by Nikola » 16 Apr 2021, 19:12
Pre izvesnog vremena Wazza je potvrdio da je Mou imao los odnos sa nekolicinom igraca, tada je Pogba i bacen na klupu, a evo, kako sam vec rekao, odjednom, Pogba igra na vrhunskom nivou. Ona asistencija sinoc je bila samo jos jedan dokaz da je trenutno najbolji igrac u timu (Bruno je pao u formi)
Ako me pamcenje dobro sluzi i u Realu je bilo slicno i prvi su Ramos i Casillas ustali protiv njega.
Sve ovo pisem samo zbog kritikovanja Pogbe i nade da ostaje i dalje kod nas, ostalo me ne zanima. Takodje, prica se da Cavani ima zelju da ode u Argentinu, bilo bi mi zaista zao, stvarno bih voleo da ga vidim i sledece sezone kod nas. Klasa za sebe, jednostavno i bio bi sjajan mentor, ako, nadam se, dovedemo napadaca
Btw. neko rece da imamo krila. Imamo jedno, to je Rash, Dan James nije dovoljno dobar, a Greenwood je klinac i jos uvek je nedefinisano koja je zapravo njegova pozicija. Graelish bi tako legao, ali vec sam pisao da su puste zelje da dovedemo krilo, spica i DM
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion
"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević