Board index Razni Sportovi Rukomet

Muski reprezentativni rukomet

Re: Muski reprezentativni rukomet

Postby Lakerit » 09 Jan 2021, 21:08

tremi08 wrote:Kukic je lik bez mozga

Кукић је играч који има хрбабрости да шутне и одигра нешто када мало ко има. Што се видело у нашем последњем нападу без њега. Такође има одличне физичке предиспозиције. Тачно је да се некада залети и промаши али много пута у кључним тренуцима одигра и погоди.
Lakerit

Postby Lakerit » 09 Jan 2021, 21:10

Ćoba wrote:Činjenica je da se Francuzi spremaju za SP ali mi nismo godinama ovako dobro izgledali. Bravo, bravo!

Французи су 100% желели ово да добију, нарочито после пораза код нас који може да се подведе под опуштеност. Али ово су желели да добију.
Lakerit

Postby Tegi » 09 Jan 2021, 21:19

Ja se napalio. :biggrin:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Zappa » 09 Jan 2021, 21:27

:laugh:

Evo i ja :biggrin: ...Kad počinje to SP, imamo li šanse.. :laugh:

Sećam se priče pre možda 15 godina da Rivera sedne na klupu naše reprezentacije... :crybaby:
Morao sam guglati gde igra većina današnjih reprezentativaca...Šteta što su par juniora pre nekoliko godina postali Madjari..Mala nam je baza..
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Baxter Stockman » 09 Jan 2021, 21:52

Odličan je Kukić, ima muda, ima mozga, biće on prvi bek nadolazeće generacije.

Dajte ljude u hali i jednom Čair, mnogo nedostaje. :colera:

Šta bi sa Đukićem?
Propao ili se odao porocima?
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby СрбинПодгорица » 09 Jan 2021, 22:11

Играчи мотивисани максимално пар играча је из домаће лиге. Можда од ових старијих никога убацати више јер не треба разбијати хемију.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Hajzenberg » 09 Jan 2021, 22:25

Ma kakvo crno SP, možda Makedonci upadnu umesto koronom razorenih Čeha i to je to. Trebalo bi da odustane 6 ekipa pa mi da upadnemo :lollol:

Onaj ko je igrao na naše lepo se opario za ova dva meča, ako je bilo takvih :biggrin:
Hajzenberg

Postby DON » 10 Jan 2021, 00:10

Not tuuu bed :biggrin:

Svaka cast :sparta: :triprsta:
DON

Postby Baxter Stockman » 10 Jan 2021, 13:10

Baxter Stockman

Postby Baxter Stockman » 10 Jan 2021, 20:39

https://www.maxbetsport.rs/vukovic-za-maxbet-sport-rekao-sam-djeroni-da-se-ne-fokusira-na-francuze-jer-ne-moze-da-ih-pobedi-257503/
Francuze nismo pobedili 20 godina. Bio sam sa reprezentacijom u Sidneju 2000. kaad smo poslednji put slavili. Oduševljen sam i iznenađen. Posle prve utakmice sam mislio da su nas “trikolori” potcenili i da će da bude mnogo teže u drugoj. Francuzi se spremaju za Svetsko prvenstvo, njima treba forma za nekoliko godina. Ipak, ovo je preogroman uspeh. Francuzi imaju novog selektora, i znam koliko su važne prve utakmice. Svima je bilo stalo do pobede. Rekao sam Đeroni da se ne fokusira na Francuze jer ne može da ih pobedi, već da obrati pažnju na Grčku i Belgiju. Treba čestitati i podržati ovu selekciju. Da popravimo loš imidž rukometa jer je to u opštem interesu.

Za dobre igre naše reprezentacije je potrebna doza motivacije, a tada jezik može da bude barijera. Ostajem pri tome, jer mislim da bi se na toj poziciji bolje snašao neki Hrvat, Bosanac, Crnogorac, Makedonac… Vidim da je Đerona uz pomoć saradnika to uradio na dobar način i treba ga podržati. Osetila se hemija u ekipi i to je veoma važno. Ne bežim od toga što kažem i ostajem pri tome

:pop:
Baxter Stockman

Postby mmarko28 » 10 Jan 2021, 23:49

Baxter Stockman wrote:https://www.maxbetsport.rs/vukovic-za-maxbet-sport-rekao-sam-djeroni-da-se-ne-fokusira-na-francuze-jer-ne-moze-da-ih-pobedi-257503/
Francuze nismo pobedili 20 godina. Bio sam sa reprezentacijom u Sidneju 2000. kaad smo poslednji put slavili. Oduševljen sam i iznenađen. Posle prve utakmice sam mislio da su nas “trikolori” potcenili i da će da bude mnogo teže u drugoj. Francuzi se spremaju za Svetsko prvenstvo, njima treba forma za nekoliko godina. Ipak, ovo je preogroman uspeh. Francuzi imaju novog selektora, i znam koliko su važne prve utakmice. Svima je bilo stalo do pobede. Rekao sam Đeroni da se ne fokusira na Francuze jer ne može da ih pobedi, već da obrati pažnju na Grčku i Belgiju. Treba čestitati i podržati ovu selekciju. Da popravimo loš imidž rukometa jer je to u opštem interesu.

Za dobre igre naše reprezentacije je potrebna doza motivacije, a tada jezik može da bude barijera. Ostajem pri tome, jer mislim da bi se na toj poziciji bolje snašao neki Hrvat, Bosanac, Crnogorac, Makedonac… Vidim da je Đerona uz pomoć saradnika to uradio na dobar način i treba ga podržati. Osetila se hemija u ekipi i to je veoma važno. Ne bežim od toga što kažem i ostajem pri tome

:pop:

Vuković je nesvesno u ovih nekoliko rečenica objasnio zašto nam je bio neophodan stranac za trenera. Naši rukometni treneri su glavom u 70-im i 80-im godinama dvadesetog veka i misle da se u rukometu sve radi na motivaciju a ne na taktiku i na glavu. Ako ovako razmišlja čovek koji je bio selektor onda je potpuno jasno zašto nam je rukomet pao na najniže grane u poslednjih 50 godina.
mmarko28

Postby DON » 11 Jan 2021, 00:51

Ma zaostali ljudi u prostoru i vremenu. Drago mi je sto su Zikica i Rojevic uz Tonija pa da uhvate poneku belesku i sad kao treneri, sigurno im kao igracima nije bila ova percepcija u glavi i nisu mogli da rezonuju kao sad.
DON

Postby pick&roll » 11 Jan 2021, 14:50

Tony Montana napravio čudo :smoke:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby Bojdo » 12 Jan 2021, 17:44

Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Bojdo » 12 Jan 2021, 17:51

Uskoro treba očekivati i Cenića, koji je takođe brutalan talenat.

Last edited by Milutinov Tata on 12 Jan 2021, 17:59, edited 1 time in total.
Reason: YouTube video
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

PreviousNext

Return to Rukomet