Fred Perry wrote:Minimum nerešeno ,teško da je ovo ikako trebalo Rakić da dobije ,rušenja mu je lagano odbranio Santos oba ,Rakić njemu isto jedno.
Gore je više pogađao Santos ,i vidi se razlika u snazi udarca kad pogodi Santos koliko jače udara .Santos je više bacio ,11 udaraca više pogodio ,i čak 13 značajnih više pogodio ,nije mala razlika uopšte .
Kapiram skroz Rakića što je radio sa distance ,Santos ako te pogodi čisto doviđenja .Šteta za Santosa ,čovek se vratio iz operacije oba kolena,vidi se da je usporio , zaslužio možda i Jonesa ,Tešeiru bacao 2 puta u nokdaun pa popio submission ,ovo sad po meni nikako nije izgubio .
3 poraza uzastopno ,baš nezasluženo ,brutalan borac ,bila bi fora da im daju revanš a da Tešeira i Jan rade .
Mada bi ja upario ako Čeh dobije Rejesa
Jan-Texeira ,Rakić-Prohaczka ,Santos-Reyes
Svakako zbog dva poslednja meča nema šanse da dobije title shot Rakić . Inače eto zanimljivo da je isto ovako Rakiću uzeta pobeda protiv Volkana ,koju je dobio ,a sad su mu vratili .
DON wrote:Lepo, pogledaj ponovo drugu rundu, prve dve je dobio lagano i cisto, cak je i DC u prenosu na pocetku trece rekao da Tijago mora da uradi nesto jer je Rakic apsolutno kontrolisao i dobio prve dve runde.
Rakic - Ozdemir, da sam ja bodovao bilo bi 29-28 za Rakica, odnosno dve runde je dobio, jednu je izgubio, al sudije su zbog stete na nozi tu okrenule i dale dve runde Ozdemiru, tako da je tu sasvim ok da bude pobeda podeljenom odlukom, dok ovo sinoc nema veze sa tim, cak nije ni bilo blizu split, vec cista unanimous decision, pa sva trojica sudija su mu dala pobedu, dvoje 29:28, jedan 30:27 (znaci da je i trecu bodovao za Rakica).
Druze, cini mi se da ti bas ne gledas realno i da ne znas bas najbolje kako se boduje ako pises ovako, posebno za drugu rundu. Kazem ti, pogledaj ponovo.
Izi - Jan, cista pobeda Poljaka, sve runde su bile 10-9, po meni Adesanja dobio samo trecu i rutinskih 4-1 za Blahovica.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest