mali_buda wrote:"Leteci magarci" odoleli u Torinu
Ibro dirka & co. ponovo jasu na celu kolone

Nisu oni odoleli nego smo mi sami sebe unistili tj glupavi Konte sa njegovom glupavom taktikom i odabirom igraca , kakva katastrofalna igra ja to ne pamtim ovo je sramota renomea najveceg kluba u Italiji kao sto je Juventus , prosto je neverovatno da mi cele sezone sa ovim manjim ekipama da nikoga od njih nismo bas nadigrali i dali nekome vise od 2 gola , Bonuci opet zakucao loptu u nasu mrezu kakav je to nesiguran i retardiran igrac pa to je strasno , samo mi zivce kida kad ga vidim u kopackama onako smesnog , Konteu igra igrac po imenu Padoin onaj lik veze sa fudbalom nema samo nekom pukom srecom je zavrsio u Juventusu i da naravno glupi Konte ga je doveo posto ga on poznaje

, igra se raspada nista ne funkcionise a Konte prvu izmenu izvrsava tek u 80 minutu posto je Kjevo izjednacilo rezultat , smesno i tragicno , dokle god budu igrali ovi poluigraci kao sto su Padoin , Bonuci , Djakerini i dok god na klupi budu sedeli Elija , Krasic , Del Piero ovo ce nam se uvek desavati , glupi Marota bi mogao konacno na leto da odradi neki normalan prelazni rok i da dovede igrace po renomeu imena koje nosi Juventus a ne da zakida sa dovodjenjem raznoraznih metuzalema iz raznoraznih provincija , dosta je bise bilo bre , dokle ce ove male ekipe kao Kjevo , kao Kalajri da nas gaze na nasem terenu , ovaj Konteom sistem nije ni napadaci ni odbrambeni to je neki sistem sa puno trcanja i presinga koji ne donosi nista , mi danas nismo 2 ciste sanse stvorili , igre nema ni na vidiku , gol je postignut iz prekida , Kjevo nam stalno pretilo , da nije bilo Bufona primili bi jos koji , definitivno je vreme za neke rezove da se ekipa spremi za Ligu Sampiona posto od titule nema nista !!!