Board index Razni Sportovi Rukomet
by Lakerit » 09 Jan 2021, 21:08
tremi08 wrote:Kukic je lik bez mozga
by Lakerit » 09 Jan 2021, 21:10
Ćoba wrote:Činjenica je da se Francuzi spremaju za SP ali mi nismo godinama ovako dobro izgledali. Bravo, bravo!
by Tegi » 09 Jan 2021, 21:19
by Zappa » 09 Jan 2021, 21:27
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
by Baxter Stockman » 09 Jan 2021, 21:52
by СрбинПодгорица » 09 Jan 2021, 22:11
by Hajzenberg » 09 Jan 2021, 22:25
by DON » 10 Jan 2021, 00:10
by Baxter Stockman » 10 Jan 2021, 13:10
by Baxter Stockman » 10 Jan 2021, 20:39
Francuze nismo pobedili 20 godina. Bio sam sa reprezentacijom u Sidneju 2000. kaad smo poslednji put slavili. Oduševljen sam i iznenađen. Posle prve utakmice sam mislio da su nas “trikolori” potcenili i da će da bude mnogo teže u drugoj. Francuzi se spremaju za Svetsko prvenstvo, njima treba forma za nekoliko godina. Ipak, ovo je preogroman uspeh. Francuzi imaju novog selektora, i znam koliko su važne prve utakmice. Svima je bilo stalo do pobede. Rekao sam Đeroni da se ne fokusira na Francuze jer ne može da ih pobedi, već da obrati pažnju na Grčku i Belgiju. Treba čestitati i podržati ovu selekciju. Da popravimo loš imidž rukometa jer je to u opštem interesu. Za dobre igre naše reprezentacije je potrebna doza motivacije, a tada jezik može da bude barijera. Ostajem pri tome, jer mislim da bi se na toj poziciji bolje snašao neki Hrvat, Bosanac, Crnogorac, Makedonac… Vidim da je Đerona uz pomoć saradnika to uradio na dobar način i treba ga podržati. Osetila se hemija u ekipi i to je veoma važno. Ne bežim od toga što kažem i ostajem pri tome
by mmarko28 » 10 Jan 2021, 23:49
Baxter Stockman wrote:https://www.maxbetsport.rs/vukovic-za-maxbet-sport-rekao-sam-djeroni-da-se-ne-fokusira-na-francuze-jer-ne-moze-da-ih-pobedi-257503/ Francuze nismo pobedili 20 godina. Bio sam sa reprezentacijom u Sidneju 2000. kaad smo poslednji put slavili. Oduševljen sam i iznenađen. Posle prve utakmice sam mislio da su nas “trikolori” potcenili i da će da bude mnogo teže u drugoj. Francuzi se spremaju za Svetsko prvenstvo, njima treba forma za nekoliko godina. Ipak, ovo je preogroman uspeh. Francuzi imaju novog selektora, i znam koliko su važne prve utakmice. Svima je bilo stalo do pobede. Rekao sam Đeroni da se ne fokusira na Francuze jer ne može da ih pobedi, već da obrati pažnju na Grčku i Belgiju. Treba čestitati i podržati ovu selekciju. Da popravimo loš imidž rukometa jer je to u opštem interesu. Za dobre igre naše reprezentacije je potrebna doza motivacije, a tada jezik može da bude barijera. Ostajem pri tome, jer mislim da bi se na toj poziciji bolje snašao neki Hrvat, Bosanac, Crnogorac, Makedonac… Vidim da je Đerona uz pomoć saradnika to uradio na dobar način i treba ga podržati. Osetila se hemija u ekipi i to je veoma važno. Ne bežim od toga što kažem i ostajem pri tome
by DON » 11 Jan 2021, 00:51
by pick&roll » 11 Jan 2021, 14:50
by Bojdo » 12 Jan 2021, 17:44
by Bojdo » 12 Jan 2021, 17:51
Return to Rukomet
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest