ilika99basket wrote:Realno kako igraju liverpul, siti, celzi... Master bi morao da uzme titulu
Kad Poketino nije bio sposoban da je uzme u sezoni gde su mu konkurenti bili Lester i skapani Arsenal, onda ne mora niko da je uzme.
Ja sam pisao da ocekujem dosta slabiji intenzitet Liverpula. Oni su odradili sve, uzeli PL, uzeli LS, moralo je da dodje do praznjenja i samozadovoljavanja, a podsetio sam i da je Klop nakon finala sa Dortmundom takoreci ispadao iz lige dok ga nisu otpustili.
Isto sam pisao i za trenera sa najjacim lobijem u istoriji fudbala, Djozepa. Lik ima jezivu masineriju iza sebe i uprave mu ne daju otkaz, ali igraci su izgubili poverenja u njega, ne veruju mu i gubi svlacionicu, pogotovo ovim rolerkosterima gde megalomanski kupuje sve sto vidi, tera ono sto je sam doveo, pa kuluje opet. Ima najjaci tim u ligi, kako ove, tako i prosle sezone, a nije sposoban da prodje 1/4 finale LS-a. To se videlo posle poraza od Liona kad je Zinceko javno pricao da su izgubili zbog lose taktike i losih odluka trenera, a to nije pojedinacno misljenje, to misli dobar deo igraca, a ovaj je samo nespretno izneo kolektivni stav.