Pit Bull wrote:Sad je veselo...
Da vidimo ko ce u plej-of krnje Evrolige.
5) Efes 12-8
6) Bajern 12-10
7) Makabi 11-10
8) Monako 10-13
------------------------
9) Zvezda 9-12
10) Fenerbahce 9-13
11) Alba 8-12
Raspored do kraja:
Efes 12-8
Kuci: Real, Milano, Bajern, Alba
Gosti: Baskonija, Monako, Zalgiris, Zvezda
Efes je tu zakucan peti i moguce da ce i Olimpijakosa prestignuti do kraja. Uglavnom, ide se ka tom cetvrtfinalu Olimpijakos-Efes.
Bajern 12-10
Kuci: Zvezda
Gosti: Fenerbahce, Milano, Panatinaikos, Efes, Real
Bajern je trebalo da igra tri meca sa Rusima kuci, sad im ostaje samo Zvezda. Mislim da je 14-14 najrealnije za njih, ali ocekujem 15-13 da izadju na kraju. Dobice Zvezdu, Panate i uletjece jos neka.
Makabi 11-10
Kuci: Milano, Real, Asvel, Fenerbahce
Gosti: Zvezda, Panatinaikos, Barselona
Bice bas nefer nekako ako Makabi nakon svega udje u osam, a sa ovim rasporedom uopste nije nemoguce da izadju 15-13. Mada mislim da ce ostati kratki, bez trenera su... Oko 14-15 pobjeda ce i oni da dohvate vjerovatno.
Monako 10-13
Kuci: Efes, Olimpijakos, Baskonija, Alba
Gosti: Milano
Njima je bar jednostavno... Djeluje da ce 14-14 biti dovoljno za plej-of. Moraju dobiti sve kuci. Mozda i 13-15 zavrsi posao.
Zvezda 9-12
Kuci: Real, Makabi, Efes
Gosti: Barselona, Alba, Bajern, Zalgiris
Zvezdi je po meni presudno ovo sto igraju ove sedmice. Ako dobiju Real i Makabi i budu na 11-12, imaju dobre sanse. Jedna u Njemackoj i Zalgiris da se uzme, to je 13. Sve u svemu, ove dvije ove sedmice im odlucuju sad.
Fenerbahce 9-13
Kuci: Bajern, Alba, Panatinaikos
Gosti: Baskonija, Barselona, Makabi
Fener bez pogovora mora da dobije sve tri kuci sto je realno i da uzmu dvije na strani, mada i 13-15 moze da zavrsi posao ako imaju bolji h2h sa Makabijem, a dobili su ih dvocifreno kuci.
Alba 8-12
Kuci: Olimpijakos, Barselona, Zvezda, Panatinaikos
Gosti: Baskonija, Fenerbahce, Efes, Monako
Alba uz malo srece moze uzeti tri meca kuci, pa da juri dva brejka, ali teska gostovanja tako da su oni tu realno sa najmanjim sansama.
Users browsing this forum: No registered users and 21 guests