Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby veljkos161 » 05 Jul 2021, 00:15

Jokic je prvo sad bolji igrac nego onda.
Pod dva,onda je imao 150 kila.
I pod 3, famozno guranje na 4 sto je uticalo na uigranost.
I opet je bio drugi nas najbolji igrac iza svemirskog Bogdana.
A secam se da nije uopste ni forsirao.
Ok onda strucnjace, idi sabiraj dalje a mi se eto spasismo debele prevare sva sreca.
Makar je to pomoglo da manje izgubimo, sa Jokicem bi bilo minus 30.
Da ne ispadne samo da kukam sto nije igrao, na tu temu je vec sve receno.
Ali ovo da nas to nije oslabilo je toliko :wacko:
Ali zato rece da su Smajli i Poku falili, oni bi napravili razliku ali Jokic ne bi :lollol:
Last edited by veljkos161 on 05 Jul 2021, 00:18, edited 1 time in total.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby СрбинПодгорица » 05 Jul 2021, 00:17

Прво је тренер допустио да се распуцају продиру са Бобијем на почетку, и онда када смо повели умјесто да се смири игра милион грешака. Такође када смо дошли на -14 било 4,5 минута до краја Теодосић пали двије брзе тројке иако имао боље опције и одмах следећи напад примамо тројку.
Само присуство Јокића би утицало на игру Италијана, јер би гледали њега шта ће он да уради.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby V.M. Varga » 05 Jul 2021, 00:18

Dylam Dop wrote:
Corba do groba! wrote:Teodosic i Bjelica ne zasluzuju pljuvacinu.

Tea nisam sasvim upratio jer sam ugasio TV na pola 3/4 kad su se ovi vec odlijepili na 20 razlike sa onim trojkama i nisam ga potom palio. Ali jesam Bjelog, koji se po izlasku na parket u drugom poluvremenu, odmah u prvom napadu zabara, tj. prodoru onog ridjeg sklanja u potpunosti s njegovog pravca i pravi mu livadu (dok se Bobi u medjuvremenu vrti oko sopstvene ose)! :krsti: ( = onaj prodor kad je Dobric ovog sustigao i ipak poklopio)

>>Jesi sine, odigrao si kao govno!<< (njegova licna izjava i priznanje nakon utakmice) ..i jebi se zbog toga! Zar se na taj nacin izlazi na teren da povratis kontrolu nad utakmicom?! Mislim, kad vec jedva mrdas guzicu kroz cijelu utkamicu, sto si je onda uopste mrdnuo i u tom momentu?! :colera:

Pogledajte taj napad i sve ce vam biti jasno.. Nadrealno! I odmah sam vidio kako italijani u glavama vec bustuju samopouzdanje, jer je nas pristup sa istovjetnom startnom petorkom kao i na pocetku meca opet jebeno isti = mrtav!!

Slična situacija je i prvi Italijanski napad na utakmici. Sa dva školska dodavanja došli do čistog šuta sa polidistance. Oni, čista basket akcija dva na dva sa zagrevanja na basketu.

Prvi napad je već pokazao smer u kome ide utakmica.

Ulazak u drugo poluvreme, da je Kokoškov glup kao kurac. Čovek je tek u četvrtoj izvadio petorku koju sam ja video kao jedinu moguću posle tri minuta meča...
V.M. Varga

Postby Cvele » 05 Jul 2021, 00:23

Đorđe David plače :blue:

Možda mu i oprostim problem koji smo skoro imali, stvarno ludilo od lika.
Cvele

Postby Radonjaa » 05 Jul 2021, 00:46

Zamisli koja ti hrabrost i samouvjerenost na bazi kurca treba da napišeš da je Kokoškov glup kao kurac. A ti si vjerovatno pametan.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Corba do groba! » 05 Jul 2021, 01:17

Dylam Dop wrote:
Corba do groba! wrote:Teodosic i Bjelica ne zasluzuju pljuvacinu.

Tea nisam sasvim upratio jer sam ugasio TV na pola 3/4 kad su se ovi vec odlijepili na 20 razlike sa onim trojkama i nisam ga potom palio. Ali jesam Bjelog, koji se po izlasku na parket u drugom poluvremenu, odmah u prvom napadu zabara, tj. prodoru onog ridjeg sklanja u potpunosti s njegovog pravca i pravi mu livadu (dok se Bobi u medjuvremenu vrti oko sopstvene ose)! :krsti: ( = onaj prodor kad je Dobric ovog sustigao i ipak poklopio)

>>Jesi sine, odigrao si kao govno!<< (njegova licna izjava i priznanje nakon utakmice) ..i jebi se zbog toga! Zar se na taj nacin izlazi na teren da povratis kontrolu nad utakmicom?! Mislim, kad vec jedva mrdas guzicu kroz cijelu utkamicu, sto si je onda uopste mrdnuo i u tom momentu?! :colera:

Pogledajte taj napad i sve ce vam biti jasno.. Nadrealno! I odmah sam vidio kako italijani u glavama vec bustuju samopouzdanje, jer je nas pristup sa istovjetnom startnom petorkom kao i na pocetku meca opet jebeno isti = mrtav!!

Ohladi glavu, pa sutra procitaj sta si sve ispisao veceras na vise tema.. Razumem te, svi smo tuzni, neki malo neki vise nervozni. Meni je krivo sto ovo nije moralo da se desi. Iz aviona se videlo kroz pripremne utakmice da Bjelica nije ni senka igraca od ranije.. Taktika je bila problem, necu previse da pametujem, kazem, jer nisam pisao na ovoj temi do veceras, ali Bjelica i Teodosic zasluzuju samo naklon do poda za sve sto su ucinili do sada za reprezentaciju. Bili su losi obojica, tacno. Jos mnogo toga nije funkcionisalo.. Jebi ga.. :crybaby:
>I-I-I>
Corba do groba!

Postby V.M. Varga » 05 Jul 2021, 01:19

Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.

The definition of insanity is doing the same thing over and over and expecting different results

Glup ili lud treće nema.

Svako pravi greške, ali kad napraviš grešku, uvidiš, naučiš na njoj, koriguješ.

Napraviš grešku sa pripremom meča, a zatim otvoriš na isti način drug poluvreme očekujući drugačiji ishod je ili odraz prvog ili drugog, trećeg nema.
V.M. Varga

Postby Slavisak » 05 Jul 2021, 01:49

Velika blamaza i novac procardan na organizaciju turnira. Mislim da smo i sa ovom ekipom trebali da se kvalifikujemo, Kokskov se pokazao kao totalni promasaj, vodjenje utakmice, rotacija igraca itd. Cocek jednostavno ne zraci nekim pouzdanjem, barem ne sa ovom nasom reprezentacijom.

Demokratski rob wrote:Jedini igrač na visokom nivou je Micić, onda praznina pa Dobrić i Petrušev, ostali daleko ispod, uglavnom bivši.Tepić bi bio bolji od precenjenog Avramovića.
Gagi i Davidovac je trebalo više da igraju. Kokoškov će brzo popiti otkaz i u Feneru.

Mozda na klupskom , evroligaskom, on se pokazao kao neko ko ne moze da digne reprezentaciju na visi nivo, na primer kao sto je to Teodosic cinio godinama.
Slavisak

Postby Nikola » 05 Jul 2021, 05:23

Ljudi, otisli ste predaleko. 6am je jos nisu neki ljudi ni ustali, a kamoli hladne glave, to je jedini razlog sto jos ovo nisam ovo zakljucao.
Presli ste na licno vredjanje, klubastvo i najgore psovanje. Sto se mene tice, cekam kolege da mi odgovore, ali ovo jos dan-dva ostaje otkljucano. Posle ionako nema razloga drzati je otvorenom do jeseni, osim u slucaju neke ozbiljne promene. Posle radite sta ocete, ja ionako necu biti tu
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby balkanski spijun » 05 Jul 2021, 06:34

Strasno je sta ste sve ispisali.
Kokoskov jeste podbacio,ali ni drugi trener ne bi bolje prosao u ovom trenutku.
Reprezentacija je vrh piramide za svakog igraca.To je samo nadgradnja,uigravanje onoga sto ste naucili u klubovima.
Da bi se to postiglo,samo 2 uslova su potrebna:
1.fizicki spremni igraci
2.zelja kod igraca
Sto se tice prvog,samo 2 igraca su bila fizicki spremna
Sto se tice zelje,htenja,na terenu nije postojala.(to se vidi po broju faulova,skokova,strane pomici,zagradjivanja it'd.

Kad tim neispunjava ova 2 preduslova,nema igre.To se pokazalo kroz ove utakmice.
Sve takticke zamisli,da li odbrana od pika,organizacija napada
,rusi se kao kula od karata.Nastaje anarhija u timu,pravis locetnicke greske,srljanje.

Sigurno im je trener rekao da prave faulove I udju u bonus za 40 sec.Nisu to klinci pocetnici,pa ajde grese.
Kakav crna petorka,zona,tajm I sl.Nije im Igor rekao da kao duhovi sami sutiraju kao na treningu.

Dobricu svaka cast na odnosu prema igri I grbu.Jedini je igrao sa htenjem,energijom,sto drugi nisu imali,sem periodicno kod nekih igraca.

Kokoskov jeste gresio,ali pita se me pravi od ......

Sram da bude igrace kakav su odnos imali prema igri.
balkanski spijun

Postby Zappa » 05 Jul 2021, 06:49

Balkanski
+1000
Nije idealan trener , ali je najbolja moguća opcija..

Tim je izuzetno loše selektivan, plus igrači od kojih se očekivalo da nose ekipu nisu više isti kao što su bili pre 4 godine..
Micic bez energije, bez ključeva ovog tima i očekivane igre.
Petrušev, Marjanović, Andjušić alibi igrači..
A i savez , mediji, igrači kao da su već videli reprezentaciju na igrama pa i pristup nije bio na nivou
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Olimp » 05 Jul 2021, 07:38

Meni ovaj poraz nije tako teško pao kao neki prije toga koje spominjete prije svega Kina 2004 i Francuska 2005. Tad smo mogli mnogo više a sve smo uprskali.

Na ovim OI nakon otkaza Jokića mi smo mogli maksimalno uz neke jako sretne okolnosti opet do neke medalje. Bogdan je veliko pitanje da li bi došao a ako i bi koliko bi bio spreman i riskirao ozbiljnu povredu. Nedović nece igrati, Lucic i Milutinov bi igrali nespremni i roviti.

Jednostavno od drim tima kojeg smo ocekivali mi bi bili jedan sklepani tim sa rovitim igračima plus Bjelicom i Teom koji se raspadaju.

Uz Australiju, Francusku, Španiju, pa čak i ovu Sloveniju mi do medalje ne bi došli.

Moramo iskoristiti ovaj šamar za totalni reset. Mi igrače za budućnost imamo, pod uslovom da Jokić nekad i odigra za reprezentaciju, sto je nazallst upitno. Ali i bez njega tu su Bogdan, Micić, Pokuševski, Milutinov, ako želi još Kalinić, Dobrić. 2023 dobijamo jakog igrača na cetvorci Tristana. Ali pitanje je može li Kokoškov to uklopiti. Ostali igrači moraju igrati odbranu, dakle on mora izvući nekog kao Sale Kalinića 2014.
Olimp

Postby Olimp » 05 Jul 2021, 07:40

Mene za budućnost najviše brine da mi ne proizvodimo više bekove šutere.
Olimp

Postby John Doe » 05 Jul 2021, 07:44

Zasto su Petrusev i Andjusic alibi igraci? Andjusic je odigrao bas onako kako sam bar ja ocekivao od Teodosica.
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Cvele » 05 Jul 2021, 07:50

Svaka čast ako ste već uspeli da procenite da je Petrušev alibi igrač.
Cvele

PreviousNext

Return to Reprezentacije