Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby ИлићКапитен22 » 17 Mar 2021, 21:04

По чему је Лука надобудан? Што није пичкица? Зато што има кичму?
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Olimp » 17 Mar 2021, 21:45

Covjek je usred SP srao po selektoru Krstajiću jer mu se nije svidjela njegova taktika. Pa to je da ga se pošalje momentalno kući.

Da se razumijemo i meni se nikako nije sviđao Muslin, jer selektor koji zbog sujete i interesa ne zove najboljeg srpskog igrača je najobičniji menadžerski selektor. Ali opet ne bih podržao da se njega bojkotira kao što je Milivojević sabotirao Krstajića.

Reprezentativac Srbije mora igrati srcem ko god bio selektor.

A ne sviđa mi se kod Milivojevića ni to što se tako svisoka postavlja kao da je neki igrač. Ajde riječi Nemanje Matića imaju neku težinu, ali ko je ovaj da o svemu docira.
Olimp

Postby Sezione » 18 Mar 2021, 01:10

Milivojevic je u ovom poslednjem intervjuu indirektno otkrio da su mi svi saigraci ispali samo takve pickice kada je smenjivan Muslin jer kao niko od igraca nije znao da ce da ga smene i onda kad su ga smenili svi su bili u fazonu e jbg gotovo sad, ma vazi

Ako je stvarno predlozio da svi stanu protiv smene kapa dole, ako nije tako bilo javice se neko od saigraca da ga demantuje, mada, dosad bi se javili
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Monogamija » 18 Mar 2021, 09:57

Sezione wrote:Milivojevic je u ovom poslednjem intervjuu indirektno otkrio da su mi svi saigraci ispali samo takve pickice kada je smenjivan Muslin jer kao niko od igraca nije znao da ce da ga smene i onda kad su ga smenili svi su bili u fazonu e jbg gotovo sad, ma vazi

Ako je stvarno predlozio da svi stanu protiv smene kapa dole, ako nije tako bilo javice se neko od saigraca da ga demantuje, mada, dosad bi se javili

Ček prvo da vrhovni komadant da zeleno svetlo i da krene mašinerija da pljuje Luku. Žalosno je šta se sve izdogađalo u tom periodu, oduzimanje trake Banetu i guranje u drugi plan, teranje Muslina, zajebavanje Milivojevića itd.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby Desetka » 18 Mar 2021, 10:15

Miran je sto se tice masinerije, Kokeza se pusta niz vodu. Pa juce u sportskom pregledu b92 ide prilog sa Milivojevicem i Maticem kako kritikuju rad fudbalskog saveza i stanje u srpskom fudbalu, malo sutra bi to islo da su stari prijatelji i dalje u ljubavi.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby stihl » 18 Mar 2021, 10:23

Зато нам је репрезентација ту гдје јесте јер су увијек постојали кланови, звјезде и звјездице.
Некомпетентни селектори, а о функционерима да и не говоримо.
Оног тренутка када се буде знало гдје је чије мјесто и да се поштује хијерарија, тада ће нам сванути.
Не смије бити незаменљивих и недодиљивих, ма како се ко звао и гдје год играо.
Селекторова ријеч је закон, док је селектор.
На играчима је да играју, а не да митингују.
Посљедњи такав је био Осим.
Радомир је био на добром путу али је попустио клану Видара, Пантела, Станкела и зна се шта је било.
Подршка Пиксију.
stihl

Postby Desetka » 18 Mar 2021, 10:28

stihl wrote:Зато нам је репрезентација ту гдје јесте јер су увијек постојали кланови, звјезде и звјездице.
Некомпетентни селектори, а о функционерима да и не говоримо.
Оног тренутка када се буде знало гдје је чије мјесто и да се поштује хијерарија, тада ће нам сванути.
Не смије бити незаменљивих и недодиљивих, ма како се ко звао и гдје год играо.
Селекторова ријеч је закон, док је селектор.
На играчима је да играју, а не да митингују.
Посљедњи такав је био Осим.
Радомир је био на добром путу али је попустио клану Видара, Пантела, Станкела и зна се шта је било.
Подршка Пиксију.

Mozes da uputis mene neobavestenog koji prvi put cujem za ovako nesto o cemu se tacno radi?
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby stihl » 18 Mar 2021, 10:56

Видић, Станковић, Пантелић и Жигић су оформили клан, водили кадровску и осталу политику.
Познате кумаре.
stihl

Postby Baxter Stockman » 18 Mar 2021, 13:01

Zanimljivo mi je ovo što je Luka ispričao.

Kad je zvao Baneta da podrže Muslina, niko se nije odazvao i nema pljuvačine ni po medijima ni ovako, al zato sve salve uvreda po Kolarovu kad nije stao u odbranu Baneta.

I posle čuđenje što nam je svlačionica kakva jeste.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby soniko » 18 Mar 2021, 13:26

Zabole me za sve njih. Sve veliki i bitni igrači a rezultati reprezentacije lipov ku.ac.

Neka osvoje nesto, dokazu se, odigraju kvalifikacije i neki turnir dobro u kontinuitetu pa onda neka se.u sta god hoće, imaće podršku.
soniko

Postby Domingoo » 18 Mar 2021, 15:11

Mi jednostavno nemamo igrace ekstra kalibra ,a najveci problem je uzasno spora ekipa van svih fudbalskih standarda .
Problem je sto godinama ne mozemo da stvorimo agilnog preciznog i obucenog igraca sredine terena ili imamo tornjeve koji imaju odredjene kvalitete ali su jako spori i slabi u organizaciji napada ili imamo tehnicki potkovane igrace koji su takticki neodgovorni poput Ljajica..
Tadic je dobar igrac ali u reprezentaciji previse deluje individualno da li je to zbog nekvaliteta saigraca ili pogresne taktike ..
Moramo da igramo fudbal u kome ce igraci mnogo blize da staju jedni drugima za takvu igru su potrebni brzi i tehnicki jaki igraci a trenutno od nasih igraca takvom fudbalu mogu da odgovore Zivkovic ,Tadic ,Djuricic i da iza sebe imaju SMS i Maksimovica u spic Vlahovic pa da se nadamo necemu..

Bunarenje na Mitra i izolovani Tadic = propast.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby grobar_Zvornik » 18 Mar 2021, 15:51

soniko wrote:Zabole me za sve njih. Sve veliki i bitni igrači a rezultati reprezentacije lipov ku.ac.

Ријетко хируршики прецизна чињеница на овој теми...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Dembele » 19 Mar 2021, 17:22

Sezione wrote:Milivojevic je u ovom poslednjem intervjuu indirektno otkrio da su mi svi saigraci ispali samo takve pickice kada je smenjivan Muslin jer kao niko od igraca nije znao da ce da ga smene i onda kad su ga smenili svi su bili u fazonu e jbg gotovo sad, ma vazi

To je kriminal sta rade ciganske legendice,kad im se ne titraju j ko u klubovima gde su obicni kesari bez ofanzivnog ucinka..od Vidica,Luke,Stankele,MaticaBaneta do sipkasa i terzica iza ledja
Dembele

Postby Domingoo » 20 Mar 2021, 11:02

Sto se tice spiska ne svidja mi se sto je pozvao Urosa Spajica jer je teska rupa od igraca ,takodje mi se ne svidja Marko Petkovic ali to kapiram jer bukvalno na desnom beku nema koga da zove mada je mogao da proba Petra Golubovica recimo ali sve je to verovatno tanko ..
Sto se tice sredine nejasan mi je Krsticic koji je u godinama mada nije los igrac morao je da pozove i Lazara Randjelovica koji igra odlicno ..
Takodje Mijat Gaćinović veliki minus sto ga nije on je bas univerzalac siguran sam da od njega moze da se napravi desni bek u rangu Jesusa Navasa jer ima agilnost tehniku i svest da igra odbranu kao i eksplozivnost..

Steta sto to samo ja vidim :laugh:
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja