Svaka cast reprezentaciji i Tumbi na odlicnoj igri i pobedi.Sledeci su Skoti koji igraju tipicno ostrvski,snazno,borbeno.Drago mi je zbog Tumbe.Prvi put posle mnogo vremena gledam reorezentaciju da igra pas igru,da kroz pas igru dolazi do sanse.Ocekujem da upravo na taj nacin dobijemo i Skote.
Dobra stvar je i sto je Tumba uspeo da infiltrira veci deo mladih igraca osvajaca Sp i Ep za mlade.Moralo je to jos dosta ranije.Ovako imamo situaciju da SMS koji je nas najbolji igrac i koji jedini ima vodecu ulogu u nekom jakom Evropskom klubu je rezerva i tek sada dobija pravu sansu u 25 umesto da je vec sa 21 igrao za repku

.Isto vazi i za Rajkovica,Maksimovica i ostale.
Sad je Tumba napravio neku ekipu i sada bi trebalo u narednom periodu da forsira ovaj tim ,a ne po starom obicaju da se vrti brdo igraca u reprezentaciji.
Dakle SMS,Milenkovic,Maksimovic,Mitar ,Rajkovic ,Kostic uz iskusnog Tadica i ja bih tu dodao i one koji dolaze Pavlovic,Vlahovic pa ,Jovic ja se nadam da ce i Zivkovic oziveti karijeru.Bice to sasvim dobra ekipa u buducnosti
Naravno uspeh ce sada biti i sam plasman na Ep,ali bi na nekom narednom takmicenju ,Sp recimo mogli vec da ocekujemo neki prolazak grupe.
Ova ekipa sigurno ima kvalitet da bude druga Evropska liga u fudbalu ,a to bi znacilo redovan odlazak na velika takmicenja za pocetak.
Norvezani isto imaju svetlu buducnost.Osovina Haland-Odegard-Sorlot vrlo jaka plus su jako mladi.Imaju sigurno jakih deset godina u reprezentaciji,i mogli bi da formiraju respektabilnu reprezentaciju u buducnosti.