by rolerkoster » 05 Aug 2021, 23:23
Totalna ludnica od rezultata.Sada jurim da odgledam negde celu utakmicu Trabzon-Molde po rezultatu vidim da je prstalo.Pristina dobila Bodo i sto vec pisaste TNS da je vodio 4-0,steta sto promise 2 gola u poslednjim minutima,verovatno ce ispasti zbog toga.I Osijek je stigao do drugog gola 4-2 i ima nekakve sanse,mada Bugarima realno treba 1 gol iz kontre i da zavrse pricu....Santa Clara upravo zavrasena laganih 2-0,ko je gledao tekmu moze da ih analizira,meni su to totalna nepoznanica,ali da prodjemo prvo mi Soci pa da mislimo o njima.Totalni hit kvalifikacija od klubova iz bivse YU mi je Velez,izbacise Klarka,realno u revansu je sve moguce i da prodju i da im Elfsborg da 3 komada.Pogledao sam malo taj mec,brda gostujucih navijaca,bukvalno domaci teren napravise.Svaka cast Cuki,kada su primili posle 2 min gol mislio sam da ce standardno kao nasi timovi stati i primiti jos jedan-dva,a oni dadose jos 2 i imaju povoljan bas rezultat da ga sacuvaju,nadam se da ce igrati tamo fudbal na gol vise i vrebati iz kontre,da se na zatvore u bunker samo i cuvaju 2 gola prednosti.