Panta wrote:@ Unexpected
Planiram da idem na Rodos u avgustu, sa 2 druga.
Kakav je nocni zivot ? I da li cene bas izuvaju ?
Cene su kao i svuda u Grčkoj. Možda je smeštaj malo skuplji i nema baš mnogo apartmana u ponudi.
Odličan je što se tiče klope. Pored standardnih grčkih taverni, neizbežnih girosa, suvlakija, tsatsikia...imaš i Mc, Pizza Hut i dosta kvalitetnih picerija.
Što se tiče provoda i noćnog života, tu ću da ti prenesem utiske iz druge ruke, pošto je meni noćni život pivo i pistaći na plaži, a i letujem sa ženom već godinama
Postoje dva ili tri velika noćna kluba gde kažu da je ludnica. Takođe tu je i bar street, gde su kafić do kafića. Tu sam prošao pošto je u toj ulici bila radnja sa odličnom picom na parče i deluje da je stvarno ludilo.
Pošto kažeš da ideš sa dva druga, veruj mi ubrzo ćete naći i "drugarice", a veruj mi jezik neće biti problem. Već sam pominjao Norvežanke, pa malo da pojasnim. Ja sa ženom na plaži a ispred nas grupica od 15-ak Norvežanki na dušecima na naduvavanje, i sve u toplesima, i ne zna se koja je lepša. Što bi rekla moja žena, i ja bi tako izgledala da jedem samo ribu

.
U starom delu takođe ima odličnih kafića, ali sa malo mirnijom atmosferom.
Slobodno pitaj šta te zanima, stojim na raspolaganju.
EDIT: Zaboravih, na Skijatosu lokalci pretežno navijaju za OLI, dok na Rodosu navijaju za PAO. Jedan mi je čak prišao da se pozdravi samnom kada je vide majcu 1st Serbian champion uz tradicionalno We are brothers. Na Skijatosu mi je lik videvši majcu prišao rečima Red Star is better.

Na Tasosu je mislim najviše navijača PAOK-a, sa prilično velikim FunClub-om.
The End.