Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby СрбинПодгорица » 13 Nov 2020, 00:15

Најбоље да се пребацимо у ЈА, тамо свако игра на континеталном првенству.
Значи Митар је крив што за 90 минута нападачима послали једну једину лопту, што 90 минута се штопери добацивали и испуцавали.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby raikkonen » 13 Nov 2020, 00:17

Golden Warrior wrote:Lepo neko rece jedino Kalcopoli moze da nam pomogne, da se odradi neka fudbalska lustracija...

Kalčopoli može pomoći fudbalu u nekoj koliko toliko normalnoj zemlji.

Kalčopoli u našem fudbalu bi bio kao srediti ormar u stanu koji je pretvoren u deponiju.
raikkonen

Postby Golden Warrior » 13 Nov 2020, 00:22

raikkonen wrote:
Golden Warrior wrote:Lepo neko rece jedino Kalcopoli moze da nam pomogne, da se odradi neka fudbalska lustracija...

Kalčopoli može pomoći fudbalu u nekoj koliko toliko normalnoj zemlji.

Kalčopoli u našem fudbalu bi bio kao srediti ormar u stanu koji je pretvoren u deponiju.

Kako ne moze? Zabranis svima da se bave fudbalom koji su imali bilo koji upliv od 2000 pa na dalje :biggrin:

Znaci osiguran si od toga da Miljkon sutra resi da postane fudbalski trener...
Golden Warrior

Postby stihl » 13 Nov 2020, 00:22

СрбинПодгорица wrote:Значи Митар је крив што за 90 минута нападачима послали једну једину лопту, што 90 минута се штопери добацивали и испуцавали.

Човјек је непокретан тотално, играмо са играчем мање.
У контри не постојимо.
Ово шта он игра се играло у Енглеској 1950 године.
Гледам и Јовића вечерас, исти *урац.
Ушао свјеж али се креће као двосјед???
Крив је тРЕНЕР!
Last edited by stihl on 13 Nov 2020, 00:23, edited 1 time in total.
stihl

Postby Muflon » 13 Nov 2020, 00:23

Naravno da Mitrović nije najveći krivac, ali glupo je da ne sme da se kritikuje na konto postignutih golova. Naša reprezentacija godinama je daleko on nekog ozbiljnog fudbala i tu je nebitno ko je koliko golova dao. Čisto primera radi, bez da se neko uvredi ili slično, Mitrović je 10 golova za reprezentaciju postigao na prijateljskim, dok je preko 15-ak golova postigao protiv Litvanije, Moldavije, Gruzije, Crne Gore, Luksemburga...

Jeste trenutno najviše pokazao, mada imamo tu i Jovića i Vlahovića za budućnost. Mitrović će postati najbolji strelac u istoriji naše zemlje sigurno, ali u tom periodu mi za uspeh ne znamo. Ne njegovom krivicom, naravno, samo kažem da ne treba imati takav stav da se nekome ne sme prigovoriti nešto.
Last edited by Muflon on 13 Nov 2020, 00:25, edited 2 times in total.
Muflon

Postby Lakerit » 13 Nov 2020, 00:23

Lester Bo wrote:
Lakerit wrote:Да видимо како смо ми испадали са ЕП последњих пар циклуса:

Богданов и Ђенова
Беспилотна летелица и шиптари
Шкоти са креча

Да ли смо ми нормални?!

A kada su nam Azeri otkinuli 5 bodova sa Dejom na klupi,prvo po nekom snegu ispuštamo 2:0 u Podgorici,a tamo nas okreću u drugom poluvremenu.Iako smo oba puta dobili tada drugoplasirani Vels.

Mitrović je borac,uvek je tu da izgara i od njega uvek možeš da će ti dati 100% sebe,ali jbg svaki put kada je sa njegove strane neophodan njegov završni udarac toga nema.

Sada je već ozbiljan uzorak utakmica.

А када смо примили погодак са пола терена од Словеније а Бегић беше зајебавао Видића са једанаестерца који је Видић промашио?!
Lakerit

Postby Bolkonski » 13 Nov 2020, 00:23

Grande Alessandro wrote:Da bre, ajde sad pljujte Mitra :laugh:

Govna smo...eto zato nikad nista necemo uraditi u fudbalu...
Zato sto ce se sad naci neki koji ce Mitra da pljuju :puke:

I jos jednom...mi i fudbal, kao Hrvati i kosarka...

Razlikuje se. Oni su gori.
Oni vecito imaju igrace ekstra klase. Imali su Tomica, Bojana B. , Vujcica, Prkacina, Hezonju, Sarica, Marka Popovica, Planinica, sada Zizica, Zubca, a tu su i Hezonja, Saric i Bojan.
Sve top igraci, a igra kao najvece tetke.

Mi u fudbalu imamo prosecne igrace, ali ih vrednujemo kao neke top klase i onda se razocaravamo kad oni ne ispune nasa nerealna ocekivanja.
Uz to, imamo mnogo losu trenersku skolu. Poslednja tri selektora: dva penzosa i jedan amater.
Bolkonski

Postby Karelia slims » 13 Nov 2020, 00:24

stihl wrote:
Karelia slims wrote:Deki je najtalentovaniji stručnjak u jugoistočnoj Evropi, i svi iz vrha evropskog fudbala se slažu sa tim.

Opet mrlja u karijeri naših reprezentativaca, ali nema potrebe za prozivkama na relaciji Zvezda-Partizan, i ne treba da ih bude kad igra reprezentacija.
.

Само поређење који су Шкоти ниво :okk:

Da, ali nisi to dobro uradio. Ne možeš da ubaciš u priču tim koja dominira u evropskom takmičenju. Trebao si neku kanta ekipu sa smešnim trenerom da uporediš sa Škotskom.

Treba nam bolji stručnjak od Tumbe. Imamo kvalitetne igrače, ali baš loše igramo kvalifikacije.
блокадерски терориста
Karelia slims

Postby mmarko28 » 13 Nov 2020, 00:25

Utakmicu smo izgubili jer su nam falila 3 najvažnija igrača iz meča sa Norveškom.

1. Kolarov - odbrana nije mogla da se nosi sa presingom bez njega.
2. Gudelj - igrao je štopera i mnogo je falio na sredini terena. Maksimović i Lukić su izgubili većinu duela i Škoti su ih fizički nosili u zubima. Tek kad je Gudelj prešao u sredinu igra je počela da liči na nešto. Falio je i Milivojević jer bi on barem čestito ulazio u duele sa Škotima.
3. Djuričić - bez njega nismo imali prodornost i brzinu u napadu. SMS i Mitrović ne mogu zajedno na teren. Obojica su strašno spori, nijedna odbrana na svetu se ne plaši da izadje visoko protiv njih. Protiv Norvežana Djuričić je dva puta zapretio u prvih 15-20 minuta i Norveška se uplašila da igra presing jer ima spore štopere. To je danas bilo nemoguće sa Mitrovićem i SMS-om na terenu. Bolje rešenje od Sergeja bi bili i Katai i Radonjić iako nisu spremni za 90 minuta fudbala. Razumem da je Mitar najbolji strelac ove ekipe ali mi stvarno nije jasno da on mora da igra svaki minut svakog meča bez obzira na to kako igra. Danas se nije video na terenu, u produžetku se jedva kretao a Tumbaković nije ni pomislio da ga izmeni.

Pored toga, ne znam zašto je Kostić bio na terenu. Videlo se da ne može da trči, da nije spreman, da mu fale utakmice. Direktan je krivac za gol Škota. Tumbaković je protiv Norveške perfektno pogodio sastav, danas je perfektno promašio. Još jedan problem je bio Stefan Mitrović. Kad se povredio i kad je ušao Spajić se videlo koliko je Mitrović nepismen igrač. Spajić je 2-3 puta rutinski rešio presing, dao tačnu loptu. Kad Stefan Mitrović ima loptu u nogama vidi se da je u panici i da ne zna šta da radi sa njom. Škoti su ceo koncept presinga bazirali na tome da se njemu dozvoli da dodaje loptu a da smanje mogućnost da to rade Gudelj i Milenković. I to su perfektno odradili.

Svaka čast Škotima, zaslužili su da prodju dalje, od 120 minuta bili su bolji tim barem 100.
Last edited by mmarko28 on 13 Nov 2020, 00:28, edited 1 time in total.
mmarko28

Postby stihl » 13 Nov 2020, 00:26

Muflon wrote:Mitrović će postati najbolji strelac u istoriji naše zemlje sigurno, ali u tom periodu mi za uspeh ne znamo.

И тако ће бити и даље.
Овај декаденти фудбал гдје се игра заснива на њему је осуђен на пропаст.
stihl

Postby Lakerit » 13 Nov 2020, 00:26

Ово је немогуће!
Lakerit

Postby Bolkonski » 13 Nov 2020, 00:27

Deki Stanković najtalentovaniji trener u jugoistočnoj Evropi ?
Je l sam dobro pročitao :laugh: ?
Pa covek nece dobaciti dalje od klubova koji se bore za opstanak u Seriji A, a i to na ime, dok ga ne provale.
Ako je on najtalentovaniji, Paunovic je Nagelsman.
Bolkonski

Postby Bogun » 13 Nov 2020, 00:28

Bogun wrote:Oćemo li da ih nakantamo? Red je i mi na neku evropsku smotru da odemo.

Poslednji Euro mi bio pred polazak u osnovnu školu. :laugh:

Jbt, upisaću i završiću i postdiplomske studije pre novog Eura. :blue: :laugh: :blue:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Eddie Brock » 13 Nov 2020, 00:28

Mi smo rac od repke ko god da igra, i u odbrani i u napadu i u sredini. Jednostavno prvo sto trener repke mora da bude ozbiljan strucnjak, a da bi tako bilo mora da savez bude jak i kvalitetan, a to nece nikad biti, jer smo banana drzava.

Ovaj tim treba Paun da vodi i da ga niko ne pipa od menadzera™®. Dati mu 5 godina da vodi kakve gpd rezultate imao...
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Џејси Керол » 13 Nov 2020, 00:28

Rajs wrote:Kakav savez takva i karma

+24
Ne moze selektor da bude covek koji je dosao na to mesto samo zato sto nije vodio Montenegro protiv Kosova.
Ne moze predsednik fudbalskog saveza da bude obicna jajara i bivsi telohranitelj Tome Nikolica.
Takva krimi organizacija kao sto je FSS ne treba da ucestvuje na ozbiljnom prvenstvu, ali posto se takmicenja menjaju i izmisljaju, kapiram da ce UEFA napraviti i trece takmicenje za banana drzave kao sto smo mi pa cemo se tu mozda usreciti.
Izvinjavam se kao laik i slobodno mogu reci neznalica sto pruzio podrsku i poverovao Tumbakovicu, ono je definitivno bio incident protiv Norvezana.

Svaka cast Gudelju i Mitru na borbi, svaka cast Jovicu na golu, na njega cu posle onog Radonjinog teksta od sinoc i nekih cinjenica koje sam znao ali zaboravio gledati drugacije u buducnosti, netrpljivost ka njemu su napravili mediji i on sam nekim klinackim potezima, ali mu svakako zelim sve najbolje.

Dusana Tadica ne mogu da smislim ocima, ceo ovaj ciklus i onaj od proslog meseca je odigrao katastrofalno, cekao sam ga i ovu utakmicu da mozda jednim dobrim potezom resi utakmicu al ne vredi, bukvalno je samo usporavao vec dosadnu i traljavu igru, sraman pristup.
Skoti su dobro stajali i imaju par solidnih igraca uz jednog vrhunskog, ali svakako NEDOVOLJNO da nam ispariraju, ovakav zicer verovatno vise nikad necemo imati.

23 godine imam, ne pamtim nijedno evropsko prvenstvo, ima nade za mene i za nas mladje.
proces.
Џејси Керол

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja