peric wrote:Dali negde mogu preko Supernove da se gledaju mecevi?Vidim da Hrt2 prenosi ali oni skrembluju kanal.
Nazalost nema cak je i hrt aplikacija blokirala hrt2 live za vreme tekme jedino mozda da se skine neki vpn da se loguje na hrvatsku adresu pa da se gleda preko hrt aplikacije.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen.. Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Prva utakmica prilično egal uz blagu prednost nakaze od reprezentacije pod imenom Švajcarska. U drugoj izraziti favorit Danska koja uspeva već 30 godina da sa prosečnim igračima igra vrhunski reprezentativni fudbal. U trećoj Rusima će mnogo biti teško, Belgija je takođe veliki favorit. Jednostavno su se razgoropadili, osilili, svesni su konačno koliko su jaki, imam utisak da su preležali dečije bolesti. Spremni su za prvaka Evrope.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. "Joffrey Lauvergne 33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
Gde da smanje na 16 kad ni među ovih 24 nema Srbije Grčke, obe Irske, Norveške, Islanda, Rumunije, pa i Slovenije, BIH, CG, Bugarske....na prošlom nije bilo ni Holandije...dobar je ovo broj, (pre)malo je 16, Rusi i Turci jesu ''skinuli gaće'' ali treba imati u vidu moć Italije i Belgije.
Ima ona slika kad su svi okrenuti ledjima samo on gleda sta se desava.
U svakom slucaju svaka cast njemu i pre svega medicinskim radnicima a i svima kojinsu pomogli, brzoj reakciji igraca i sudije. Nadamo se svi brzom oporavku i sto boljem zdravstvenom stanju sto Eriksena sto svim sportistima. I da se nadamo da ovakve stvari vise nikada necemo videti.
Tezak dan danas, jako mucno je bilo. Meni tesko palo bas gledajuci ono.
Treba napomenuti da je steta sve ovo zbog prve pobede Finske ikada kako god da su igrali. Da li bi bilo drugacije da se ono nije ni desilo ne znam.
Drago mi je i sto je Vels sjebao one.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."