Golden Warrior wrote:Saras nista spektakularno.
Mada mislim da je veci problem Barse ocajna forma i muda Mirotica, Will Thomas ga je naigrao maltene u sva 3 meca i izgleda kao da je on najplaceniji igrac Evrolige.
Ubacio je Davisa u startnu postavu i tu ima veliki plus sto se mene tice, pokazuje da se prilagodjava situaciji jer ovaj razbija sve pred sobom.
Jedino sto bih probao je od starta sa Hangom na Pangosu, imam utisak da bi ga usporio taman koliko im treba da drze sve pod kontrolom.
Cavi i Trinkijeri stvarno doktori, nevezano sto ce da ispadnu cede suvu drenovinu.
Nebo i zemlja priprema serija sa Žalgirisom i ovo sada sa Barselonom.
Sada je u fazonu idem na autopilota, najjači sam.
Njih je zapravo Pau baš izbacio iz ritma, takvo ime ako potpišeš mora u 12 da bude, a i da dobija neke.minute, a čovek nije igrao 18 meseci, plus ima 40 godina, a izbacuješ nekog igrača koji je fizički spremniji od njega i u boljoj formi, iako ni peibližnog kvaliteta, a trebaće mu vremena dok uhvati formu, ako je uopše uhvati.
Plus slaba forma Mirotića, da Dejvis nije na ovom nivou bio bi u velikim govnima Šaras.
Definitivno treba da dave više Pengosa dok ima loptu, a opet i da ga napadaju. Mada sve dok je Nik Kalates na parketu to će ići teško jer uvek možeš da ga kriješ na njemu i da pustiš ćelavog da se ispucava, pa ako pogodi, pogodio je.