Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Baxter Stockman » 11 Oct 2020, 22:15

Dobra stara liga C

Čitajući komentare izgleda da je dobro što sam pored Novaka i ovo propustio
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Na gut, teilen wir! » 11 Oct 2020, 22:17

Procemo Skote, jebes Skote... Zar iko vjeruje da cemo u ovakvoj kombinovanoj postavi izac u tako vaznom i kljucnom mecu?
Veceras je falilo vise od pola standardnog tima i igraca oko koji se vrti igra reprezentacije. Od veznog red i napada samo je Tadic igrao. Nije bilo ni Kolarova, koji je jos uvijek sa svim svojim manama tata za ovu mladjariju.
Kusur, dođi ovamo!

Danas nema časti, ali ima masti. Kolje se.
Na gut, teilen wir!

Postby Hajzenberg » 11 Oct 2020, 22:18

Mentalitet je čudo, izgubiš od Gane, dobiješ jednu Nemačku posle 100 godina pa gubiš od mrtve Australije. Dobiješ Kostariku, povedeš protiv Švice a na kraju ne uzmeš ni bod koji bi ti bio dovoljan za prolazak grupe. Igraš kao na pobedu Portugala jer selektor kaže da samo pobeda igra a na koncu i bod bi značio i jurišaš kao muva bez glave umesto da igraš bunker i tome slično.

Milion je primera bezvoljnosti, bezidejnosti, opuštenosti, nemotivisanosti, bezobrazluka i ne znam kojim bi sve imenom nazvao ovo što se zove fudbalska reprezentacija Srbije, zabava za dokone, zabava za milione. Drugi tim nemamo, ali prosto je neverovatno u koliko se kratkom vremenskom periodu pređe put od sjaja do očaja i obratno.
Hajzenberg

Postby White Mamba » 11 Oct 2020, 22:20

Baxter Stockman wrote:Dobra stara liga C

Čitajući komentare izgleda da je dobro što sam pored Novaka i ovo propustio

Dobro je..veruj
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Domingoo » 11 Oct 2020, 22:22

Hajzenberg wrote:Mentalitet je čudo, izgubiš od Gane, dobiješ jednu Nemačku posle 100 godina pa gubiš od mrtve Australije. Dobiješ Kostariku, povedeš protiv Švice a na kraju ne uzmeš ni bod koji bi ti bio dovoljan za prolazak grupe. Igraš kao na pobedu Portugala jer selektor kaže da samo pobeda igra a na koncu i bod bi značio i jurišaš kao muva bez glave umesto da igraš bunker i tome slično.

Milion je primera bezvoljnosti, bezidejnosti, opuštenosti, nemotivisanosti, bezobrazluka i ne znam kojim bi sve imenom nazvao ovo što se zove fudbalska reprezentacija Srbije, zabava za dokone, zabava za milione. Drugi tim nemamo, ali prosto je neverovatno u koliko se kratkom vremenskom periodu pređe put od sjaja do očaja i obratno.

Preporucujem ti da pogledas emisiju mojih 11 sa Nesom Petrovicem gost Milan Bisevac..
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Hajzenberg » 11 Oct 2020, 22:28

СрбинПодгорица wrote:
Hajzenberg wrote:I mi favoriti protiv Škota ? :lollol:

Pa oni će u A ligu nacija ako pobede Čehe za koji dan a mi u C ligu ako izgubimo u Turskoj ili ne pobedimo tamo.

Dobro, jebeš LN mada nije tako zbog mnogo čega, nego bi Tumba petarda morao u Turskoj da izvede najjači tim, da se pokuša opstati u ovoj B ligi i da se potpuno uigra za ono što nas čeka 12.11.

Заиста мислиш да можеш и са најјачим саставом да добијемо Турке тамо?

Pa ako budu igrali kao u Oslu, mogu, ali pitanje je ako ??? I bod ako osvoje nije loše, pa posle utakmice sa Škotskom da se ganjaju 4 boda protiv Mađara i Rusa koji bi možda bili dovoljni za ostanak u grupi, ali...ma ko ih jebe, večeras su morali makar nerešeno odigrati, da su bar neki gol primili nego onakav dripački a kakav drugi da prime jer samo takve i uglavnom primaju :biggrin:
Hajzenberg

Postby Radonjaa » 11 Oct 2020, 22:32

Nije ovo izgledalo tako tragično, ali je neuigranost i dalje boljka, plaćamo cijenu menadžerskog provlačenja 50 igrača godišnje. Ne primaju se slučajno svako malo golovi kao u Moskvi, Oslu i ovaj večeras.

Jović je u užasnoj formi, ali ne služi reprezentacija za popravljanje samopuzdanja, pogotovo kad nema ni volje. Vlahović je iznenadio samo one koji ga nisu gledali u Fiorentini, konstantno napreduje, što govori da ozbiljno trenira i da je posvećen. Vrlo svestran špic, a još nije ni 21 napunio. Mislim da je ovaj nivo još prebrz za Pavlovića, pogotovo u formaciji koju ranije skoro da i nije igrao. Svi ostali su manje - više poznati, ali stalno nekako zaboravim koliko je divalj Nemanja Radonjić, treba pola ugovora iz Marseja da uplati Milojeviću, jedino kod njega nije djelovao kao amater.

Nervira me Tumbakovićeva tvrdoglavost, nisam očekivao da na pragu osme decenije života magično promijeni stil, ali je mučenje gledati kako pokušavamo da gradimo igru kroz pas iz zadnje linije iako našim štoperi za to nisu sposobni, a naprijed nema Mitrovića ili SMS kao opcije za preskakanje igre. Ako neće da umara njih dvojicu koji su vrhunski za to, mogao je makar početi sa Vlahovićem, umjesto što je 90 minuta mrcvario Jovića koji nije imao nikakav učinak.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Na gut, teilen wir! » 11 Oct 2020, 22:32

СрбинПодгорица wrote:Заиста мислиш да можеш и са најјачим саставом да добијемо Турке тамо?

Bez problema. Turci su jos veci "cudaci" od nas. Mentalno jos veca promaja. Mislim da cemo u Turskoj izac u daleko jacem sastavu i za level motivisaniji od ovog vecerasnjeg improvizovanog vucaranja po terenu gdje su se pojedini igraci ocito cuvali povreda i vecih napora. Sto je naravno nedopustivo, ali prolazi kao sto vidimo.
Kusur, dođi ovamo!

Na gut, teilen wir!

Postby СрбинПодгорица » 11 Oct 2020, 22:32

Само је питање са коликом разликом губимо у Турској. А и да освоје бод иду сигурно два пораза после. Ако и добијемо Шкоте, биће емитовно пражњење ако изгубимо опет срамота.

Какве шњ екипе играти Б лигу следећи пут а ми у Ц, браво легенде.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Lakerit » 11 Oct 2020, 22:41

Ми смо вечерас требали да прегазимо несрећне угаре, они се зајебавају. То показује њихов став, њихово размишљање које не може да прође. Чак и да растуримо османлије, то неће променити њихово размишљање које ће се указати на ЕП, када се уплаше победе или чега већ и тако стално.
Lakerit

Postby bezvezarije » 11 Oct 2020, 22:42

Srbija 373 mil golovi 0
Mađarska 42 mil golovi 1

Šta da se radi osim da plače od muke
bezvezarije

Postby Na gut, teilen wir! » 11 Oct 2020, 22:42

СрбинПодгорица wrote:Само је питање са коликом разликом губимо у Турској. А и да освоје бод иду сигурно два пораза после. Ако и добијемо Шкоте, биће емитовно пражњење ако изгубимо опет срамота.

Mislim da si jos uvijek isuvise pod utiskom vecerasnje utakmice. Polako, igrace se fudbal i posle ovog meca...
Uzgred, volio bih da vidim Grujica u ovakvom jednom mecu. Logicno je sto ne igra, tek treba da udje u ritam utakmica u novom klubu, ali u iducem dvomecu Lige nacije volio bih da ga vidim. U Njemackoj je uzivao visok renome i postovanje u javnosti, uklopio se u njihov fudbal savrseno i bio jedan od hit-igraca cijele bundeslige. U ovakvoj konkurenciji za malog Grujica mora biti mjesta u startnih 11.
Jos jednom - Gudelj. Razocarao me je veceras najvise. Od njega sam ocekivao da u ovakvoj postavci i odabiru igraca povuce i preuzme odgovornost, nije vise ni mlad igrac, ali ocigledno da ipak nije taj kalibar. Mada je lako otpisati igraca nakon jedne lose utakmice, ali volio bih da me demantuje.
Kusur, dođi ovamo!

Na gut, teilen wir!

Postby СрбинПодгорица » 11 Oct 2020, 22:47

Ма какав бре ЕП ни стић нећемо главу дајем. Маненекени могу трчати и играти озбиљно када се ради о парама, а ово им дође само ето нешто што им користити та трансфер. Да смо играли са аматерима из зона барем као људи трчали. Ако ишта мрзим то је незалагање.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Tegi » 12 Oct 2020, 01:01

Kakva smo mi stoka od naroda.

Bukvalno mi je Banana republika postala omiljena tema.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby neza » 12 Oct 2020, 02:26

Mi da igramo u Glazgovu, Skoti ne bi imali sta da traze sa nama, ovako nas dobrano jebe domaci teren.
Seljacine fudbalercici cim vide Srbiju odmah se ubace u mod smrdljivih splavara...
Tako da pisi kuci propalo!
neza

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja