by Felipao » 17 Jan 2021, 11:31
Na kraju se desilo ono sto sam pretpostavimo kad sam video medicinsko stanje pred tekmu....
Rodzers nas je pojeo, covek je zver od QB, a kad imas nedelju dana odmora, i igra protiv skrsenog protivnika, to je samo po sebi dovoljno. Donald prosto nije bio Donald, to se videlo od prvog snepa i bolje da na kraju nije ni igrao. Sejfti Burges, nickel Rep, lajnbekeri Lewis su bitni igraci. U nasem napadu su nas silovali preko levog garda koji nam je ppvredjen, Evans koji je inace desni tekl je primio 2 seka i gomilu pritisaka. Kap je naš wr1, Henderson se nije osetio da nedostaje, ali sve u svemu i ovo zdravih igraca je delovalo istroseno i manje sveze.
Drugi faktor je Stejli, koji mislim da nije pripremio dobar plan za utakmicu i mislim da je velika distrakcija to pozivanje na intervjue dok traje po. Ok, mozda ne moze da se odrzi sam intervju dok si u igri, ali Stejli je vec sklopio staf sa kojim ce da se predstavi a to sigurno oduzima vreme i energiju pred bitnu utakmicu.
Takodje, kazne su prelomile, falilo je tu i koncentracije, kad god se lomilo mi smo popili kaznu ili neki big play sto nam nije svojstveno. Tu opet je dosla do izrazaja genijalnost Rodzersa koji ni u jednom trenutku ne panici, ono kad je hladan kao led odapeo strelu za prvi daun na trecem za 20, u trenutku kad ti preti sejfti i svi zuje oko tebe je samo potvrda velicine ovog coveka.
U principu, napad je morao da postigne vise od 19 poena da bi se pobedilo, odbrana je morala da primi manje od 32.Obe strane terena su zakazala. Ako nista drugo, dobili smo bar RB za buducnost, wr korp nam je na dugogodisnjih ugovorima, QB takodje nazalost, kao i veci deo linije. U liniji treba dovesti nekog ozbiljnog centra, i polako pripremati levog tekla. Ali Mekvej mora da nadje nacin da ovaj napad igra bolje jer ovo nije dovoljno. Odbrana nam takodje tu i sledece godine, samo Dzonson i Flojd ostaju bez ugovora. Bitni igraci ali opet, imamo spremnu zamenu svojim redovima za Dzonsona, a na mestu Flojda se mora iskopati neko. Tu ce mnogo veci problem ostati bez DC koji je tu tek godinu dana, to je bas veliki udarac na stabilnost odbrane.