Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby feanorlfc » 07 Apr 2012, 14:05

harper lee wrote:
Jedina dobra odluka FSS bi bila da se svi njegovi rukovodioci kolektivno samozapale u Staroj Pazovi.

Miha je trebalo da saceka da se formira reprezentacija Srbije pa da vodi njen tim. Do tada bi bio dovoljan i Stanojevic sa prvim timom Partizana koji bi igrao u crvenim dresovima. Ionako je svejedno, sve dok je ovakvo stanje u srpskom fudbalu necemo uraditi nista sve i da nam Gus Hidink sedne na klupu.

Slažem se. Ipak, bolje Siniša nego neki dokazani duduk, kao Tumbaković, Okuka, Pižon, Ćurčić... Naravno da ljudi iz FSS-a moraju da odu. ali nek naprave što manje štete pre toga. Već su shebali klupski fudbal (mada je i pre bio takav, ali je sve gori), urnisali mladje reprezentativne kategorije (jedino što je valjalo kod prethodne garniture), ajde bar A tim da ne potone potpuno. Siniša će imati autoritet i neće forsirati dekadentan fudbal. Za početak dovoljno.
feanorlfc

Postby harper lee » 07 Apr 2012, 20:08

feanorlfc wrote:Slažem se. Ipak, bolje Siniša nego neki dokazani duduk, kao Tumbaković, Okuka, Pižon, Ćurčić... Naravno da ljudi iz FSS-a moraju da odu. ali nek naprave što manje štete pre toga. Već su shebali klupski fudbal (mada je i pre bio takav, ali je sve gori), urnisali mladje reprezentativne kategorije (jedino što je valjalo kod prethodne garniture), ajde bar A tim da ne potone potpuno. Siniša će imati autoritet i neće forsirati dekadentan fudbal. Za početak dovoljno.

A tim je potonuo, kud ces vise. Vidic se oprostio, Stankovic se oprostio, Lazovic se "Zahvalio", Krasic se zajebao s izborom tima i potonuo, Jovanovic je bolje da se i on oprostio, Zigic i Pantelic isto kao i Jovanovic, izbor izmedju Millijasa i Race bice podjednako bolan. Iz onog Anticevog tima koji je poslednji na ho-ruk i juris napravio neki rezultat gotovo niko nije ostao. Imamo igrace da obavimo smenu generacija ali za tako nesto bi trebalo da postoji plan u vrhu FSS a njima je jedini plan trenutno kako da prodaju Markovica iz Partizana i podele plen.

Mihajlovic je poznat kao svojeglav i bice izvanredna meta za Toleta da mu nadje kvaku kad treba da se skidaju glave nakon sto ga ispusimo u prvim sledecim kvalifikacijama, a da cemo da ga ispusimo je isto kao i 1+1=2. Nama treba dugorocnije resenje na klupi i strpljenje da se iznese nova generacija a za tako nesto mroamo da imamo odgovoran i dalekovid savez umesto ove gomile lopova i boraca za opstanak svojih guzica.

Rekao sam posle smene Djukica da to govno od reprezentacije necu gledati i zajebah se iz navijacke inercije. Drugi put me vise niko nece zajebati. Gledacu ih ponovo kad budu reprezentacija Srbije a ne Toletova pijaca za prodaju.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby medjutim » 07 Apr 2012, 20:24

harper lee wrote:Mihajlovic je poznat kao svojeglav i bice izvanredna meta za Toleta da mu nadje kvaku kad treba da se skidaju glave nakon sto ga ispusimo u prvim sledecim kvalifikacijama,

Obzirom da Tole ima 73 godine, polako postaje neizvesno koliko će još krugova kvalifikacija doživeti..
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby harper lee » 07 Apr 2012, 20:43

medjutim wrote:
harper lee wrote:Mihajlovic je poznat kao svojeglav i bice izvanredna meta za Toleta da mu nadje kvaku kad treba da se skidaju glave nakon sto ga ispusimo u prvim sledecim kvalifikacijama,

Obzirom da Tole ima 73 godine, polako postaje neizvesno koliko će još krugova kvalifikacija doživeti..

Taj je gori od Pantelije Topalovica.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Petko019 » 08 Apr 2012, 11:11

Nisam znao gde da napisem pa reko ajde ovde,najpribliznije je.
Danas od 17h Futsal Reprezentacija Srbije igra revans mec baraza za odlazak na svetsko prvenstvo protiv Madjarske (prva utakmica 1:0 za Madjare).

Direktan prenos na Areni 1, a ulaz u Pionir je slobodan.
"Spasa nam nema, propasti nećemo"
Petko019

Postby RobRoy » 08 Apr 2012, 14:04

Kaže Tole da još nije postignut dogovor. :dunno:

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 74511.html
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby licimur » 09 Apr 2012, 09:18

ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby RobRoy » 11 Apr 2012, 10:44

GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby CRNO_BELI » 11 Apr 2012, 23:55

harper lee wrote: na ho-ruk

:lol: :lol:

....

Dzaba trener, selektor ili sta vec, kad nema ko dati gol, niti ima ko pripremiti gol..
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby mali_buda » 11 Apr 2012, 23:57

Komentator na Areni rece da je, kako nezvanicno saznaju, postignut dogovor sa Mihajlovicem.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby RobRoy » 20 Apr 2012, 13:24

GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby AirBall » 21 Apr 2012, 10:41

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Zlaja » 21 Apr 2012, 10:43

Cekaju prvi, zbog plate...
Zlaja

Postby kezman » 21 Apr 2012, 14:36

Odlican posao Toleta koji pokazuje da ne najuspesniji prvi covek FSS posle Pazove , SP , dovodjenje Antica , Miha je kruna karijere ovog briljantnog i uspesnog sporstkog radnika ... :biggrin:
Tole je sebi obezbedio novi mandat sa ovim ...

Inace za 300 000 eura bolheg resenja nema ...

ja sam zadovoljan i pune srece Sinisi Mihajlovicu zaista verujem da je dobra kombinacija za nas fudbal ..
SRECNO SINISA !!

Iako je zvezdas mislim da on moze biti neko ko ce dobiti najsiru podrsku do sad sto mislim da je presudno za uspeh ...
jos ako dobije Hrvatsku
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Tegi » 21 Apr 2012, 21:05

Dobrodoslica Mihi... samo steta sto ce biti petardiran vec na debiju :laugh:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja