Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby nexus13 » 08 Oct 2020, 22:52

svajcika wrote:Meni je iskreno krvio sto smo prosli dalje. Bolje bi bilo za sve da smo izgubili i da propadne ovaj nas jadan fudal sa kriminalcima na celu. Sad ce tumba jos ispasti trener. :colera:

Nikad mi ne moze biti drago kad ispadnemo, a ovakvi su nam na celu od 45-e.
nexus13

Postby harmonica » 08 Oct 2020, 22:55

Iskreno me zanima, bez ikakve ironije, mogu li ljudi da mi objasne kako je Lazović bio ne najbolji, nego dobar? Posle Đuričića najslabiji po meni, bukvalno mu je jedan centaršut prošao, sve što je mogao je upropastio. Moj lični utisak je bio da je bio igrač manje
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby nexus13 » 08 Oct 2020, 22:56

Djuricic ti bio najslabiji?
nexus13

Postby Rokanontas » 08 Oct 2020, 22:56

Kako vas je sve Ljubiša navukao na tanak led.. :roll: :biggrin:

Za klasu smo bolji od Norvežana , isto tako smo za tu istu klasu jači i od Škota. Odvešće nas Ljubiša na EURO.. Pa posle toga neće moći Bog otac da ga mrdne sa funkcije.. Tandem Slaviša - Ljubiša piše istoriju.. :laugh:
Rokanontas

Postby Gerzovo » 08 Oct 2020, 22:58

Ovu smo utakmicu maestralno odigrlai, što jes jes.
Protiv Škotske još veći pritisak, ali možemo pobjediti.

Svi igrači su tračli kao da igraju za norveške papire.
Gerzovo

Postby harmonica » 08 Oct 2020, 23:00

nexus13 wrote:Djuricic ti bio najslabiji?

Osim one asistencije Lazoviću u prvom poluvremenu, duplo golo... Da ne grešim dušu, bilo je i gorih ali na ovog imam pik pošto se pišu bajke o njemu a dečko po meni čist materijal za rezervu. Ali da ne skrećem sa teme, interesuje me Lazović
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby Desetka » 08 Oct 2020, 23:07

harmonica wrote:

Osim one asistencije Lazoviću u prvom poluvremenu, duplo golo... Da ne grešim dušu, bilo je i gorih ali na ovog imam pik pošto se pišu bajke o njemu a dečko po meni čist materijal za rezervu. Ali da ne skrećem sa teme, interesuje me Lazović

Koliko je opasna Norveska bila po levoj strani, a koliko je Srbija bila opasna po desnoj? Odgovorom na ta dva pitanja se dolazi do toga da je Lazovic odigrao vrhunsku utakmicu i za desetku je samo falilo da je umesto u stativu lopta isla u gol ili da je Djuricic materijalizovao onaj centarsut ili da je Mitrovic postigao gol glavom u prvom poluvremenu.
Konstantno ponavljane po desnoj strani, konstantna opasnost. Najbolja utakmica u reprezentaciji Darka Lazovica, udzbenicki primer kako bocni igrac u 3 5 2 formaciji treba da igra.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby nexus13 » 08 Oct 2020, 23:14

harmonica wrote:

Jebemumater....covek se ponavljao celu tekmu,prolazio,centrirao,nudio se,vracao se....po meni odlicna tekma za njega. 80% stvari napred je odradjeno preko njega.
nexus13

Postby Baxter Stockman » 08 Oct 2020, 23:14

Moram da priznam da me je Rajković prijatno iznenadio.

Biće da je baš fino napredovao.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Cvele » 08 Oct 2020, 23:16

Odličan je bio Đuričić.I protiv Škotske bih počeo ovako,a odmornog Sergeja da ih izluđuje u drugom.Kao Suma u Partizanu :biggrin:
Cvele

Postby harmonica » 08 Oct 2020, 23:17

@Desetka
Napredna statistika kaže, 27 puta je Lazović bio igrač koji je poslednji u kontaktu sa loptom, a potom ona prelazi u posed Norveške. Od tih 27 puta, stvorio je jednu šansu, i sam promašio 2. Ok jasno mi je da tu ima i koski, i centaršuteva koje neko iz Norveške izbija iz kaznenog, ali i pored toga, to je ubedljivo najviše u reprezentaciji. (Tadić takođe 27, ali kao spona na sredini, i uz brljanje pre izmene gde je stigao Lazovića).

Što se tiče odbrane, ni tu ga nisam nešto naročito zapazio, a statistika kaže - uzeo 1 loptu, presekao 1 loptu, 1 otklonio opasnost (Milenković 5,2,3 - Tadić 0,2,2 itd. )

Dakle, ostajem neubeđen da je Lazović igrao dobro, kamoli odlično

Ponavljam, potpuno sam otvoren za mogućnost da grešim, ali mislim da je neko umešniji na njegovoj poziciji, rezultati bi bili mnogo bolji
Last edited by harmonica on 08 Oct 2020, 23:20, edited 1 time in total.
harmonica

Postby Desetka » 08 Oct 2020, 23:19

Dobro ako je kriterijum da treba da napravi deset sansi i da postigne het trik i da igra kao leo mesi, onda nije odigrao dobro.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby harmonica » 08 Oct 2020, 23:21

Jedan dobar centaršut od desetak ga stavlja više u kategoriju Miljkovića nego Mesija, no dobro
harmonica

Postby pick&roll » 08 Oct 2020, 23:22

stihl wrote:СМС :blue:
Око њега герадити репрезентацију :okk:

Svaka čast momcima za pobedu, ali kakvo crno građenje repke dok su tu tipovi poput Kokeze i Tumbe :beyond:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby Inzaghi » 08 Oct 2020, 23:23

Baxter Stockman wrote:Moram da priznam da me je Rajković prijatno iznenadio.

Biće da je baš fino napredovao.

Trebao bi da bude broj 1.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja