by rolerkoster » 05 Jan 2022, 13:04
Srecom nisam gledao sinoc rimejk Slozne Brace,dosta ljudi mi kaze da je katastrofa po njima.Ipak ta serija mi je jedna od drazih koju sam gledao kao klinac,ni ja nisam do pre neki dan znao da su snimili novu dok nisam video reklamu na Superstaru.Nisam ni pitao ko glumi od stare ekipe,da li je legenda Goran Sultanovic i dalje Cenga,da li Cvija glumi i ko menja Kecmana,itd....Za sada nisam cuo od nikoga koje gledao sinoc 1.epizodu pozitivan komentar,pa verovatno necu gledati.
Meni LZN nije leglo naprvo gledanje,tek kasnije sam poceo da je pratim i delim misljenje da su prvih par sezona dosta bolje od posednjih.Mustafa Nadarevic je bas lose izgledao u poslednjiim sezonama,verovatno je vec bio bolestan.Setih se i pokojni Glogovac se pojavljivao,dosta dobrih glumaca iz EX-YU je glumilo u LZN.Subjektivno misljenje(zbog njegovih politickih vulgarnih izjava prema nasem narodu)gde god glumi Emir Hadzihafizbegovic,ne mogu ga posmatrati kao glumca,tj nisu mi smesne scene sa njim,a to je mozda do toga sto imam subjektivno misljenje prema njemu zbog tih politickih izjava.