Foden bi dobio penal samo da je pao. Ja bih ga nagradio penalom samo zato sto nije. Treba podrzati fer-plej, ovako samo znaci da treba padati i padati.
E, moj Tomase Tuhele, pa da si čitao Avangardu znao bi za taktiku da ovde moraš da pošalješ i Mendija u napad, da uzmeš loptu protivniku, napadaš sa 10 igrača i garantovano dobijaš 0:7. Ko ti je kriv kad ne pratiš savremene tendencije fudbalske estetike ...
Kakva šansa za Mastera da pretekne Everton i Vest Hem, ali već vidim sutra jedno pet promašenih zicera i neki horor Sančeza ili Orijea/Doertija iz koga se prima glup gol.
Old Traford je verovatno najgore mesto na svetu za Vest Hem.
Neverovatan je Everton. Ljudi cele sezone igraku odron od fudbala i strašno je koliko golova i koliko bodova su izvukli iz totalne bede od igre. Gledano po igri, oni bi trebalo da budu van prvih deset. Ne sumnjam da će i ovde umuvati bar još jedan, ako ne i dva komada.
Pep izvodi cudan sastav bez de Brujnea, Sterlinga, Mareza, Fodena i Gundogana. Ne pamtim kad sam poslednji put video Aguera i Dzezusa zajedno, i dal' je to ikad bilo.
Fulam vise nije nimalo naivan, umeju biti tvrd zalogaj.
Ozbiljno kiksnuli i Čelsi i Everton. Do sada, uglavnom, kad su rivali kiksirali, i Tottenham je zajebao stvar. Da vidimo sutra. Lično bih i remijem bio zadovoljan. Zadržao bi se pritisak na Čelsi, a za bod prišlo Evertonu i verovatno Hemu.