Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Baxter Stockman » 15 Nov 2021, 09:12

Nek baci Hajz sad predikcije ili Pit, ali kapiram da se kotiramo tu oko trećeg šešira.

Nadam se da u savezu ima pametnih ljudi i da za prijateljske utakmice neće uzimati neke jake reprezentacije gde bi nas eventualni porazi spustili u 4. šešir.

Koliko vidim na fifa rankingu Švica, Švedska i Poljska su ispred nas, ne bi bilo loše da poispadaju kroz baraž.

Evo ga neki what if
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Aleko » 15 Nov 2021, 09:13

Ovako treba da nam funcioniše sve u ovoj državi. Kao stručni štab.
Kad se postave na odgovorne pozicije ljudi sa motivom, odgovornošću, koji umeju da organizuju, koji ne podležu pritiscima i sujeti... mi bismo bili najbolja država na svetu.

Piksijeva pobeda, cele ove kvalifikacije su samo njegov rezultat i njegovih saradnika.

I na kraju mi je drago što nema nijednog igrača iz domaće lige u reprezentaciji.
Ne zbog igrača, već zbog svih govnara u FSS-u, u domaćim klubovima, političarima i svima koji potkopavaju fudbal već decenijama zarad svojih i partijskih guzica.
Aleko

Postby Dr. Thomas » 15 Nov 2021, 09:26

O Ana tugo mojih dana. :okk:
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby veljkos161 » 15 Nov 2021, 09:27

Gerzovo wrote:Sačekati taj žrijeb na proljeće, sigurno će nam biti neka top reprezentacija u grupi. Vidjećemo šešire, valjda nas malo i sreća pomazi pa dobijemo neku iole lakšu grupu.

Daj nas u grupu A kod domacina :okk:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Tegi » 15 Nov 2021, 09:31

Pre ovog ciklusa smo bili 25. na listi. Od ovih ispred nas, sigurno se neće plasirati jedna reprezentacija iz kvarteta Čile-Urugvaj-Peru-Kolumbija, a vrlo verovatno i 2.
Senegalu sledi baraž gde su favoriti, ali Afrikanci baš imaju ruski rulet sistem kvalifikacija.

Što se Evropljana tiče, u baraž će Portugal, Švedska, Vels, Poljska i Italija/Švajcarska. I malo verovatno Holandija.Tako da će tu otpasti još najmanje 2 selekcije.

Za petama su nam Ukrajinci koji će baš teško do Mundijala i Tunižani kojima kao i Senegalu sledi baraž.

Tako da nas u najgorem scenariju 2 evropske i jedna južnoamerička selekcija sa 25. podižu na 22., a Ukrajina, Tunis i Katar u prvom šeširu vraćaju na 25. mesto. Ali ponavljam, Ukrajina ima minimalne šanse za plasman, plus će Ekvador teško izvisiti za plasman makar u interkontinentalni baraž, plus će sigurno biti ili nekog kiksa ili ukrštanja u evropskom baražu. Tako da smo i bez novembarskih bodova na milimetar od trećeg šešira.

A Hajzenberg će reći kolike su šanse da posle ove 2 pobede preteknemo Poljsku, Čile, Peru i Iran i tako otklonimo i teorijsku prepreku.

Lično, više bi nam odgovarao stari sistem žrebanja. 1. šešir velesile i domaćin, 2. Severna Amerika i Azija, 3. Afrika i J. Amerika i 4. ostale evropske reprezentacije. U najgorem slučaju bi nam doneo Meksiko iz drugog i Kolumbiju iz trećeg šešira. Ovako možemo izvući Brazil i Nemačku. Zato je mnogo važno izvući evropsku selekciju ili domaćina iz prvog. Sa druge strane, prednost ovog sistema je što ćemo vrlo verovatno izvući nekog autsajdera iz 4. šešira

"Caka" sa prijateljskim utakmicama je što težina protivinika određuje broj bodova. Poraz od favorita donosi mali minus, a pobeda veliki plus. Pobeda nad autsajderom donosi mali plus, a ne-pobeda veliki minus.

Ono što nisam siguran je kada se pravi presek stanja pred žreb. Da li uoči martovskog ciklusa ili posle. Ali nema potrebe za brigom, treći smo šešir.
Last edited by Tegi on 15 Nov 2021, 09:39, edited 1 time in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Domingoo » 15 Nov 2021, 09:38

Popovic je zreo da stane na gol reprezentacije taj momak ima nesto u sebi sto ne vidim ni kod Rajkoviva niti kod nekog drugog golmana ..
Milenkovic i Pavlovic su imali kvalitet za 11 jos dok su bili u Partizanu ima ga sad i Popovic .. Naravno ne mora odmah na SP ali bi bilo lepo da mu da sansu u ovim prijateljskim utakmicama i ligi nacija sta vec ide sas.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Inzaghi » 15 Nov 2021, 10:03

"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby medjutim » 15 Nov 2021, 10:20

Image
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Sir Oliver » 15 Nov 2021, 10:27

Ovo je bila igra na nivou one protiv Irske, gde smo nesrecno primili izjednacujuci gol nakon sto je trebalo da vodimo sa 3-4 gola razlike. Imali smo mnogo veci posed protiv Portugala! To deluje kao naucna fantastika, ali govori o takticki odlicno postavljenoj igri, sa mnogo kretanja izmedju linija i sa potpunom kontrolom lopte u sredini. Fenomenalna partija Lukica i Sergeja. Prvo poluvreme, s obzirom na jacinu protivnika, sigurno najbolje jos od Anticevih dana. Ona kifla Tadica preko deset igaca i Mitrov trzaj glavom su potezi za fudbalsku antologiju...

PIksi! Sta reci. Stavio je tacku na ziherasku filozofiju nasih prethodnih selektora. Sergej i Tadic ne mogu zajedno :krsti: Ne samo da mogu, vec je Piksi pokazao da u 3-5-2 varijanti, bocne pozicije mogu da igraju i znalci, kao sto su Djuricic, Andrija i Radonjic, koje je mnogo lakse nauciti da igraju defanzivu, nego sto je nauciti defanzivce da kontrolisu loptu u sredini i doprinose u napadu. Svaka cast majstore :blue: :blue: :blue:
"SPORT POSTOJI DA BI PRAVDA POBEDJIVALA"
Sir Oliver

Postby Stenli » 15 Nov 2021, 10:38

Domingoo wrote:
Џејси Керол wrote:Da me neko ne shvati pogresno, ali dobro je sto smo se resili Milivojevica i Matica, dve kancercine kojima nista nikad nije valjalo…

Upravu si ,Matic spada u onu grupu igraca koji su uvek igrali bolje za klub nego za reprezentaciju . Sto se Milivojevica tice Racic i Grujic su mnogo perspektivniji igraci od njega

Meni se Račić nikad nije sviđao, a za Grujića je druga priča i samo mu treba dati da igra.
Imaovde još dosta igrača koji bolje igraju za klub, pre svih Sergej i Kostić, tako da to nije neko merilo.
Kod Matića, a pogotovo Milivojevića mislim da su neke druge stvari bile ispred reprezentacije, pre svega njihov ego koji je porastao igranjem u Englskoj.
Stenli

Postby Hajzenberg » 15 Nov 2021, 10:48

Pretekli smo Poljsku i Peru ali Poljaci imaju još jedan meč u kvalama plus baraž a Peru još čak 5 mečeva u JA a možda i baraž, 1.4. je žreb i trebalo bi da lista koja izađe par dana pre toga da je validna.

Evo ovde imate sve:

http://football-ranking.com/ranks?period=

Mi ćemo u martu imati dve prijateljske i valja povesti računa sa kime i gde, da se ne izgube neki bodovi koji nas ostavljaju u trećem šeširu. Mada, gotovo pa da su minorni ti bodovi u prijateljskim mečevima ali svakako povesti računa jer i pola boda može napred ili nazad da nekoga pomakne. Napominjem da smo pre LN a pogotovo pre ovih kvalifikacija bili debelo iza Ukrajine i Austrije, ovo live 23-e mesto je veliki uspeh.

Treći šešir je gotovo pa izvestan ali ne znam kako će se žrebati, nama uglavnom pripadne neka koska i uvek mi u nekom posebnom ćupu kao i bukvalno ''trinaesto prase'' ali ovaj put nam ta uloga valjda ne zapadne.
Hajzenberg

Postby fontaneros » 15 Nov 2021, 11:27

I jos malo o licemerima sa druge strane brda

MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Baxter Stockman » 15 Nov 2021, 12:13

Mislim da neki ljudi još uvek nisu svesni koliki je ovo uspeh.

Na gostujućem terenu je u utakmici u kojoj nam je igrala samo pobeda dobijen Portugal koji je do pre par meseci bio aktuelni šampion Evrope.
I to ne što je dobijen, nego je u većem delu meča razbijen.
3 od 4 poluvremena u ovom dvomeču je Piksi razbucao Santoša. :blue:
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Hajzenberg » 15 Nov 2021, 12:46

I neko 27-28 mesto na listi doneće verovatno treći šešir, nema bojazni. Mrtvi Vels ima četr'es i kusur bodova više od nas ali čisto sumnjam da će oni u Katar, njih sam uzeo samo kao reper, ima tu i afričkih i latinoameričkih pa i evropskih ekipa koje neće videti SP a biće možda na listi ispred nas.
Hajzenberg

Postby Domingoo » 15 Nov 2021, 12:53

Da li ima negde na netu da se pogleda full utakmica ?
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja