AirBall wrote:Stojim iza toga da je oruzana pljacka, ali kad volite da vas neko pravi budalama, sta cu vam ja...
Najljubaznije bih te zamolio da me postedis primitivne retorike.
Nikad nikoga nisam pravio budalom, a jos manje otimao bilo sta, i sigurno necu da pocnem to da radim zbog pisljivog fantazija.
Trejd je obostrano dogovoren, dobrovoljno i samovoljno, prosao ubedljivo na glasanju 7:2, i tu se svaka prica zavrsava. Sve je cisto kao suza. I svakako mi ne pada na pamet da od zabave i dokolice pravim bila sta vise od toga.
Mogu samo da predlozim da se svaki trejd stavi na glasanje na jedan od dva modaliteta:
1. Glasaju samo oni koji zele da se trejd ponisti. Ukoliko se skupi 8 ili 9 negativnih glasova (kao vecina od 14 (bez dvojice ukljucenih u trejd) ili vecine od 16) razmena se ne prihvata.
2. Da glasaju svi, i ZA i PROTIV, i da nevezano od broja glasova, vecina glasova preovlada. Ako je glasalo troje ljudi, u rezultatu 2:1 postovace se njihova odluka, a ostali ce se smatrati uzdrzanim.
Dodatno, rok za glasanje bi mogao da se produzi sa 24 na 36 sata, i da se uvede zabrana komentarisanja trejda, dok se ne zavrsi glasanje, kako se ne bi uticalo na druge.