Board index Olimpijske Igre Tokyo 2020

Sportisti Srbije na OI Tokio 2020

Re: Sportisti Srbije na OI Tokio 2020

Postby veljkos161 » 02 Aug 2021, 10:32

Daj zabranite mu :biggrin: i :okk: a pogotovo :okk:
Svaku pobedu overi sa :okk: svaki poraz overi sa :okk: uz dodatak ironicnog "Pa ne mozemo samo pobedjivati :biggrin: "
Preteruje :laugh:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby grobar_Zvornik » 02 Aug 2021, 10:35

Ред је био да се негдје и врати.
Честитке Себићу и генерално стријелцима на свему на овим Играма. Мислим да се нико од нас није надао Себићевој медаљи.

Колико могу да процијеним жријеб није био добар за рваче, штавише. Биће баш тешко до медаље.

Ваљда ће Јована имати више среће.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby NEDJA » 02 Aug 2021, 10:37

Sad je vreme za zlato sto se zlati. Moramo ih uzeti jos tri pa makar to bile jos jedine medalje. Tako se izjednacujemo sa Hrvatima kad verovatno Perkovic uzme zlato. Valjda nemaju vise gde zlato da uzmu, u Riju im recimo Kolar uzela potpuno neocekivano zlato u bacanju koplja. Srbija do Tokija. :srb:
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Zappa » 02 Aug 2021, 10:40

Djoković, basketaši su trebali uzeti zlato, a Majdov jednu od medalja.. Od ostalih niko nije podbacio, čak je bilo iznenadjenja..
Rvači su bili kandidati za jednu medalju, ali pretežak raspored, jedino postoji šansa za bronzu preko repasaža.
Zappa

Postby grobar_Zvornik » 02 Aug 2021, 10:42

Очекивала се и од микса Аруновић - Микец медаља.

Била би велика ствар да сва три тима узму по медаљу.

Постајем досадан, али сам убијеђен да (јбг шта би било кад би било) би и кошаркаши и одбојкаши били у трци за исту.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby Ćoba » 02 Aug 2021, 10:43

Mislim da očekujete previše. :biggrin:
Ćoba

Postby NEDJA » 02 Aug 2021, 10:49

Samo jako, Dexi ce u svakom slucaju biti zadovoljan. :okk: Ali Ukrajinac sto je umesto svoje pogodio metu Hrvata. :lollol: :krsti: :laugh: :lol: :lol2: :okk:
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Dexi » 02 Aug 2021, 10:53

Nisam gledao,kako je to moguce :biggrin:
Dexi

Postby Perate » 02 Aug 2021, 10:54

Nemes sutra ako ispadne u prvom kolu nema nista, u polufinalu treba da ide na Kubanca koji je... Bas bas opasan borac. Sto se tice Zure laksi deo zreba mu je zapao, pa cak i da izgubi od Ukrajinca(koga je dobio pre 4 meseca) ima velike sanse u repasazu.
Perate

Postby grobar_Zvornik » 02 Aug 2021, 10:55

Ко се не буде придржавао, биће банова.

Ајде мало да се поведе рачуна о квотовању!
Не квотује се први пост изнад сопственог или споствени претходни квотовани пост!
Ради прегледности и читљивости тема. То су неке основе форумског живота. Апелујем да их се придржавамо!

grobar_Zvornik

Postby veljkos161 » 02 Aug 2021, 10:59

NEDJA wrote:Samo jako, Dexi ce u svakom slucaju biti zadovoljan. :okk: Ali Ukrajinac sto je umesto svoje pogodio metu Hrvata. :lollol: :krsti: :laugh: :lol: :lol2: :okk:

On bi bio zadovoljniji sa 3 bronze nego sa 2 zlata.
Imam utisak da ima neki fetis na bronze :biggrin:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby СрбинПодгорица » 02 Aug 2021, 10:59

Dexi wrote:Jos jedan odlican dan nasih olimpijaca :okk: .Peta medalja :okk: Bravo Sebicu.
Fenomenalan nastup nasih strelaca.Posle dva losa dana ,opet idu dobri dani i to pred kljucna dva dana.
Slede nam najvaznije borbe u naredna dva dana.
Ivana nocas i u sredu tri 1/4 u ekipnim sportovima.Ko zna mozda i rvanje donese medalju i pokrene lavinu kao u Riju :biggrin: .Naravno i Rale Simic da izdominira :okk: .
Za razliku od Rija sada pred kljucne borbe imamo vec 5 medalja.
Nazalost od nocas nema vise uzivanja u igrama.Sa maksimalnom paznjom se moraju ispratiti ova dva dana.
Danas odlicni i kajakasi.Izborena dva 1/2 ,mislim da Milica moze i do finala,Zdelar tesko.
Rutinske pobede vaterpolista i odbojkasica.Vatrrpolisti u 1/4 sa Italijom,ne volim da igramo sa njima.
Jos kad bi imali malo srece u zrebu za kosarku bio bi ovo vrhunski dan :okk: .
Sto se tice kandidata za medalje,po meni to su Ivana,Prekovicka,vaterpolisti,odbojkasice.Sansu imaju i kosarkasice,rvaci (tako kazu drugi) :biggrin: .
Jako smo blizu rezultata iz Rija.Licno ocekujem da Ivana i Jovana uzmu medalje i da u jednom od kolektivnih sportova uzmemo zlato :biggrin: .
Idemo dalje :okk: .
Неће нам ваљда Италија упропастити читаво љето, а и много их сере па дако их мало стане.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Hajzenberg » 02 Aug 2021, 11:06

veljkos161 wrote:
NEDJA wrote:Samo jako, Dexi ce u svakom slucaju biti zadovoljan. :okk: Ali Ukrajinac sto je umesto svoje pogodio metu Hrvata. :lollol: :krsti: :laugh: :lol: :lol2: :okk:

On bi bio zadovoljniji sa 3 bronze nego sa 2 zlata.
Imam utisak da ima neki fetis na bronze :biggrin:

+2021 :okk:

Jbg, nešto se osvoji na srećan način, nešto izgubi, ovde smo ipak u nekakvom minusu sa medaljama i zlatima, imamo skor 5-3 u ''omjeru'' medalje-drvo, realan skor je bio možda 6 medalja, 3-2-1 ili 2-2-2, pod pretpostavkom očekivanih zlata Novaka i basketaša i recimo srebra Milice, ali taj manjak zlata će se teško nadomestiti. U Riju je bilo 2-4-2, ako ovde uzmemo još 1-2 pojedinačno i 1-2 ekipno biće solidno i korektno, možda čak i dobro, ne više od toga, a epitet odlično :puke:
Hajzenberg

Postby grobar_Zvornik » 02 Aug 2021, 11:25

grobar_Zvornik

Postby Dexi » 02 Aug 2021, 11:34

Ako cemo posteno da izuzmemo neka nerealna ocekivanja,neki rezultat realan je trebao da bude 2- 0- 2 :biggrin: .Tako da je ovo rezulta iznad ocekivanja i jedini koji je podbacio je Novak.
Dve medalje u streljastvu plus Tijanina medalja su splet srecnih ,nekih i neverovatnih stvari na nasu srecu :biggrin: (raspad Ukrajinca u pistolju,te raspadi Ukrajinca i Belorusa u trostavu plus sreca da Tijana ode u repesaz.
Osvojimo li dva zlata do kraja igara,mi cemo imati najuspesnije nase igre u istoriji i fenomenalan rezultat.
Dakle morate biti realni ,Ako se recimo Novakovo zlato ponisti sa Milicinim ,mi imamo trenutno igre iznad ocekivanja.
Dakle opet ponavljam jedini pravi kiks na ovim OI je neuspeh Djokovica,svi ostali u skladu,a mnogi i iznad svojih realnih mogucnosti.
Moj fokus u pracenju OI do kraja bice nastup Ivane gde se nadsm medalji iskreno.
Ocekujem i napad na dva zlata,jedno ekipno i Prekovicka.
Uspemo li to da ostvarimo bice ovo najbolje nase igre u istoriji :okk:
Bice zanimljivo svakako.Sve cestitke nasim takmicarima :okk:
Dexi

PreviousNext

Return to Tokyo 2020