Baxter Stockman wrote:Meni deluje da je Dalas malo precenjen.
Neće moći oni ovaj nivo da održe + ovaj sulud broj intova da nastave. Jednostavno je nemoguće.
Ulaz u PO je već sada relativno čist, tamo sumnjam da mogu više od runde.
Po meni Dallas trenutno ima najkompletniji napad. Mogu da bace 350 jardi protiv bilo koga, mogu da trče 150 jardi protiv bilo koga. Dak igra odlično, imaju dva dobra RB, OL je strašno dobra, imaju možda i najbolje WR u ligi, čak im i TE izgledaju dobro.
Njihova odbrana ne mora da bude sjajna, dovoljno je da bude samo prosek. Napad je u stanju da drži loptu koliko želi, da odbrana ne bude na terenu više od 25-26 minuta. U toj situaciji svaka odbrana izgleda dobro. Trener koji me ove godine najviše iznenadio je DC Dallasa Quinn. Celu karijeru je igrao isključivo jednu odbranu, Sijetlovu Cover 3 odbranu. Kad je dobio otkaz u Falconsima, promenio je ono što igra, postao daleko svestraniji. Zato odbrana Dallasa izgleda daleko bolje nego prošle godine. Nisu predvidivi kao što se očekivalo.
Najveći problem Cowboysa je McCarthy. Game management mu je užasan. U njega se uvek možeš pouzdati da će napraviti neku glupost koja može da ih košta u playoffu.