Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby СрбинПодгорица » 28 Nov 2021, 17:23

Озбиљна кокца са наступом на СП се наставља. Ми смо изгубили после Словачке најлакше гостовање. Треба да идемо Летонију, Грчку, Турску и то периодима када ће имати много боље тимове.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Olimp » 28 Nov 2021, 17:24

Bojdo wrote:Jovic koji je nedavno izgledao kao Doncic protiv Cedevite sjdi na klupi, a Zagorac, Radanov, Trifunovic ozbiljna minutaža.

E moj Pesiću.

Istina.

Ali mene i dalje boli javašluk u savezu.
Pa samo dva igraca da smo doveli iz Eurolige i druga priča. Cak i nekog ala Jaramaz. Da ne gledamo Novaka i Trifunovića.

Kao da im nije jasno da nam slijedi ukratanje s Turcim i Grcima a Turci ce kad god bude trebalo imati najjači tim na raspolaganju.

Ja se plašim da cemo mi i u junu biti slabi.

Sad moramo dobiti obje u junu odnosno moramo dobiti i Letoniju tamo a to mozemo samo sa najboljim igračima.

Ak zavrsimo sa 4-2 SP je upitno.
I nemojte se tome smijati i na proslo Sp smo prosli na iglene uši jer su nam Grci poslali svoje rezerve.
Olimp

Postby Foteljas » 28 Nov 2021, 17:25

Uopste se ne treba potresati, ovo je postalo vec normalna stvar.
Ne mozes ti sa svojim drugim-trecim timom protiv njihovog prvog.
OI smo vec ispustili, za proslo SP smo se jedva kvalifikovali, gospoda iz KSS neka nadju nacin da igraju najbolji igraci i to je to...
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Hajzenberg » 28 Nov 2021, 17:27

I šta sad, da kukamo i naričemo ? Protiv Letonije se donekle izvukosmo, ovde dobijeno izgubismo, šta da smo obe izgubili ?

Jednostavno nije im se smelo dozvoliti da odmah na početku drugog poluvremena smanje sa 12 na 3 razlike a onda od našeg vođstva 65-56 pa sve do kraja nije vredno komentarisanja, pravi horor. Ovo je bio jedan od onih mečeva gde ide sve lagano a onda dolazi na naplatu neuigranost, dobrim delom i nekvalitet određenog broja igrača i sve što ide uz to. Dobrim delom se činilo da ne može doći do preokreta i poraza ali posle Austrije i Švajcarske ništa nije čudno a Belgija je nekoliko razreda ispred njih npr.

Mislite da će Turska i Grčka izvući pobede iz Belgije, hoće, ali ako budu imali gotovo kompletan roster na raspolaganju a kako stvari stoje oni će takođe makar sa po dva poraza u narednu fazu a možda i sa 3 neko od njih.

Nepotreban poraz imajući u vidu dešavanja u većem delu meča ali ništa se tu više ne može.

Ne znam samo kako mislite da gospoda iz KSS reše pitanja igranja najboljih ili ponajboljih igrača, to može samo onda kada su recimo slobodni kao ovog vikenda a nikako to veče kada se igra EL ili veče pre ili kasnije. Ovo je problem na relaciji FIBA-EL.
Hajzenberg

Postby pick&roll » 28 Nov 2021, 17:28

"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby black swan » 28 Nov 2021, 17:28

Pesicev poraz
black swan

Postby Legolas » 28 Nov 2021, 17:31

black swan wrote:Pesicev poraz

I Teov...legenda kaze da jos tapka loptu
Legolas

Postby Hajzenberg » 28 Nov 2021, 17:32

Posle dva kola jedan deo vas je već izbacio reprezentaciju sa SP, čuj Belgija najlakše gostovanje a igraju godinama u kompletnom sastavu a biće nam teže svuda ako te reprezentacije budu kompletne a mi kao nećemo u tom slučaju biti kompletni. Pa bićemo u Rigi kompletni i mi i oni pa treba videti bar na papiru ko je jači.

Mislim, apsolutno nepotreban poraz danas imajući u vidu dešavanja na terenu ali 'ajde sad sve samo crno da se misli i piše.
Hajzenberg

Postby Foteljas » 28 Nov 2021, 17:33

Hajzenberg wrote:Ne znam samo kako mislite da gospoda iz KSS reše pitanja igranja najboljih ili ponajboljih igrača, to može samo onda kada su recimo slobodni kao ovog vikenda a nikako to veče kada se igra EL ili veče pre ili kasnije. Ovo je problem na relaciji FIBA-EL.

Nek lobiraju. Ovo je vec treci ciklus ove sprdnje od kvalifikacija, ja nisam cuo da je iko od nasih davao neke izjave o nebuloznosti istih. Da je neko zvao npr. Litvance (koje je jedan sut koji nije usao u kos delio od toga da ne odu na EP sledece godine), Slovence (koji nisu isli na proslo SP) i ostale koji su u slucnoj situaciji da se zajedno insistira na promeni ovakvih kvalifikacija? Za sta onda taj savez postoji? Ako nece, OK, ali onda nema ljutis kada budemo propustili jos koje veliko takmicenje u perspektivi.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby V.M. Varga » 28 Nov 2021, 17:34

Hajzenberg wrote:

Ne znam samo kako mislite da gospoda iz KSS reše pitanja igranja najboljih ili ponajboljih igrača, to može samo onda kada su recimo slobodni kao ovog vikenda a nikako to veče kada se igra EL ili veče pre ili kasnije. Ovo je problem na relaciji FIBA-EL.

Može da reši na relaciji reprezentacija-cz. I jedno i drugo finansira država.

Treba videti šta je prioritet. Da li da tri-četiri igrača preskoče kolo u EL. Ili da reprezentacija ide na SP. Jedno kolo u EL ili SP koje se igra na četiri. Sve to može država da reši ako nema volje iz CZ.

Pri tome je Zvezda izgubila to kolo. A Kalinić, Dobrić i Davidovac bi značili lakši meč protiv Letonije i pobedu ovde.
Last edited by V.M. Varga on 28 Nov 2021, 17:34, edited 1 time in total.
V.M. Varga

Postby Olimp » 28 Nov 2021, 17:34

Hajzenberg wrote:I šta sad, da kukamo i naričemo ? Protiv Letonije se donekle izvukosmo, ovde dobijeno izgubismo, šta da smo obe izgubili ?

Jednostavno nije im se smelo dozvoliti da odmah na početku drugog poluvremena smanje sa 12 na 3 razlike a onda od našeg vođstva 65-56 pa sve do kraja nije vredno komentarisanja, pravi horor. Ovo je bio jedan od onih mečeva gde ide sve lagano a onda dolazi na naplatu neuigranost, dobrim delom i nekvalitet određenog broja igrača i sve što ide uz to. Dobrim delom se činilo da ne može doći do preokreta i poraza ali posle Austrije i Švajcarske ništa nije čudno a Belgija je nekoliko razreda ispred njih npr.

Mislite da će Turska i Grčka izvući pobede iz Belgije, hoće, ali ako budu imali gotovo kompletan roster na raspolaganju a kako stvari stoje oni će takođe makar sa po dva poraza u narednu fazu a možda i sa 3 neko od njih.

Nepotreban poraz imajući u vidu dešavanja u većem delu meča ali ništa se tu više ne može.

Pa danas su bili slobodni njih 6-7 čak. I došao je jedan.
To je skandalozno. Imam utisak da se mi više sekiramo od njih u Savezu u samih igrača.

Imamo srece da su i Grci i Turci kiksali od najslabijih timova a mi cak i ovakvi mislim da sa Slovacima ne mozemo kiksati a oni nece imati prilike niti igrati sa njima.

Ali u junu MORAJU igrati svi. Moramo sa 5-1 u zadnju rundu jer igramo protiv nacija sa jakim ligama i klubovima koji mogu pustiti nabolje igrače kad god.

Sad da se nadamo da Letonija isto kiksne u Belgiji ali sumnjam u to.
Olimp

Postby Olimp » 28 Nov 2021, 17:38

Larkin i Mahmutoglu igraju za Tursku.
Zašto nije došao Micić?

Sreca da su Turci jako loši čak i s ovim igračima. I Grci se muce s Bjelorusijom.
Olimp

Postby fontaneros » 28 Nov 2021, 17:38

Uvek neugodna belgijska skola kosarke

Jel igrao Axel Ervel?
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Hajzenberg » 28 Nov 2021, 17:39

Krajem juna i početka jula svakako mora biti jači sastav, za Belgiju nije problem u Pioniru ali u Rigi nam treba baš jak sastav. Zavisi sa kime budemo igrali i prva dva meča u drugoj fazi uoči EP kada takođe imamo na raspolaganju kompletan sastav.

Da vidimo Grke i Turke danas, muče se, ako bi izgubio neko od njih i danas bio bi u opasnom problemu. Mi imamo ''sreće'' jer naš četvrti tim u grupi je jedan od najgorih u Evropi za razliku od ove druge grupe sa kojom ukrštamo gde svako svakoga može dobiti.

Boli stvarno način na koji je izgubljen današnji meč jer verovatno je malo ko očekivao da onako olako ispustimo prednost.
Hajzenberg

Postby Danguba » 28 Nov 2021, 17:40

Rade Zagorac je sramota srpske košarke.
Nije lako, a nije ni lepo.
Danguba

PreviousNext

Return to Reprezentacije