I plus,duele protiv Nadala u Parizu treba izuzeti iz normalnih statistika
U mecevima gde je favorit, pogotovo mecevima veceg znacaja ja se ne secam da je ikad glat izgubio a da je imao rezultat nalik ovom, dakle rezultatski lagano osvojen prvi set i brejk prednosti u drugom(Jos je ovo na dva dobijena dakle zadrzati brejk ako nista i gotov posao

)
Govorim pre svega od kako je dominantna figura, dakle na stranu ono sa Melcerom iz 2010.valjda gde je ispustio 2-0 ako se ne varam.
Uspeo je da izgubi mec koji je sa pocetnih 1,20 doveo do 1,01 u uzivo kladjenju, i to ikakvog otpora na kraju.
Cista kosmarna situacija i Marfijev zakon.
Jebo me i osecaj vala, pred Milicino finale neki vid nervoze ali osecaj da ide do zlata, pred basketase i Novaka bas neka mucnina kao da samo cekas da vidis nacin na koji ce sjebati.
Ponadah se posle prvog seta da me je konacno osecaj prevario ali kurcina, ipak nije.
I da, uprkos svemu i onoj slici njegove nemoci, da je ovo bilo na 3 dobijena, islo bi to u 6-3/6-2 za Novaka.
Jednostavno, on uvek nadje nacin kada ima dovoljno prostora a ovde smo nazalost znali da ce ga imati manje nego sto mu je potrebno da se izvuce.
Isto tako, i sam Zverev zna da su na 2 dobijena mnogo vece sanse nego na 3 pa i to igra ulogu.