Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Na gut, teilen wir! » 08 Oct 2020, 23:26

harmonica wrote:Iskreno me zanima, bez ikakve ironije, mogu li ljudi da mi objasne kako je Lazović bio ne najbolji, nego dobar? Posle Đuričića najslabiji po meni, bukvalno mu je jedan centaršut prošao, sve što je mogao je upropastio. Moj lični utisak je bio da je bio igrač manje

Prodaj taj utisak. Pokloni ga nekome.
Kusur, dođi ovamo!

Danas nema časti, ali ima masti. Kolje se.
Na gut, teilen wir!

Postby nexus13 » 08 Oct 2020, 23:26

harmonica wrote:Jedan dobar centaršut od desetak ga stavlja više u kategoriju Miljkovića nego Mesija, no dobro

Zakleo bih se da je bilo vise od jednog...no dobro.
nexus13

Postby Stenli » 08 Oct 2020, 23:27

Potpuno je nebitno ko je bio najbolji, a ko najgori.
Jedino što je bitno jeste da smo prošli.
Iskreno, davno se nisam ovako osećao kada je reprezentacija u pitanju, verovatno od Brazila i Pauna.
Stenli

Postby Na gut, teilen wir! » 08 Oct 2020, 23:28

Realno ni Skoti, ni Cesi nisu jaci od ovih Norvezana. Nama cilj MORA biti i plasman na EURO i prolazak grupe.
Kusur, dođi ovamo!

Danas nema časti, ali ima masti. Kolje se.
Na gut, teilen wir!

Postby bezvezarije » 08 Oct 2020, 23:28

Imao sam filing da ćemo ih dobiti, po zakonu brojeva trebala je jedna dobra utkamica, plus odgovaraju nam takav stil protivnika, na papiru favoriti a nisu ni blizu kvalitetni. Isto tako nemaju balkance u ekipi koji se obično razgoropade.
bezvezarije

Postby harmonica » 08 Oct 2020, 23:28

Na gut, teilen wir! wrote:
harmonica wrote:Iskreno me zanima, bez ikakve ironije, mogu li ljudi da mi objasne kako je Lazović bio ne najbolji, nego dobar? Posle Đuričića najslabiji po meni, bukvalno mu je jedan centaršut prošao, sve što je mogao je upropastio. Moj lični utisak je bio da je bio igrač manje

Prodaj taj utisak. Pokloni ga nekome.

Znanje poklanjam, ne prodajem. :okk: Ponavljam, objasnite mi
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby Dexi » 08 Oct 2020, 23:29

Svaka cast reprezentaciji i Tumbi na odlicnoj igri i pobedi.Sledeci su Skoti koji igraju tipicno ostrvski,snazno,borbeno.Drago mi je zbog Tumbe.Prvi put posle mnogo vremena gledam reorezentaciju da igra pas igru,da kroz pas igru dolazi do sanse.Ocekujem da upravo na taj nacin dobijemo i Skote.
Dobra stvar je i sto je Tumba uspeo da infiltrira veci deo mladih igraca osvajaca Sp i Ep za mlade.Moralo je to jos dosta ranije.Ovako imamo situaciju da SMS koji je nas najbolji igrac i koji jedini ima vodecu ulogu u nekom jakom Evropskom klubu je rezerva i tek sada dobija pravu sansu u 25 umesto da je vec sa 21 igrao za repku :krsti: .Isto vazi i za Rajkovica,Maksimovica i ostale.
Sad je Tumba napravio neku ekipu i sada bi trebalo u narednom periodu da forsira ovaj tim ,a ne po starom obicaju da se vrti brdo igraca u reprezentaciji.
Dakle SMS,Milenkovic,Maksimovic,Mitar ,Rajkovic ,Kostic uz iskusnog Tadica i ja bih tu dodao i one koji dolaze Pavlovic,Vlahovic pa ,Jovic ja se nadam da ce i Zivkovic oziveti karijeru.Bice to sasvim dobra ekipa u buducnosti
Naravno uspeh ce sada biti i sam plasman na Ep,ali bi na nekom narednom takmicenju ,Sp recimo mogli vec da ocekujemo neki prolazak grupe.
Ova ekipa sigurno ima kvalitet da bude druga Evropska liga u fudbalu ,a to bi znacilo redovan odlazak na velika takmicenja za pocetak.
Norvezani isto imaju svetlu buducnost.Osovina Haland-Odegard-Sorlot vrlo jaka plus su jako mladi.Imaju sigurno jakih deset godina u reprezentaciji,i mogli bi da formiraju respektabilnu reprezentaciju u buducnosti.
Dexi

Postby Desetka » 08 Oct 2020, 23:31

Sad gledam izjave posle meca Tumbakovica. Neizmerno glupa osoba. Svaka cast za utakmicu kako je odigrana.
Last edited by Desetka on 08 Oct 2020, 23:31, edited 1 time in total.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby walterwhite95 » 08 Oct 2020, 23:31

Bolji smo mnogo bili ali je primetno da imamo problema u odbrani, pogotovo ta leva strana Kolarov-Ristić dosta tanko, ali šta da se rasi nemamo bolje. To nam je usud, nekada smo imali po deset dobrih štopera i nijednog napadača sada jedva skrpimo dva štopera, bekova ni na vidiku a ofanzivnih veznih i napadača koliko oćeš.
Last edited by walterwhite95 on 08 Oct 2020, 23:33, edited 1 time in total.
walterwhite95

Postby soniko » 08 Oct 2020, 23:33

A komentatori sa SK pitaju Sergeja da kaze da li je centrirao i sutirao na gol :krsti:
soniko

Postby Cvele » 08 Oct 2020, 23:33

Ali Tadić koji se ceo meč raspada i u onakvoj situaciji primeti Sergeja iza leđa i smireno mu doda :blue:

@Desetka

Nije elokventan,a to ko je glup je jako teško suditi na osnovu izjava za medije,teže nego što se misli.
Cvele

Postby Malkovic » 08 Oct 2020, 23:34

soniko wrote:A komentatori sa SK pitaju Sergeja da kaze da li je centrirao i sutirao na gol :krsti:

Центрирао у гол.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Џејси Керол » 08 Oct 2020, 23:41

Ovo sa tri pozadi je buducnost nase repstucije, Mitrovic nije lose odigrao, dobro ga je cuvao Bleki :D, fali nam tu jos jedan siguran igrac Maksimovic to verovatno nije, ali tu je Pavlovic mada ni on ne igra u Monaku, tako da tu ostaju Milenkovic, Maksimovic(Mitrovic), Kolarov, vezni red sa Maksimovicem i Gudeljom je najbolje resenje koje trazimo vec 3 godine, oni su po meni najbolji par veznjaka, na bekovima su zacrtani Lazovic i Kostic, ne znam kada ce Kostic oporaviti ali sa njim dobijamo jos jednog ozbiljnog igraca u napadu ali u u odbrani. Tadic ili Djuricic eventualno Serz i u napadu neverovatni Mitar.
Napokon je formacija repstucije prilagodjena igracima, dosta njih igra u slicnim formacijama u svojim klubovima i to moze da znaci, ne pamtim kad smo odigrali ovakvi utakmicu i ovako nadigrali protivnika(Tegi verovatno zna :laugh: ), Tumba se usrao ovom matorom u usta, svaka cast momcima opet :okk:
proces.
Џејси Керол

Postby Hajzenberg » 08 Oct 2020, 23:44

Na gut, teilen wir! wrote:Realno ni Skoti, ni Cesi nisu jaci od ovih Norvezana. Nama cilj MORA biti i plasman na EURO i prolazak grupe.

A ako odemo na EURO biće šanse za to treće mesto i prolazak grupe jer 4 od 6 trećeplasiranih će ići dalje, mada ima kvaka u našoj potencijalnoj grupi na EP, ko osvoji grupu ide u 1/8 finala na nekoga iz trija Nemačka-Francuska-Portugal, tj.na drugu iz te grupe, zamislite scenario u kojem Engleska i Hrvatska ne žele da budu prvi, mi senzacionalno osvajamo grupu i naravno odmah ispadamo u eliminacijama :biggrin: naravno sve je ovo možda i SF, samo da dobijemo Škote pa ćemo lako za EURO.
Hajzenberg

Postby soniko » 08 Oct 2020, 23:46

Neopisivo mi je drago sto sam se zajebao :biggrin:

Pobjeda sama po sebi meni nije hajlajt veceri, naravno da je vazna, ali ono sto je mene odusevilo je igra.
Imala je smisla, nismo izasli na teren i prilahodjavali se protivniku.
Igrali smo, onako kako treba, kako nam odgovara, vidio se neki sistem.
Ma odlicno.

Cisto da kad jedem, pojedem sve.
Tumbi naklon do poda za izmjene, narocito za osjecaj da ostavi Dusana na terenu, bez cijeg pasa tesko da bi bilo gola.
soniko

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja