nešto što nema veze sa organizovanom, metodičnom, taktičkom i osmišljenom igrom.
To mu nije prošlo u Bajernu. Švabe ga izvalile i slale delegaciju Uliju Henesu sa zahtevom da ga najuri iz Bajerna.
Dobro da će sada osvojiti Primeru pored Sevilje i Betisa. Čak i ona prošlosezonska Barselona bi mu uzela titulu.
Kombinacija sreće i sposobnosti podilaženja igračima čine Ančelotija trenera.
Neverovatan srećnik.
O Murinju sam pisao milion puta, ko je hteo - pročitao je. Ko je želeo da razume - razumeo je.
Samo nerazuman čovek može pominjati Mančester i Totenhem kao neuspehe i raspade.