Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Desetka » 23 Mar 2021, 11:39

Mislim da se Tumbakovic ozbiljno zajebao sto ga je protiv Skota prebacio na stopera. Slazem se da posle bezanije Kolarova nismo imali igraca iz zadnje linije koji moze da povuce loptu i organizuje ranu fazu napada, ali moje shvatanje fudbala je takvo da je vezni red najvazniji deo tima i da smo tu izgubili utakmicu, jer su Maksimovic i Lukic upropasceni od strane Skota, sto se Gudelju, ubedjen sam, ne bi desilo.
Na kraju ispada da nas je Kolarov kostao plasmana, jer da on nije pobegao izasla bi ista postava kao protiv Norveske i vrlo verovatno pobedila utakmicu.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Tifa » 23 Mar 2021, 11:49

Spajić mi se nikako ne sviđa, dok Mitrovića ljudi malo potcenjuju. Dečko je kapiten u svom klubu, francuska liga je možda fizički i najzahtevnija a i on manje više gde god je igrao bio je standardan.
Srbin iz Knina.
Tifa

Postby Dr. Thomas » 23 Mar 2021, 12:00

Vidić mi je delovao kao čovek sa stavom ali ispade i on kao i ostali. Sve je to isti kalup.
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby Dembele » 23 Mar 2021, 12:07

Dr. Thomas wrote:Vidić mi je delovao kao čovek sa stavom ali ispade i on kao i ostali. Sve je to isti kalup.

Kako se bori za fudbal videlo se kad je namerno masio penale,sklanjao se da ne blokira sut,pravio penale radio sve u korist crvenih da dovede se kokezu i podigne regularnost!
Dembele

Postby Sir Oliver » 23 Mar 2021, 12:56

Gudelj je ne najbolji vec jedini ozbiljan DM koga imamo. I Maksimovic i Lukic, kao i Racic itd su vise CM igraci i ozbiljne rupe kada je u pitanju defanziva. Ja da ponovim da mi se cini da nam najvise odgovara 4-4-2 sa Tadicem uz kog god spica napred, ali sa potpunom slobodom kretanja, sa sredinom u rombu: Gudelj kao DM, Andrija desno, Kostic levo a SM ispred i sa cetvorkom pozadi Lazovic Bleki Kalaba Mladenovic
"SPORT POSTOJI DA BI PRAVDA POBEDJIVALA"
Sir Oliver

Postby Lakerit » 23 Mar 2021, 13:54

Ми имамо на левом беку солидног Ристића из Монпељеа, одлично одбрамбено одиграо у Норвешкој.
Лазовић може да игра десног бека.

Елем, мени би против Ирске био састав:

одбрана: Лазовић-Миленковић-Вељковић-Ристић
средина: Максимовић-Гудељ-Сергеј
напад: Костић-Тадић-Влаховић
А можда уместо Максимовића или Гудеља би ми играо Ђуричић, то је више нападачки орјентисана екипа што мислим да против Ирске треба да буде, плус би добили на брзини у нападу. Али се бојим велике рупе у средини јер је Сергеј тром играч у средини и лоше он то покрива одбрамбено иако је нападачки постао изузетно добар играч и треба да игра.
Lakerit

Postby Domingoo » 23 Mar 2021, 15:43

Jedno je sigurno nece Piksiju uopste biti lako da sastavi tim .. Mi jednostavno bemamo definisan tim tj ono sto imamo je delovalo lose kontraproduktivno ..
Nadam se da ce uspeti iz prve da ubode nesto najpribliznije onome sto najvise moze da se izvuce iz ovog tima.
Jer vremena nazalost nema.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby soniko » 23 Mar 2021, 15:47

Sir Oliver wrote:Gudelj je ne najbolji vec jedini ozbiljan DM koga imamo. I Maksimovic i Lukic, kao i Racic itd su vise CM igraci i ozbiljne rupe kada je u pitanju defanziva. Ja da ponovim da mi se cini da nam najvise odgovara 4-4-2 sa Tadicem uz kog god spica napred, ali sa potpunom slobodom kretanja, sa sredinom u rombu: Gudelj kao DM, Andrija desno, Kostic levo a SM ispred i sa cetvorkom pozadi Lazovic Bleki Kalaba Mladenovic

Samo da potpišem sastav :okk:
soniko

Postby Tifa » 23 Mar 2021, 16:55

Kad su hrvati bez beka, sa prosečnim štoperom došli do finala možemo i mi valjda makar da se plasiramo.
Srbin iz Knina.
Tifa

Postby Eddie Brock » 23 Mar 2021, 17:29

Rvati su slozni, nisu nabedjeni kao nasi nazalost
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Tifa » 23 Mar 2021, 17:42

I to je tOčno.
Srbin iz Knina.
Tifa

Postby soniko » 23 Mar 2021, 17:46

Hrvati imaju kvalitet

Da preformulišem, kvalitetniji su od nas
soniko

Postby Tifa » 23 Mar 2021, 17:48

Imaju napred i u sredini, pozadi nisu ništa jači od nas bili.
Srbin iz Knina.
Tifa

Postby Baxter Stockman » 23 Mar 2021, 17:49

Vrsaljko je na SP bio bolji bek od svih naših tog leta

I manite se tih priča da nisu imali kvalitet. Modrić, Rakitić i Mandžo su bolji od bilo kog našeg igrača.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Tifa » 23 Mar 2021, 17:54

A levi bek im je bio gori od našeg i levog i desnog. A i ja ne poredim nas sa njima kao finalistima već kao reprezentaciju koja ima kvalitet da se plasira na SP.
Srbin iz Knina.
Tifa

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja