Hajzenberg wrote:Ja većeg optimistu odavno nisam video, ne samo na forumu nego uopšte od kolege nam Deksija, sasvim kontra Srbina Pi-Dži koji mrači i kada treba i kada ne treba, a nažalost u zadnje vreme je ispao taj pesimizam i sasvim opravdan, primer glupi košarkaši, Novak, basketaši...
Treba naći neku umerenu sredinu
Dexi, super je biti pozitivan i optimističan al' tebi buraz sve odlično, super, lagano smo ugazili sinoć DAC, a nismo, i tako redom i to sve sačinjeno sa nezaobilaznim smajlijima

Imaš dobre živce izgleda i to je za pohvalu, ali daleko smo mi sad od nekog bauka u bilo kom sportu da možemo unapred da se nadamo i da recimo posle poraza od Španije u prvom kolu vaterpola ti odmah zlato kaparišeš

Ne znam, videćemo do kraja igara šta i kako, SrbinPG veli da nećemo stići rezultat iz Rija, 8 medalja je svakako dostižno ako se uzme ta jedna bronza sutra u tenisu, ima tu još materijala, a dostižna je i ta druga zlatna koliko smo osvojili i pre pet godina iako su neki aduti otpali iz te borbe za zlato što smo ih očekivali da to pokupe.
Milica uopšte da gotovo nije bila ''projektovana'' za zlato, basketaši i Novak svakako jesu, ali opet smo u minusu, dve bronze u tenisu bi bile super, pogotovo ta u miksu gde bi nadomestili nešto ali gubimo lagano od australijskog para a ako Novak ni bronzu ne uzme onda već možemo pričati o velikom padu.
Uopšte, ali uopšte nisam optimista za ekipne sportove, čak mislim da će vaterpolisti lakše osvojiti medalju nego odbojkašice recimo, a za košarkašice prognoziram Ameriku odmah u startu i kraj priče (duh SrbinaPG lebdi u svima nama

).
Da vidimo sutra ovaj nesretni tenis pa da onda opet kalkulišemo

Meni su igre u Atlanti bile prve kojih se secam kao klinac,i onda sam bas navijao,nervirao,mislio da je to centar sveta ,ako si prvi u sportu.Povremeno i plakao posle poraza isto tesko podnosio neuspehe jer sam verovao isto kao i vi sada da smo najbolji u svemu.
Isto vazi i za Partizan za koji navijam.
Medjutim godinama shvatis koliko je to sve bzv.Nerviranje,kidanje zivaca zbog sporta.Zato i uzivam u svakoj utakmici koju gledam zato sto volim sport.
Navijam da pobede nasi ,ali mi ni na kraj pameti nije da se sada zbog nekog poraza nerviram i da to dozivljavam apokalipticno.
OI volim posebno jer su svi sportovi zastupljeni na jednom mestu i u isto vreme.
Volim da pogledam i plivanje,atletiku,boks,veslanje,streljastvo kao i sve ekip.sportove.Volim da pogledam sve nase sportiste .
E sad da se nerviram i da se kidam sto je Nole ili neko izgubio,ili sto su neki drugi bolji od nas ne pada mi na pamet.
Prvo sto ovo danas nema veze vise sa sportom,vec sve se gleda kroz novac.Sto je sport otisao do djavola,sto se preko leseva gazi samo da bi se postigao rezultat.
Ne svidja mi se sto je sport dobio takve razmere,bukvalno kao neki rat.
Sad treba da se nerviram sto neki polupismeni ljudi(cast izuzecima)bez skole nije osvojio neku medalju u tamo nekom sportu.
Sport volim kako da ga igram,a volim i da pogledam ,po prirodi sam pozitivan i optimistican ,tako da ja i dalje verujem da ce nasi sportisti nastaviti sa uspesima od pocetka i da ce ovo biti najuspesnije nase igre

.
Pored tog silnog pracenja nakupilo se i iskustvo i mogucnost da procenim kad neko kao sinoc Partizan rutinski otaljava posao,ili da vidim da ce vaterpolisti od 1/4 biti najbolji i verujem osvojiti medalju(nadam se zlato,) posto sada kalkulisu i sa snagom i sa formom.
Sto mislis da gubimo lagano od Australijskog para?