Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Engleska liga

Postby ИлићКапитен22 » 01 Mar 2021, 17:57

Ти уписи су спрдња на рачун Болка јер он стално форсира причу око Жозеа и недостатка среће итд итд. Бар са моје стране је спрдња. И то не злонамерна спрдња.
Last edited by ИлићКапитен22 on 01 Mar 2021, 17:57, edited 1 time in total.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby murinjo80 » 01 Mar 2021, 17:57

Nowitzki.ct wrote:Dozvoli da ti ja odgovorim - nije za poredjenje kad forumasi daju nadimak igracu, treneru i ma kako to mozda tebi smetalo verglaju ga iznova i iznova - Bunkerinjo, Kameni, Svaba Djurdjevic. Primjera je mnogo. I to se ne sankcionise.

Ono sto se sankcionise je sto spamujes temu svakih par dana kad se odigra kolo, navodjenjem svih Junajtedovih kiksova, srecno osvojenih bodova, nezasluzeno dosudjenih penala, pa onda red oplakivanja Totenhemove nesrece, povrede, skrti Levi i tako svako kolo, ali bas svako kolo u krug. Spam klasicni.

Rekao si sto mislis i niko ti ne spori, ali da vrtis iznova stare postove i pricu to ne moze. Diskutuj o aktuelnim temama, uporedjuj ekipe, sasvim na mjestu. Ne vrati milion puta ispricanu pricu i nece biti problema.

Ontopic - meni je zapravo najnevjerovatnije od svega koliko su slicni trenerski putevi Olea i Mua u Junajtedu, kako su obojica kurve rezultata, i predominanto defanzivni treneri, pozatvaraj pozadi i igraj na kontre i kako ce i Ole da popije otkaz tokom naredne sezone uprkos osvajanju tog 2.mjesta jer ce mu ekipa okrenuti ledja kao sto je i Murinju. Uzeti top 4 cisto reda radi, ne znaci nista za tim istorije Junajteda, ako ne vodi nadogradnji ekipe, to nije skapirao ni Zoze, a ne kapira ni Ole, zato je vec sada dead manager walking. 1 gol u 7 meceva protiv velike sestorke. Speaks for itself :beyond:

Bas vala.Kada Totenhem pobedi ili vodi nema dva upisa dok traje utakmica.Ako izgubi ili trenutno gubi onda idu poruku koje se vrte vec godinu dana.Master trokira,Master krenuo jako ,opet nema srece.Ti duboko umni upisi verovatno nisu spam.
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby Sezione » 01 Mar 2021, 22:06

ИлићКапитен22 wrote:Ти уписи су спрдња на рачун Болка јер он стално форсира причу око Жозеа и недостатка среће итд итд. Бар са моје стране је спрдња. И то не злонамерна спрдња.

Naravno, i sa moje strane ako ih je bilo, vezano za Brajton najvise :biggrin:

Nego ocigledno ima modova koji vise vole neke strane klubove nego neke nase pa im smeta Bolkovo pisanje :biggrin:
Last edited by Sezione on 01 Mar 2021, 22:26, edited 1 time in total.
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby AirBall » 01 Mar 2021, 22:24

Na koju foru dobija Everton da mi je znati, prosecan fudbal igraju da ne upotrebim neku tezu rec..

Southampton bas u ozbiljnoj krizi, ocajno stoje na terenu i igraju sa manjkom samopouzdanja...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Kreanga » 01 Mar 2021, 22:31

Soton je jedno vreme odlicno igrao, ali negde posle nove godine raspad sistema.
Everton nemq rotaciju, cim se neko iz prvih 11 povredi oseti se i to dosta.
Kreanga

Postby murinjo80 » 01 Mar 2021, 22:36

Calwert idealna zamena za Kejna.Ali cena osecam 100 miliona .
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby Kreanga » 01 Mar 2021, 22:39

Ma Kejn je 2 klase iznad. Mozda ovaj nekad dodje na taj nivo, ja licno mislim da nece. Nema sanse da ga prodaju.
Kreanga

Postby AirBall » 01 Mar 2021, 22:43

murinjo80 wrote:Calwert idealna zamena za Kejna.Ali cena osecam 100 miliona .

Levy ima zmiju u dzepu...

Uopste se ne bih iznenadio da je doveo Viniciusa kao zamenu Kane-u godinu dana ranije da ga ne bi ucenjivali naredno leto kad proda Kane za 150 miliona...

On vazi za najboljeg trgovca u PL...

Dovesce jos nekog poput Ingsa koji ce preci uz simbolicno obestecenje jer mu istice ugovor koji je odbio da produzi...
AirBall

Postby Bolkonski » 01 Mar 2021, 23:03

Levi je teška budala ako proda Kejna ispod 200 miliona.
U vremenu tržišta gde je jedan Filipe Kutinjo prodat za 150 miliona, prodati Kejna za iste pare je greh.
Mada, nema šanse da će se to desiti, tražiće Levi i poslednji peni za najboljeg igrača.
Čak mislim da sve zavisi od Harija. Ako on želi da ostane, odbiće sve ponude.
Naravno, mene sve to zanima i tangira jedino ako Žoze ostane na klupi.

Što se tiče Kalverta Luina, mnogo, mnogo se potcenjuje taj momak.
Izuzetan, kompletan napadač, drugačiji tip od Kejna.
Izuzetno konkretan, odličan u završnici obema nogama i glavom, jak, visok, odlične napadačke kretnje i lako ulažebje u šanse.
Trenutno, posle Harija i možda Aube, najbolji napadač u PL-u, a neki ga ovde predstavljaju kao da je Kenvajn Džons.

Everton konstanto igra vrlo, vrlo prosečno, ali to je taj faktor sreće u fudbalu, kad iz svakog svog opasnog napada umuvaš gol, a protivnik ti ne uvalja posle prva dva centaršuta.
Bolkonski

Postby murinjo80 » 01 Mar 2021, 23:40

Bolko sta mislis sta treba Totenhemu da moze da se nosi sa ostalima.Koji bi to igraci doprineli.
murinjo80

Postby AirBall » 02 Mar 2021, 00:01

murinjo80 wrote:Bolko sta mislis sta treba Totenhemu da moze da se nosi sa ostalima.Koji bi to igraci doprineli.

Ne mogu oni da naprave nista spektakularno jer koliko god da ponude novca igracima ima neko ko nudi vise...

Jedini zdrav nacin je bio onaj koji su i praktikovali, a to je da naprave super generaciju mladih igraca koji ce rasti kako vreme prolazi i da se pojaca sa par kvalitetnih iskusnijih igraca...

Oni su pukli nakon finala LS kad im je pukla svlacionica zbog slucaja Eriksen..

Ne moze se to vise sastaviti nikako jer Kane ne zeli da zavrsi karijeru kao igrac bez osvojenog trofeja, on ce traziti da ide dalje...

Nisam Bolk, ali eto, to je neko moje vidjenje :D
AirBall

Postby murinjo80 » 02 Mar 2021, 00:15

Pa to sam i mislio .Ne mogu jednostavno da pariraju Unitedu,Celsi,Siti ,Liverpul ...
murinjo80

Postby Bolkonski » 02 Mar 2021, 00:21

Prvo, bar jedan top štoper. Zna se da je Žoze targetirao Škrinijara kao prvu metu, a dobio Rodona.

Desni bek je obaveza. Tri su imena: Max Ajrons, Lampti i Zeki Čelik.
Potrebna su dva vezna igrača. Sad zavisno od formacije.
Murinjo preferira Sabicera, Nojhausa i Barelu.

Eto, na primer: Škrinijar, Lampti, Barela i Sabicera ili Nojhaus.

Prodaja Sančeza, Alija, Sisoka ili Vinksa i Lamele.
Od njih bi moglo da se uzme bar nekih 110-120 miliona, čime bi mogli da finansiraju dolakse ovih igrača.

U pravu je Air.
Čak je i Murinjo po dolasku izjavio da zna da finansijski ne mogu da se takmiče sa najbogatijim timovima i da moraju da jure igrače pre nego što ih primete top klubovi, a koji mogu da izrastu do top nivoa.
Tako su dovedeni Hojbjerg, Rodon, Bergvajn. Doerti je iznudjeno rešenje i Tottenham je morao da uzme Kastanja.

Mislim da bi sada mogao da se uzme Lampti. Koliko čitam Junajted se fokusirao na Ajronsa.
Oko Lamptija se baš ne lome koplja, eventualno da Čelsi pokuša da ga vrati.
Možda bi Tottenham mogao da iskoristi priliku i da dovedu igrača koji bi u budućnosti mogao da izraste u elitnog ofanzivnog beka.

Sa Škrinijarom su imali dogovor, Levi je zatajio na obeštećenju.

Oko Sabicera se lome koplja sa Arsenalom, igrač želi u PL, a nije igrač za koga Sparsi moraju da se takmiče sa Sitijem, Čelsijem ili Junajtedom.

Barela i Nojhaus su naravno nerealni.

Tu su se kao realne opcije pominjali Martin de Ron i onaj klinac Danas iz Sampe.

Talvom politikom baš, baš teško možeš da se boriš za titulu.
Treba da se poklopi sezona tvoje perfektne selekcije i pada svih najjačih timova, kao sezona kad je Lester osvojio.
Taman će neki momci doći i početi da rastu, ali će neki poput Kejna otići i sve u krug.

Mislim da je i Murinjo uzeo Tottenham više kao neki prelazni period i da on čeka povratak u Real, neki Juventus ili Bajern.

Inače, što se tiče Kejna, novinari bliski Sparsima pišu da njegov ostanak umnogome zavisi od ostanka Murinja.
Naglašava se da Kejn izuzetno poštuje Murinja, da voli da igra za njega i da bi Murinjov ostanak mogao da povuče i Kejnov.
Bolkonski

Postby murinjo80 » 02 Mar 2021, 10:21

Arons nije ispod 30 miliona.Traze ga Bajern ,United. Mislim da nije tip fudbalera Murinja,kao i Lampty.Oni su vise izbor Levia i borda Sparsa .Celik je njegov tip .Takodje cisto sumnjam da moze Bajern ,Juventus klupa .Ne uklapa se on u sistem.Ti klubovi ne trpe iskakanje .Po meni moze mozda Psz ,Inter ,i mozda klubovi ranga Valensija ,Benfika ,Porto ..
murinjo80

Postby AirBall » 02 Mar 2021, 10:38

Lamptey se nece naigrati fudbala... Ima hronicnih problema sa povredom misica zadnje loze, non stop mu se vraca... Nije njega Chelsea slucajno pustio, James je mnogo veci potencijal...

Aarons je ok igrac, ali nista specijalno... Bayern i Utd ga traze za rotaciju, ne bi bio startni bek ni u jednom klubu...

U Bayernu Davies u Utd Wan Bissaka su zacementirane long term opcije...
AirBall

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal