Rajs wrote:Kakav savez takva i karma
+24
Ne moze selektor da bude covek koji je dosao na to mesto samo zato sto nije vodio Montenegro protiv Kosova.
Ne moze predsednik fudbalskog saveza da bude obicna jajara i bivsi telohranitelj Tome Nikolica.
Takva krimi organizacija kao sto je FSS ne treba da ucestvuje na ozbiljnom prvenstvu, ali posto se takmicenja menjaju i izmisljaju, kapiram da ce UEFA napraviti i trece takmicenje za banana drzave kao sto smo mi pa cemo se tu mozda usreciti.
Izvinjavam se kao laik i slobodno mogu reci neznalica sto pruzio podrsku i poverovao Tumbakovicu, ono je definitivno bio incident protiv Norvezana.
Svaka cast Gudelju i Mitru na borbi, svaka cast Jovicu na golu, na njega cu posle onog Radonjinog teksta od sinoc i nekih cinjenica koje sam znao ali zaboravio gledati drugacije u buducnosti, netrpljivost ka njemu su napravili mediji i on sam nekim klinackim potezima, ali mu svakako zelim sve najbolje.
Dusana Tadica ne mogu da smislim ocima, ceo ovaj ciklus i onaj od proslog meseca je odigrao katastrofalno, cekao sam ga i ovu utakmicu da mozda jednim dobrim potezom resi utakmicu al ne vredi, bukvalno je samo usporavao vec dosadnu i traljavu igru, sraman pristup.
Skoti su dobro stajali i imaju par solidnih igraca uz jednog vrhunskog, ali svakako NEDOVOLJNO da nam ispariraju, ovakav zicer verovatno vise nikad necemo imati.
23 godine imam, ne pamtim nijedno evropsko prvenstvo, ima nade za mene i za nas mladje.
proces.