"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. "Joffrey Lauvergne 33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
Zeljko u KK , pa Stanojevic prvi u ligi i evropi sa FK , pa Zoze u Romi i sada ovo - da mi je neko ovo pricao pre 2 godine smejao bih se od muke , esli je otisao , jebote stvarno je covek otisao
Engleski izvori počeli sa licitacijom potencijalnih prvih pojačanja novog vlasnika Njukasla. Prvi koji se spominje u kontekstu dolaska na "Sent Džejms Park" je Filipe Kutinjo, te se očekuje uskoro slanje ponude ka Kataloniji.
Nikad mi nece biti jasni ovi burzuji koji kupuju klubove. Uzmu City, PSG, Monako i ostale osrednje klubove, a jedan Milan cenka se oko par miliona za pojacanje...
Remzi povređen ili uvređen? Meni Velšanin od starta suvi prosek. Posle jedne ipo dobre sezone u Arsenalu od Remzija napravili vanserijski kalibar. Nikad mi neće biti jasno kako jedan iskusni klub ko što je Juventus naseda na jeftine trikove i dovode igrače sumnjivog kvaliteta