Ne znam da li je on novi tragač, reklamu jesam video, ako jeste svaka mu čast isto kao što svaka čast svakome ko poseduje takvo ili slično kao takvo znanje. Jeste lik možda antipatičan, jesam svojevremeno ''pljuvao'' po njemu ali jbg, ljudski je pogrešiti i tu grešku priznati.
Bar ga nećemo više gledati u Slagalici
Milan L. je skoro napisao apropo ove dvojice finalista prošlog ciklusa da nije fer što pozivaju neke učesnike po par puta a recimo ljude poput mene

koji se prijavljuju svako malo ni na testiranje da pozovu. Konkretno, ovaj lik iz Nove Varoši sa prebivalištem u BG učestvuje i pobeđuje 4 puta, ej bre prijatelju zar ti nije dovoljno 'ajde da kažemo dva puta pa u nekom slučaju i tri puta nego ti dupe zapelo ne samo za 150 hiljada što nije mala para nego da se opet ''izdrkavaš'', znamo da znaš ali skloni se i pusti druge da pokažu svoje (ne)znanje. Mada, nije ni on kriv nego ovi sa RTS.
Ja da sam bio na mestu bilo koga od tih pobednika, možda, ali samo možda bih se opet prijavio, dva puta maksimum, svakako ne više. A da sam bio finalista/polufinalista svakako bih se prijavio još neki put ali kao pobednik - stvarno neću unapred i decidno da tvrdim ali možda ni taj drugi put. Jeste tu razmak između godina kada se učestvuje, jesu još neki faktori i šta sve ne ali ovaj kviz više nije ni nalik onom od ranije a kamoli sa početka emitovanja kada sam kao srednjoškolac jurio kući da odgledam svaku novu emisiju i ne samo ja nego masa ljudi.
Nisam juče bio u stanju da odgledam onaj revanš sa one dve gospođetine, nije mi bilo dobro posle prvog meča

jednostavno, moj mozak i moje oči nisu mogle da podnesu ponovo nešto slično kao ono šta sam gledao 24 sata ranije u ''udruženom zločinačkom poduhvatu'' tih individua.