Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby JoJo » 08 May 2021, 13:27

@Bogun

Ukoliko naši guraju dobro u PO i Nikolin oporavak ide sporije, ovo bi moglo biti igrački kadar za kvalifikacije:

Moje vidjenje sireg spiska za kvalifikacije...

C - Petrušev, Raduljica, Apic
PF - Kalinic, Vukcevic, Smailagić, Ilic
SF - Lučić, Davidovac, Pokusevski, Jovic N., Radanov, Djurisic
SG - Gudurić, Marinković, Dobrić, Jaramaz, Nakic
PG - Micić, Teodosić, Nedović, Avramović

Prilika da se oprobaju mladi igraci...

Igraci koji bi kasnije popunili mesta za najaci roster su jos: Jokic, Milutinov, Bobi, Bogdan...
KK Partizan ce osvojiti sve u sezoni 21/22!
JoJo

Postby Slavisak » 08 May 2021, 13:51

Pa ne moze Vukcevic.
Slavisak

Postby bezvezarije » 08 May 2021, 13:54

Bobi i Bjelica bi trebali biti na raspolaganju. Ne znam od čega bi bili umorni, timovi im neće daleko u playofu. A i Bogdanović je odigrao samo 40 utakmica ove sezone.
bezvezarije

Postby Bogun » 08 May 2021, 14:30

@JoJo

Vukčević ne može da igra za nas još 3 godine, tačnije do 21. godine života.

Sad vidim da sam Vanju zaboravio bio. :biggrin:

Inače ako postoji šansa da izađemo u najjačem sastavu u kvalifikacijama, to ne smemo propustiti.
Mora se uigrati ekipa međusobno i da oni vide zamisli selektora, nemamo kontinuitet kao pred prošle OI kada je to Saletu bilo treće takmičenje, tad smo mogli neke igrače koji su ranije bili tu da odmorimo (da je bilo potrebe) sada mislim da taj luksuz nemamo.
Ovo pod pretpostavkom da svi budu na raspolaganju, ako je neki igrač zauzet u klubu ili povređen, to je već viša sila.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Olimp » 17 May 2021, 01:35

bezvezarije wrote:Bobi i Bjelica bi trebali biti na raspolaganju. Ne znam od čega bi bili umorni, timovi im neće daleko u playofu. A i Bogdanović je odigrao samo 40 utakmica ove sezone.

Biće nama ja vjerujem svi na raspolaganju. Samo igrači čiji timovi ce igrati konferencijska finala su upitni. Mislim da timovi naših nece tako daleko, pa ni Denver a kamoli Atlanta, Dallas ili Miami.
A za Atlantu i Bogdana ni ne brinem jer sve i da ne igra onda nema ni njima Galinarija.
Olimp

Postby jedno ime » 18 May 2021, 16:46

Ali repka

1. Micic, Teodosic, Jaramaz
2. Bogdan, Nedovic
3. Lucic, Guduric
4. Petrusev, Kalinic, Pokusevski
5. Jokic, Milutinov

Marjanovic, Smailagic, Bjelica, Davidovac, Dobric, Milosavljevic, Marinkovic, Jovic, Nakic

:blue:
NISMO ISTI.

''Prosto, kao Partizanovac, kao Zeljkov prijatelj, nadam se... nece doci lako, znam, ali ce doci uspeh i da ce se ponovo pevati nasa pesma''
Gospodin Dusko Vujosevic.

bhc_comp wrote:Tek ćemo da stežemo kaiš dok se namire prijatelji kluba u kkp.
jedno ime

Postby grobar_Zvornik » 18 May 2021, 17:18

За Гагија је репрезентација (озбиљне утакмице) завршена прича. Много ми је жао, али је тако.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Bojdo » 18 May 2021, 21:40

Dobric kuca na vrata....
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Bogun » 21 May 2021, 10:25

Ne bi bilo loše da FIBA konačno, pod velom kovida, uvede više od 12 igrača koji mogu na prventstvo (14/15 nebitno).

Sada, da li bi 12 ostalo za utakmicu, ili bi svi bili u protokolu, o tome nisam razmišljao, ali ovo pravilo o 12 je vrlo rigidno, povreda i imaš 11 igrača do kraja turnira.

Sa brojem utakmica koje se igra tokom sezone i većim opterećenjem koje to nosi, u poređenju sa pre 20/30/40 godina, nevezano za kovid, mislim da bi bila dobra promena.

Poslednjih par godina, mnogo igrača se povređuje baš u tom periodu okupljanja reprezentacija i odigravanja kontinentalnih ili svetskih šampionata.
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Nikola » 21 May 2021, 14:52

Pa ta se prica vuce vec koliko godina i onda kad je sve bilo normalno oni nisu dozvolili
Mislim FIBA... sve reci su suvisne
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Tegi » 22 May 2021, 15:00

Kreće smrda tradicionalno da u maju/junu pušta rovce.

Na stranu što je u 2020. preskočio skoro ceo mart, ceo april, maj, jun, jul, oktobar, novembar i skoro ceo decembar.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Bogun » 22 May 2021, 15:13

Kakva je situacija sa Marinkovićem posle povrede ramena koju je imao? Valjda ga je Ponsernau precrtao za špansku ligu zbog broja stranaca.
Bogun

Postby druga generacija » 22 May 2021, 20:23

Bogun wrote:Kakva je situacija sa Marinkovićem posle povrede ramena koju je imao? Valjda ga je Ponsernau precrtao za špansku ligu zbog broja stranaca.

Igrao je dosta u EL posle oporavka od povrede. Za spansku ligu ne znam
druga generacija

Postby Nikola » 23 May 2021, 06:03

Precrtao ga je, da, nije igrao u ACB
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

PreviousNext

Return to Reprezentacije