Board index Euro 2020.

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020.

Ko osvaja prvenstvo?

Francuska
25
35%
Portugal
4
6%
Italija
16
22%
Engleska
5
7%
Nemačka
4
6%
Španija
1
1%
Belgija
12
17%
Neka druga ekipa
5
7%

Total votes : 72

Re: Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020.

Postby grobar_Zvornik » 10 Jun 2021, 18:19

Не можемо, ако мислиш на ове главне оператере... :okk:
Кључају све живо. Од серија које се петнаести пут репризирају, филмова, Потјере, о ексклузивним програмима да и не говорим. Дневник једино гледамо. Понекад.

Опције су да узмеш срб Тотал или да се бакћеш са оним рисиверима и фаташ српску дигиталу. :okk:

До прије пар година овамо смо на најобичнију антену "фатали" све српске телевизије са националним фреквенцијом и уз пар локалаца.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Desetka » 10 Jun 2021, 18:30

To je katastrofa. Koliko god rts imao mana, a ima ih itekako, jedini je kanal koji ispunjava odredjene norme i lici na nesto u Srbiji, a cak i da je najgori na svetu nije normalno da srbi preko Drine ne mogu da gledaju nacionalnu televiziju. Ja u Beogradu mogu da gledam i rtrs, hrt, crnogorsku, rusku, spansku, nemacku nacionalnu televiziju, rai 1 i 2.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby grobar_Zvornik » 10 Jun 2021, 18:33

Слажем се у потпуности. Међутим, тв права су тв права. А ту, нажалост, нема превише алтернатива.
Чак и у оваквом кокошињцу од система какав је у БиХ.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Domingoo » 10 Jun 2021, 19:03

Sutra pocinje EP utakmicom između Turske i Italije .. Verovatno cu do neke kladionice da odgleda..
Turci su iznenadjujuce dobra reprezentacija imaju stoperski par Soyunču-Demiral , desni bek Zeki Celik koji je odlican igrac .. sredinu im drzi Calhanoglu u napadu Jilmaz koji je u strasnoj gormi + onaj njihov naboj koji se ne dovodi u pitanju..
Sa druge strane Italijani sa kojima nisam nesto odusevljen njihov nnajveci kvalitet je timska igra i to jedinstvo.. Odbrana im je poprilicno upitna nisam siguran koliko Kijelini i Bonuci mogu jos da nose..
Insinje ,Jorginjo,Verati verovatno najozbiljniji igraci..
Mislim da su sutra sanse podjednake sa tim sto dajem blagu prednost Turcima iz razloga sto su autsajderi na papiru ..

Sto se tice osvajaca tu vidim samo nekog iz one lude grupe tj Francuzi ,Portugalci ili Nemci i jos eventualno jedna ekipa o kojoj niko ne razmislja Danska.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Crna Ovca » 10 Jun 2021, 19:35

Čekajte ljudi, izvinite ako ispadam glup ali jel ce moci sa onim EON sportskim paketom od 800 din da se gleda EP?
Ja sam kontao da sam siguran što se toga tiče, kakav je ovo sad paket za soma kinti...
Јер ја сам дете Партизана, црна овца друштва, увек бела врана
Crna Ovca

Postby Hajzenberg » 10 Jun 2021, 19:37

Crna Ovca wrote:Čekajte ljudi, izvinite ako ispadam glup ali jel ce moci sa onim EON sportskim paketom od 800 din da se gleda EP?
Ja sam kontao da sam siguran što se toga tiče, kakav je ovo sad paket za soma kinti...

Moći će buraz samo ako ima i Nova S u tom paketu jer ona prenosi preko 90% tekmi...raspitaj se, ako ne može onda odjavi taj paket ako imaš i uzmi ovaj od hiljadarku što u ponudi od sutra.
Hajzenberg

Postby Crna Ovca » 10 Jun 2021, 19:42

Inače nema nova s, ali su je otkljucavali kada god igra reprezentacija ili tako nešto.. Mada ne verujem da ce sada da otkljucaju kanal na mesec dana, lopovi su to.

Raspitacu se sutra pa cu videti, hvala svakako.
Crna Ovca

Postby fontaneros » 10 Jun 2021, 19:43

Zar ti bato ne spremas ispite? :biggrin:
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Grande Alessandro » 10 Jun 2021, 20:02

Crna Ovca wrote:Inače nema nova s, ali su je otkljucavali kada god igra reprezentacija ili tako nešto.. Mada ne verujem da ce sada da otkljucaju kanal na mesec dana, lopovi su to.

Raspitacu se sutra pa cu videti, hvala svakako.

Ma cim su napravili ovaj novi paket, sigurno nece da otkljucaju nova s u sportskom paketu...nema logike...

Bolje uzmi ovaj od 1000 din i miran si.
Grande Alessandro

Postby Domingoo » 10 Jun 2021, 20:09

Ima opcija da se preko telekoma otkljucaju sve arene plus jos neki pink kanali na obicnoj anteni za 600 dinara mislim da je akcija do kraja meseca i ugovor na 2 godine ..
Ko ima mogucnost da recimo uzme total tv iili neki drugi paket gde imaju SK i dokupi ovaj paket za arenu po meni je to najbolja kombinacija.
Ja cekam da mi istekne ugovor sa supernovom i sigurno cu to da uradim .. 2 kablovske mi je mnogo da placam a ovo mi je top opcija samo treba obicna antena .

https://mtsantenatv.rs/

To vam je ovo odlicna opcija i za ljude koji vec imaju sk .
Domingoo

Postby Hajzenberg » 10 Jun 2021, 20:19

Stalno je to 600 kinti i to vode kao neka akcija a oni koji su je koristili vele da ne vredi ni 300 dinara. Arene nisu u hd rezoluciji, mogu da se gledaju na 32 inča, na većim ekranima to je negledljivo. Samo 15 hiljada korisnika imaju u Srbiji iako kažu da imaju 200 hiljada, lažu. Može da posluži za neku vikendicu ili tome slično, može da završi posao oko Arena, ali samo na ekranima ne većim od 32 inča a i to nije prečista slika nego kao neka solida, sd rezolucija.

E, samo jedna napomena za sve vas koji hoćete da aktivirate ovo za hiljadu dinara a da hoćete to preko sms poruke - može samo ako je preko vip ili telenor kartice :biggrin: ne može preko mts mobilnog da se aktivira, e jesu luđaci.
Hajzenberg

Postby Crna Ovca » 10 Jun 2021, 21:26

fontaneros wrote:Zar ti bato ne spremas ispite? :biggrin:

Dobra organizacija je ključ uspeha bratić

@Alessandro
To i ja mislim... Bilo bi lepo kad bih uspeo da samo doplatim 200 din, da ne moram soma da dajem jer mi je ovaj sportski paket već aktivan.
Crna Ovca

Postby Domingoo » 10 Jun 2021, 21:35

Da li će sutra supernova da zaključa HRT 2 posto je tamo prenos utakmice ?
Sećam se pre da su zakljucavali kanale kad Dinamo igra LŠ i prenosi hrt.
Domingoo

Postby Hajzenberg » 10 Jun 2021, 21:37

Domingoo wrote:Da li će sutra supernova da zaključa HRT 2 posto je tamo prenos utakmice ?
Sećam se pre da su zakljucavali kanale kad Dinamo igra LŠ i prenosi hrt.

E brate, mnogo pitaš :biggrin:

Šanse da zaključaju su 99,99% a možda i veće od toga :laugh:
Hajzenberg

Postby Domingoo » 10 Jun 2021, 22:17

E do vraga nista onda sutra kladza pivo i navijam za Turke.
Domingoo

PreviousNext

Return to Euro 2020.