Board index Olimpijske Igre Tokyo 2020

Sportisti Srbije na OI Tokio 2020

Re: Sportisti Srbije na OI Tokio 2020

Postby СрбинПодгорица » 30 Jul 2021, 12:01

Ово је огроман неуспјех то и Новак зна, а може и без бронзе остати. Баскеташи неуспјех такође бронза то не мијења. Можда када се не би задовољавали неуспјесима или половичним успјесима, можда би користили сваку шансу као неки.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby veljkos161 » 30 Jul 2021, 12:04

СрбинПодгорица wrote:Ово је огроман неуспјех то и Новак зна, а може и без бронзе остати. Баскеташи неуспјех такође бронза то не мијења. Можда када се не би задовољавали неуспјесима или половичним успјесима, можда би користили сваку шансу као неки.

Upravo tako.
Sto, opet naglasavam, ne znaci da ih pljujem, vec da ako si najbolji a zavrsis treci nisi ostvario cilj.
Ps, nadam se da si ovo dobro podneo :biggrin:
Meni se vise jebe za tabelu, meni je zbog Novaka krivo,rekao sam da bi me njegovo zlato i zlato odbojkasica najvise obradovalo.
A on ga je zasluzio i po kvalitetu, i zelji,pristupu...
Ali eto,i to se desava.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Dexi » 30 Jul 2021, 12:08

Ne pogresno shvatanje.Onda kad obicne sportske poraze ne budemo dozivljavali kao tragedije,kad budemo manje vrsili pritisak,tu pre svega mislim na sugave medije,e onda ce mozda i rezultati da budu i bolji.
Kad shvatite da i drugi igraju sport i to dobro ,mozda cete vise ceniti i biti zadovoljniji postignutim.
Ne moze se uvek biti najbolji.
Dexi

Postby tremi08 » 30 Jul 2021, 12:10

Kad si prvi favorit, normalno je da moras da se nosis sa pritiskom. Tako je i sa Sinkovicima u Hrv., tako je bilo i sa Maljindom na KiM, tako je svuda, ne samo kod nas. Kad si prvi favorit, i to ubedljivo prvi onda je logicno da svi ocekuju zlato.

Basketasi i Novak su naravno veoma razocarali i to je u rangu sportske tragedije za zemlju.
tremi08

Postby СрбинПодгорица » 30 Jul 2021, 12:15

veljkos161 wrote:Upravo tako.
Sto, opet naglasavam, ne znaci da ih pljujem, vec da ako si najbolji a zavrsis treci nisi ostvario cilj.
Ps, nadam se da si ovo dobro podneo :biggrin:
Meni se vise jebe za tabelu, meni je zbog Novaka krivo,rekao sam da bi me njegovo zlato i zlato odbojkasica najvise obradovalo.
A on ga je zasluzio i po kvalitetu, i zelji,pristupu...
Ali eto,i to se desava.

Баскет ме разбио, а ово уништава поготово јер ће Новаку фалити злато да све комплетира. Мислим да га пореметило то што је био баш у центру пажње.

Dexi ако желимо успјехе у било чему животу не само спорту не може се задовољити половичним успјесима.

СрбинПодгорица

Postby Puta Tapar » 30 Jul 2021, 12:20

Ne mešajte Sinkoviće i Novaka. Babe i žabe. Oni voze protiv sebe. Novak ima protivnika. I kad protivnik igra ovako napržen nema tu šta. Sinkoviće jedino neki krokodil može da prevrne.
Last edited by Puta Tapar on 30 Jul 2021, 12:25, edited 1 time in total.
Puta Tapar

Postby tremi08 » 30 Jul 2021, 12:22

Velika vecina i ovde i u svetu je predvidjala Novakovo zlato, sa ovakvim zrebom je morao da se proseta do titule.
tremi08

Postby veljkos161 » 30 Jul 2021, 12:23

Puta Tapar wrote:Ne mešajte Sinkoviće i Novaka. Babe i žabe. Oni voze protiv sebe. Novak ima protivnika. I kad igra ovako napržen nema tu šta. Sinkoviće jedino neki krokodil može da prevrne.

Upravo tako,velika je razlika.
Oni odveslaju svoje, svesni da niko ne moze to vreme da dostigne i to je to.
U tenisu je svaki poen nova prica i bitka koju moras da dobijes na neki nov nacin( i uz to skoro svaki moze ispasti kljucan).
Neuporedivo.
veljkos161

Postby cole » 30 Jul 2021, 13:25

Horor dan za naš sport. Ne vjerujem šta nam se sve desilo danas. Prvo Zorana na korak od finala i onda luda serija desetki neke iz Tajpeha i naša prva ispod crte. Za Novaka je sve rečeno, set i brejk i onda pad
Evo sad u miksu na našu set loptu Rusi pogode liniju i poslije toga naravno poraz. Današnjim danom smo mogli dobiti mnogo, a izgubili smo sve na nezamisliv način. Početak igara je bio izgleda i suviše dobar da bi to moglo potrajati, od danas su kola ubrzano krenula nizbrdo. Ne vidim ko bi mogao brzo reagovati da ta kola zaustavi ili bar malo da ih prikoči, jedino strijelci da zveknu neko zlato. :lollol:
cole

Postby grobar_Zvornik » 30 Jul 2021, 13:51

Нажалост поново није успио.

Тај неуспјех ће се неминовно одразити и на остатак тима, али превасходно на просјечног српског навијача којем ће остати горак укус, без обзира на резултате у наредним данима. Толико фале кошаркаши на Играма, а друга најгора могућа ствар била је да Новак не освоји злато.

Пар киксева српског тима. Зашто и због чега, сада је уопште небитно.

А будућност српског спорта, без икакве дилеме, је прилично упитна. Превасходно репрезентативног. Када се Новак једног дана повуче, индивидуални ће пуно изгубити.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby AirBall » 30 Jul 2021, 13:52

Definicija crnog petka
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby veljkos161 » 30 Jul 2021, 13:53

Cekam Deksija da napise "Odlican dan danas, uzivao sam u borbi nasih,ne moze se samo pobedjivati, idemo na bronze koje sijaju kao zlata :okk:"
Lester Bo wrote:
veljkos161 wrote:Bez zaletanja.

Nije to nikakvo zaletanje vec samo pisem sta moze biti i za sta postoji sasvim realna mogucnost.

Ja bih naravno bio prezadovoljan i da se odatle recimo izvuce 2/3 od toga zlatna Novakova u singlu,no otom potom.

Realnost nije briga na koju se obaziremo.
veljkos161

Postby Foteljas » 30 Jul 2021, 13:58

Ovo do sada bez obzira na cetiri medalje nastup za neku ocenu izmedju 2 i 3 u srednjoj skoli.
Ogromni kiksevi za dva vec vidjena zlata, drvena u streljastvu i nesrecan gubitak finala za Arunovic, veslaci bez srece u finalu, bledi dzudisti...
Ne padne li makar jedna bronza sutra, to vec ide ka dvojci sto se mene tice.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby СрбинПодгорица » 30 Jul 2021, 13:59

Од бајке на почетку, ове игре постале хорор.

СрбинПодгорица

Postby Bojdo » 30 Jul 2021, 14:01

Kolika je bila kvota u miksu na nas par? Jesu li protivnici bili favoriti ?
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

PreviousNext

Return to Tokyo 2020