Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
5
10%
Mančester Siti
16
33%
Mančester Junajted
8
17%
Arsenal
11
23%
Čelsi
1
2%
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
15%

Total votes : 48

Re: Engleska liga

Postby Baxter Stockman » 12 Aug 2021, 12:47

Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Angus Young » 12 Aug 2021, 19:46

Lukaku i zvanično u Čelziju
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Baxter Stockman » 13 Aug 2021, 10:09

VVD produžio ugovor do 2025.

Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Duh sa sekirom » 13 Aug 2021, 10:54

Vracamo titulu na Enfild !

Nisam bas zadovoljan sto su ostali i Mane i Salah, ocekivao sam da ce jedan da ode da se malo osvezi ekipa nekim Mbapeom recimo :D :D ..Ali sta sad
Duh sa sekirom

Postby DeniBer » 13 Aug 2021, 15:20

Večeras kreće! Ako je verovati novinarima, Arsenal večeras bez Lakazeta i Aube. Biće zanimljivo!
DeniBer

Postby Inzaghi » 13 Aug 2021, 15:27

Dos'o je i taj dan!

Ne mogu da verujem jos ova sezona i kraj. Nekako mi je asocijacija za PL - SK. Vec mi iz glave odavno izasao RTS.
Ne znam, kakvi god da su im komentatori, nekako mi je navika i povezujem sa time. Pogotovo sto su na AS sabani uglavnom koje ne znam kako cu uspeti da ispratim, bukvalno mi se ne gleda, plus cela sugava pozadina i reklame politicke koje me itekako odbijaju.

Veceras prava poslastica. Obozavam ovakve tekme. Iako sam fan u Engleskoj pre svega Arsenala (osudjijte me slobodno ja sam jedan od onih smaraca sto gotive jedan klub u svakoj ligi). Ali nadam se da ce da prsti a Brenford pokaze dosta toga, mozda cak i pobedi.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Kreanga » 13 Aug 2021, 15:40

Docekali smo :D
Ocekujem dobru sezonu. Za titulu mogu da se bore oba Mancestera, Celsi kao sampion Evrope i Liverpul sa oporavljenim stubom odbrane. Siti je po meni opet favorit iz istog razloga kao i prethodnih godina, a to je klupa. Jos sad imaju Grilisa i Kejna. MU se pojacao na mestima gde skripi, fali mozda jedan DMF, ali.. Najavljuju da ce Ole igrati sa 3 pozadi, ne svidja mi se to i nadam se da nece.
Totenhem najslabiji u poslednjih nekoliko godina, glavni igrac im ide, nov trener, ne znam, ocekujem 5-8 mesto.
Arsenal se obrukao prosle sezone, ove mislim da ce ici isto kao i Totenhem 5-8 mesta, fali im jos za kidanje sa prva 4, tu bih stavio i Lester, kao i Everton.
Slusao sam Loncarevica sa SK u najavi PL, on misli da Aston Vila moze da dogura daleko, koliko god ja simpatisao taj tim ne verujem, nece moci da nadomeste odlazak najboljeg igraca.
Kreanga

Postby belpH #77 » 13 Aug 2021, 16:23

Kreanga wrote:Docekali smo :D
Jos sad imaju Grilisa i Kejna.

kad je Kejn presao? :beyond:
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Dr Arslanagic » 13 Aug 2021, 16:31

Иако навијам за Арсенал, за разику од прошле сезоне, дебели сам песимиста.
Дај Боже да буду у четири на крају сезоне.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Tileoleo » 13 Aug 2021, 16:49

Ма нема Манчестер шансе за титулу, прва 4 места су им циљ и то је то. Недовољно добар играчки кадар, непопуњене позиције, за разлику од Ситија, Ливерпула па и Челсија можда. Јунајтеду је под знаком питања и голман, Де Хеа штуца задње две сезоне а Хендерсон се и није превише доказао. Такође треба сачекати и видети како ће се Санчо снаћи у ПЛ, тек је неколико тренинга одрадио са екипом, а поприлична је то промена у односу на Бундес. ДМФ и ЦМФ су црне тачке екипе. Некада су ту били Сколс, Керик, Парк, Верон, Флечер, Кин а тренутно годинама Фред, Матић и Тома :truce: Занимљиво ће бити испратити Гринвуда који је огроман потенцијал али који доласком Санча можда и изгуби минутажу, међутим може да их врти Шваба десно лево, лево десно пре свега ако је Марсијал још увек у каналу. Сад око Рашфорда и Каванија видећемо да ли ће Рашфорда гурати на нападача или више у страну. Иначе, не дај Боже да се Кавани озбиљније повреди. Очекујем још једну сезону досадне игре са мало креативности и нападачког фудбала, и 3. или 4. место. Надам се да грешим.

Код Ситија ми је чудно да су дали паре за Грилиша уместо за неког новог нападача попут Кејна јер су им ту од шпицева Хесус и Феран Торес што је климаво али опет зна се да Гвардиола уме да фура поставе без класичног нападача. А и потребна је дугогодишња замена за Д. Силву. Свеједно, јаки су ко црна земља и главни кандидати за титулу.

Ако их ове сезоне заобиђе хаварија са повредама Ливерпул би требао да се коље са Ситијем, али ево већ се повредио Робертсон на минимум месец дана, таман да се види какав је Цимикас и може ли да испрати Клопов бековско-нападачки фудбал. А видећемо и ВВДа након повреде и опоравка. Ако ВВД, Гомез и Фабињо буду стандардни и уз добру форму оне четворке напред не би требало да буде зиме за њих. Опет, проблем је што ће у јануару Мане и Салах одсуствовати због купа афричких нација, где њихове репке могу лако да дођу до самог краја чиме ће пропустити доста мечева за Ливерпул, поготово јер Енглези тад појачавају са бројем утакмица.

За Челси немам појма шта да мислим. То неко паметнији нек напише. Она њихова одбрана ми и поред свега не улива неко поверење. Рудигер и Кристенсен пре свега иако су сјајни задњих неколико месеци.

Да видимо може ли и Вест Хем да настави са лудачким играма и у овој сезони. Тим је за сад остао исти као и прошле сезоне, довели су Ареолу из ПСЖа и искусног Довсона на штоперу. Једино су Балбуена и Андерсон продати. Форналс, Рајс, Антонио, Јармоленко, Соучек, Цуфал, Кресвел, Нобл, Ланцини, Огбона... солидна екипа.
Tileoleo

Postby Brižni baštovan » 13 Aug 2021, 17:38

DeniBer wrote:Večeras kreće! Ako je verovati novinarima, Arsenal večeras bez Lakazeta i Aube. Biće zanimljivo!

I bez Gabriela i Tirnija
Чак и сада, овакав какав је - рањен и на први поглед потпуно немоћан, Партизан је Партизан!
Brižni baštovan

Postby Kreanga » 13 Aug 2021, 17:48

belpH #77 wrote:kad je Kejn presao? :beyond:

Mislim da je pitanje dana.
Kreanga

Postby Inzaghi » 13 Aug 2021, 20:21

Klasika
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi