Domingoo wrote:I da smo prosli ne bih bio nesto odusevljen jednostavno sinoc igrom nismo ni zasluzili da pobedimo .svaka lopta u noge pre svake odluke par sekundi razmisljanja i onda resenje unazad..
Potpuno prevazidjen fudbal ali to je posledica Bata Dorine skole fudbala ,nase trenerske skole u kojoj rade priuceni treneri itd..
Mnogo je faktora .. Kad vidis samu konfiguraciju naseg tima od odbrane ka napadu to je tragikomedija spori neokretni igraci koji odudaraju od sablona modernih brzih agilnih igraca koji odluke donose u trenutku ..
Tadic jeste majstor ali je i on sa loptom uzasno spor .. SMS takodje jedino mali Zivkovic iskace iz tog sablona.
Nama najbolji tehnicar ima 188 cm ili koliko vec.. ok je to ali kad pored njega imas jos 5 takvih nema tu fudbala ..nego samo centrisi radisi..
Dovoljno je videti ove face trenerske po LLL Batak Slavoljub Đorđević koje su to tunjave priglupe face oni kao trebaju nekoga da nauče nečemo da budu autoritet ? Nije da nema mladih pametnih strucnih ali kome to treba takvi nisu uvek spremni na muljanje plivanje u mutnom a cesto kao MN nanjuse situaciju pa pobegnu ..
Ovako se dovode polu-normalni idioti i samo ih vrtis..
U interesu klubova nije da zaposljavaju moralne inteligentne i normalne trenere nego obratno ..
Kao sto u firmama traze menadzera koji je u stanju da svima redom j... mame i da deli samohranim majkama otkaze bez po muke..
Tu su najveći problem zadnji vezni, danas je pod moranje da imaš jednog veznog koji ima mirnoću sa loptom i može da je iznese pod presingom ali nama godinama na zadnjem veznom igra isti profil igrača, to su uglavnom visoki i tromi igrači koji nisu neki tehničari i forte su im snaga i građenje lopte, i defanziva uopšte, takvi igrači su i Matić, Milivojević, Fejsa itd, ja sam mislio da su možda Maksimović i Lukić rešenje ali oni su još gori od navedenih, kad je Gudelj prebačen u vezu umesto njih mi smo prodisali a on nije neki kvalitet, eto koliko loši su bili. Mi godinama nemamo igrača kao što su Modrić, De Jong i takav profil, kod nas svaki zadnji vezni samo vraća unazad i paniči pod pritiskom.