Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby ИлићКапитен22 » 09 May 2021, 11:08

Коме сам ја спомињао породицу па је то био разлог бана? Нек ми објасни онај који ме је бановао. Ја се не сећам.

Прошли пут када сам Стилу рекао грозне ствари, бановали сте само њега а мене док нисам ја написао да није у реду да Стила банујете а мене не. Тада када је имало разлога, нисте бановали а сада наводите да сам неком помињао породицу.

Не радите свој посао како треба. Очигледно.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Sam » 09 May 2021, 11:29

I ja sam trazio objasnjenje bana. Nisam nikoga vredjao, pisao samo u maticnoj temi, stvarno me zanima koje sam pravilo prekrsio. Ako nista drugo, ono makar da znam da ne ponovim tako nesto. Izgleda mi da je ban bio ili krajnje proizvoljan ili neka greska. Kratko objasnjenje bi bilo sasvim u redu.
Imunitet za Frakija! Nikad ban!
Sam

Postby bhc_comp » 11 May 2021, 22:02

Ne znam šta je Tesla skrivio pa ste ga banovali na dva meseca (Rajs i nadaleko poznata laka ruka kad je crveno-bela strana foruma u pitanju), ali mi je iskreno žao što neće imati ko da troluje usijane glave i pojedine bezmozgaše na forumu. Samo ću reći da sam 100% siguran da dva meseca nije zaslužio, ali takvo veće, jbg. Biće bolje u finalu.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Sezione » 11 May 2021, 23:15

Je l trolovanje (usijanih glava i pojedinih bezmozgasa) dozvoljeno? :biggrin:

P.S. Unban tesla, lik je partizanovac
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby bhc_comp » 11 May 2021, 23:39

Moguće da nije dozvoljeno, pa ako zaslužujem, neka me admini adekvatno sankcionišu. :biggrin:

To se, naravno, osnosi na nekolicinu ljudi ovde. Da nije tako, tj. da mi većina ljudi ovde odaje takav utisak, ne bih bi posećivao Avangardu.

bhc_comp

Postby Sezione » 11 May 2021, 23:45

Ako nije, verovatno da ti nisi zasluzio ali Tesla Pfc verovatno jeste :biggrin:
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby tetraedar » 12 May 2021, 19:12

Pravda za Teslu.
Terziću lopoveeee!!!
Čoviću g...o.
Za sve koji su glasali za Vučića... jebo vas on...
tetraedar

Postby DM 12 » 16 May 2021, 23:01

Bravo majstori.

DM 12 - 7 dana

Je l postoji jedno iole normalno objašnjenje za ovo?

7 godina aktivno na forumu, nijedan jedini ban nisam dobio.

I onda sam dobio bukvakno iz čistog mira.

Ili je možda za ban to što sam napisao na FKP temi nakon Scekicevog gola, da smo ga dali po sistemu Aleksandra Stanojevića koji je počeo na taj nacin da koristi Scekica.

Bukvakno sam ovo samo napisao i dobio ban.

Nastavite da uništavate jedini normalan forum, neka zavlada i ovde totalno jednoumlje, izvinjavam se što ne pljujem po Stanojeviću, izgleda da je to postao uslov da se ne dobije ban.
DM 12

Postby Tegi » 17 May 2021, 00:05

Slažem se, nepravedno si banovan.

Ban obično služi da se malo ohladi glava, a tvoja se očigledno još nije ohladila.

Savo vs Stanoje patkometrija je odnedavno jasno zabranjena na matičnim temama i moraš biti mnogo bezobrazan da bi tvrdio da se neko banuje zato što brani aktuelnog trenera i da na FKP temi postoji zvanična ideologija.

I opet ne znam kome pokušavaš da podvališ pišući ovakve stvari, jer tvoj post nije izgledao onako kakvim ga ti ovde predstavljaš. Ili si podlac ili ti je baš toliko stalo da samog sebe ubediš da govoriš istinu i da je pravda na tvojoj strani.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby DM 12 » 17 May 2021, 01:58

Napisao sam na FKP temi nešto vezano za samu taktiku, bez trunke provokacije.

Ko ne shvata da je Stanojević pomerio Scekica napred prilikom centarsuteva kako bi povećao sansu da postignemo gol iz takvih situacija, ja mu tu ne mogu pomoći više.

Bezobrazluk je ogroman ovo što radite, banujete za ovakvu banalnu stvar, a na svakakva vređanja i trovanje teme zmurite ili samo brisete postove.

Ali opet kažem samo napred.

Edit: ogroman sam podlac, najveći na forumu, to sam i pokazao za 7 godina ovde sa 0 banova i bez jednog jedinog konflikta sa bilo kojim članom do ove sprdnje Savo vs Stanoje.
DM 12

Postby Angus Young » 17 May 2021, 08:25

To nisi napisao, post ti je bio prijavljen zbog patkometrije oko Savo vs Stanoje, kao takav je obrisan i dobio si ban od 7 dana. Isto tako su prosli i Bolkonski i Stefan. Kao sto ce i svaki sledeci koji to uradi na maticnoj temi. Na vreme ste upozoreni, a ja nemam moranje da obrazlazem banove.
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby DM 12 » 17 May 2021, 11:49

Ali kakva patkometrija ljudi?

Scekic je dao gol posle uigrane akcije koju smo počeli da radimo od dolaska Stanojevića.

Kao što je Savo imao svoje neke napadačke principe, tako i drugi treneri imaju.

Samo sam prokomentarisao način postignutog gola i pohvalio, bez ikakve provokacije.

Ako se za ovakve stvari banuje, onda bi bilo 20 banova dnevno, ali zaboravite svakako.
DM 12

Postby balkanski spijun » 18 May 2021, 08:43

Sta je sa Raulom?Vidim nema momka vec duzi vremenski period.
balkanski spijun

Postby S73F4N » 19 May 2021, 19:44

Drago mi je sto sam barem saznao zasto sam banovan,mada onda bi njih jos dosta trebalo banovati zbog istog razloga.

Da pohvalim moderatora Rajsa,jer je neko napokon banovao lika koji konstantno poslednjih mesec dana pozivao na linc na sporstkim terenima,a da mu niko nije nista rekao.jedini post u vezi toga mu je bio obrisan na temi za aba ligu,i to zato sto sam ja replicirao sa narodnom poslovicom "cega se pametan stidi...".Da ne zaboravimo da konstantno pljuje i pecka na maticnoj temi fkczv jer zna da je zasticen.
Sutra bi i majku rodjenu prodali Covicu i Vucicu samo da mogu da vam garantuju uspeh KKP i PFC...
S73F4N

Postby bhc_comp » 20 May 2021, 12:49

Može li neko da pobriše postove u kojima se vređaju igrači KKCZ ili ćemo da čekamo da se svi izređaju i izleče frustracije?

bhc_comp

PreviousNext

Return to Avangarda.in