Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby mali_buda » 11 Apr 2012, 22:27

Del Pjero i Toti resili derbi meceve! Majstori ostaju majstori.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby irriducibili » 11 Apr 2012, 23:35

Nismo imali ni srece protiv lidera, ali su nam po ko zna koji put, ostali rezultati isli na ruku. Razlika ostaje nepromenjena, LS je sve bliza... :hatman:
irriducibili

Postby MOREIRA » 12 Apr 2012, 00:43

Nestidoh posle tmurne veceri da cestitam mojim Bjankonerima na pobedi protiv Lacijala , za Grande Alessandra :blue: pa takav majstor se samo jednom radja , 3 boda blize tituli idemo dalje i kup i titula su u igri !! FORZA JUVE !!
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby MOREIRA » 12 Apr 2012, 22:43

MOREIRA

Postby Grande Alessandro » 14 Apr 2012, 10:11

marco82 wrote:Pa gde je Grande Alessandro,sve njega cekam da napise pa moram ja.
Velika pobeda Juvea ka tiulu,mec resio znate vec ko.
Forza Juve.

Ubili mi ovi naši crno-beli to veče svaku želju za gledanje fudbala...tako da sam propustio tu utakmicu.
Nisam ni sumnjao u pobedu! Protiv malo boljih ekipa mi nemamo problem...male utakmice mogu da nas sjebu...
Šta reći za Aleksa...veliko mu hvala i neka nastavi ovako do kraja sezone, pa da donese skudeto! Možda će onda ovi iz uprave da se smiluju i ponude mu novi ugovor...
Grande Alessandro

Postby nolinjo » 14 Apr 2012, 14:31

tragedija se desila na mecu serija peskara -livorno igrac livorna lezi na terenu ozivljavaju ga ,izdrzi junace

fudbaleri placu :crybaby: funkcioneri placu ,izgleda da nije preziveo :crybaby:

i navijac sa ograde pade ,kakav trenutak, tragedija :crybaby:

joj
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Napredpartizan » 14 Apr 2012, 15:55

Ziv je,u bolnici je,nadam se da ce se izvuci.. Sta se ovo desava u poslednje vreme ?
Napredpartizan

Postby nolinjo » 14 Apr 2012, 16:04

JUNAK ,nadam se da je istina to sto si rekao !
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Napredpartizan » 14 Apr 2012, 16:08

nolinjo wrote:JUNAK ,nadam se da je istina to sto si rekao !

Procitao sam na 2 sajta da je primljen u bolnicu sa znacima zivota,ali sada javljaju neki sajtovi da se ipak nije izvukao :(

Ufff evo potvrde http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/S ... 4629.shtml

Strasno :crybaby:
Last edited by Napredpartizan on 14 Apr 2012, 16:11, edited 1 time in total.
Napredpartizan

Postby Stoxan » 14 Apr 2012, 16:10

Драма у Пескари, Моросони доживео срчани удар!

Према првим информацијама, Моросинија лекари држе у вештачкој коми, а уграђен му је и привремени пејсмејкер, па је велико питање хоће ли некадашњи млади репрезентативац Италије преживети.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Stoxan » 14 Apr 2012, 17:30

Odložene sve ostale utakmice Serije A i Serije B zbog ove tragedije
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby nolinjo » 14 Apr 2012, 19:16

Image
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Tegi » 14 Apr 2012, 21:32

Pocivaj u miru :(
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby nolinjo » 14 Apr 2012, 21:53

:cmizdr:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby MOREIRA » 15 Apr 2012, 13:35

Posljednja bitka velikog borca
Tragedija. Jučer je na travnjaku od posljedica trostrukog srčanog udara preminuo fudbaler Livorna, 25-godišnji Piermario Morosini.
Životna priča nesretnog Piermaria Morosinia toliko je teška i tužna, da baca dodatnu težinu na tragediju koja se jučer desila na susretu između Pescare i Livorna.

Mladi, 25-godišnji fudbaler kolapsirao je na terenu u 31. minuti utakmice. Brzu reakciju medicinara spriječilo je pogrešno parkirano policijsko auto na ulazu u stadion. Ipak, sve i da se to nije desilo, nesretni Piermario ne bi imaš šansi. Pretprio je trostruki srčani udar. Umro je na putu za bolnicu.

Morosinijev privatni život obilježen je tragedijom. Kada je imao 15 godina umrla mu je majka Camilla, dvije godine nakon toga ostao je i bez oca Alde, koji nikada nije prebolio smrt supruge. Nedugo nakon što je ostao bez roditelja, preminuo mu je i mlađi brat, te je Piermario ostao sa hendikepiranom starijom sestrom, o kojoj se brinuo. Do jučer.

Cijeli mu je život bio obilježen borbom, borbom za preživljavanje. Brinuo se o porodici nakon smrti roditelja, izgubio je i brata, ali se ni tada nije predao. Međutim, kao da sve ovo nije bilo dosta za njega.

U životu postoje dvije vrste ljudi. Borci i oni koji se oslanjaju na borce. Piermario je bio borac. Nažalost, posljednju bitku je izgubio. Tamo gdje mu je i bio sav život. Na fudbalskom terenu. Počivaj u miru.

Text kopiran sa FB
Poslednji pozdrav za ovog sjajnog coveka i sportistu!!
MOREIRA

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal