@Isak...postujem misljenje, ali iz mog ugla gledanja
Milan ima vrhunskog golmana
Vrhunskog stopera isod radara (Tomori svaka cast), vrlo dobrog Kjera kao anticipatora (ali matorog), Romanjoli koji je rupa, ali ima ok pas iz dubine...Kalulu polivelalentan, ali jos divlji...svakako.kao rezervna opcija ne skodi
Kalabrija limitiran, mada kad uhvati formu moze biti super...ali definitivno lik od kog se mogu ocekivati toplo-hladno...i kiksevi i dobre stvari...ali na trud i zalaganje po meni dobija prelaznu ocenu...tu su Florenci i Salemakers, kao neki igraci zadatka, sto ovaj drugi dosta dobro radi...isto limitiran, ali ima dobru viziju, iako tehnicki za poziciju krila vrlo skromne karakteristike
Kljucni igraci : Teo Fernandez (jes rupa u odbrani), ali u napadu cini cuda, pre ce on ko raning bek ili risiver u nfl - istrcati i izneti loptu box to box nego bilo koji veznjak Milana...jos centrira, ubacuje se u 16, golovi...kad bi popravio defanzivu u rangu Dejvisa iz Bajerna
Brahim Diaz - dovoljno reci da decko mora da se spusta na 40m od Milanovog gola i pokrece akcije (cemu centralni vezni

)..snaga i brzina naravno nisu na njegovoj strani, ali hasluje jako, trudi se...i dobija nagradu u vidu da je 80% golova zasluga njegova, na ovaj ili onaj nacin...sto pravi kreativac i treba da radi
Leao, Ibra, Rebic..to je sve dobar napadacki tandem...Zirua nisam nikad previse gotivio, ali definitivno njegovo iskustvo ce znaciti u Seriji A...za Ligu sampiona je mozda kasno, ali videcemo
Fali jedno dobro desno krilo
Dakle, ono sto ja vidim, taj napadacki tandem bukvalno izvlaci tu drenovinu + Teo...sa Kesijem i Benaserom i limitarilnim Kalabrijom je teska prica...zato se ide na vestinu Dijaza, brzinu Tea i Leaoa i kombinatoriku na malom prostoru (tu su i Rebic/Salemakers prilicno korisni)...sa par poteza se ubije protivnik u pojam i na vic se daju golovi
Centralni red defanzivno - Kesi trut, uvek daleko od igraca...napred njegiv pas ne znaci nista, njegova lopta ne znaci nista...Benaser deluje ko zujalica, nesto bolje osvaja loptu...ali ja gq vidim kako cesce ispada i ostavlja livadu i vetrometinu za stopere i golmana nego sto korisno pokriva navalne, protivnicke igrace
Tonali - sirov i nahajpovan, dobro trci, ponekad iznenadi sa dobrim remplovanjem nazad, a onda njega lako izrempluju napred...ajde taj neki korner i prekid...al mi je i on za sad mozda bolja verzija Milosa Jojica...moze da napreduje, ali nisam preveliki fan...mozda iznenadi
Da zakljucim...Milan je svakako odradio dobar remont i neke dobre poteze, posle godina katadtrofalnih..no Kesi raus, Benaser bi se mogao prodati dok se i ako se jos ceni, desno krilo drugacijih karakteristika od Salemakersa...ovo gro da se sacuva...moci ce da se puca i na titulu i ozbiljnije rezultate u LS