Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby CRNO_BELI » 28 Feb 2012, 16:30

Izlaskom Markeca, nemam više ni jedan jedini razlog da gledam ovo mučenje.. Sramotna igra..

Na niske grane smo pali. Ako ne dođe neki kršten trener, bićemo presrećni ako i neporaženi budemo izlazili iz duela.. O pobjedama i plasmanu na SP, možemo samo sanjati..
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby Sony » 28 Feb 2012, 16:32

Ne znam sta ste ocekivali? Ljudi, nije da ih branim, ali juce su se okupili. Jesu li mozda imali to vremena da odrade vise treninga, da se uigraju?
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby MorningGlory » 28 Feb 2012, 16:36

Lepo deluje ovo sa Sulejmanijem i Tadicem...Ignjovski takodje jako dobar, rokada Markovic i Jovanovic i to bi bilo lepo gledati sutra.

Dodao bih Bastu i Djuricica umesto Ninkovica i Rajkovica.
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby Zlaja » 28 Feb 2012, 16:37

Ko se juce okupio, svi su igrali ili godinama u A ili zajedno u mladjim selekcijama... Mi 3 pasa na prvu nismo sastavili...
Zlaja

Postby CRNO_BELI » 28 Feb 2012, 16:39

Sony wrote:Ne znam sta ste ocekivali? Ljudi, nije da ih branim, ali juce su se okupili. Jesu li mozda imali to vremena da odrade vise treninga, da se uigraju?

Ma kakvo uigravanje i vražija matera, ne igraju protiv Španije, Brazila ili ne znam ti koje reprezentacije, već protiv mlade reprezentacije Jermenije. Za tri dodavanja ti ne treba nikakvo uigravanje. Mi igramo bunker protiv ove njihove djece, za koju nikad čuo nisam...I ajd reci mi molim te da su se oni nešto posebno uigravali? Koliko su oni treninga imali?

Uostalom, u ovoj našoj prvoj postavi su samo Markec i donekle Janković (duže odsustvovao) bez harmonije sa ostatkom tima.
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

CRNO_BELI

Postby Neozbiljni pesimista » 28 Feb 2012, 16:44

Sredina terena ne postoji...
Rajkovic je teska balvancina (a Cucic ocigledno tak'e voli)...
Usralo nas za dva gola realno i sem toga nismo nista pokazali...
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby lockdown » 28 Feb 2012, 16:46

jel ovaj Aca Stojanovic ziv?

Ovo sto smo danas videli kao da smo gledali Javor ali sa boljim krilima i bekovima ... Kuzmanovic-Petrovic i Ninkoviic ne mogu zajedno nikako ... Jer samo vracaju loptu nazad ....
Last edited by lockdown on 28 Feb 2012, 16:56, edited 1 time in total.
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby DON » 28 Feb 2012, 16:55

MorningGlory wrote:Lepo deluje ovo sa Sulejmanijem i Tadicem...Ignjovski takodje jako dobar, rokada Markovic i Jovanovic i to bi bilo lepo gledati sutra.
Dodao bih Bastu i Djuricica umesto Ninkovica i Rajkovica.

Ja mislim da je ovo prvi pu da se apsolutno slazem sa nekim tvojim postom :biggrin:
Da ne analiziram igru V.D. reprezentacije, okrenucu se lepi stvarima - pamticu ovaj mec po debiju Lazara Markovica! Tadic me je za ovih par minuta odusevio, Ignjovski takodje. Karaleusa i Rajkela :laugh: Neven Subotic ne moze da nosi ni jednu odbranu, o njemu imam misljenje kao o Tuti Bugarinu, dobar drugi stoper kome treba Vidic/Savic!
Kad igramo sutra?

Sve u svemu, moj generalni utisak - GDE CETE U RIKVERC JAVOROVI PULENI?
DON

Postby MOREIRA » 28 Feb 2012, 17:13

Zaista je bilo mucno gledati ove Javorove pulene kao sto Vule kaze , toliko nezainteresovanje , nezalaganje to je toliko ocekivano od ove ekipe , prvo poluvreme i nekako smo igrali , iako smo sanse stvarali manje vise iz prekida , ali ajde moze da se kaze da smo nesto igrali , ali drugo poluvreme je velika sramota nama jedna Jermenija stvara 4 100% sanse , samo pukom srecom nismo primili gol , nezainteresovanost pojedinaca je stvarno prevrsila svaku meru , i dalje ne kapiram zasto jedan ratnik kao sto je Mire Radovic nije pozvan :okk:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby MorningGlory » 28 Feb 2012, 17:14

Slazem se sa Vuckom i Moreirom.
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby roll with me » 28 Feb 2012, 17:26

Moj utisak je od kada je otisao Antic, i od kad je dosao Kolibri:Svi igraju fudbal osim nas!
Nas Jeremnija razvlaci po terenu, ubacuju im se igraci u svaku kontru, bolji protok lopte imaju, a nase zvezde ni jedan centar-sut ne mogu da ubace u sesnaesterac, nemamo krila ni u klubovima ni u reprezentaciji.Kakva prica skupili su se juce da su se skupili sat vremena pre utakmice moraju bolje da igraju, nasa reprezentacija kosta oko 150 niliona to nosi odredjeni kvalitet, a na terenu ga uopste nema.
Bosko Jankovic, Ninkov, Ninkovic,, Kuzmanovic, pa to srednji red ne postoji to ne moze da poveze niko ni Mesi!
Kolarovu svaka cast na defanzivnim sposobnostima ali on da istrci kontru da se ubaci kao krilo,nema sanse, on je klasican levi bek i tu treba da se zacementira on nema logiku napadaca nego klascnog beka, Bane moze da istrci kontru, ali opet to izgleda smesno, kada budemo imali krila koja mogu da spartaju terenom i kvalitetnog trenera imacemo igru.
Bambi se nije video, Sulejmani udje na par minuta jedan sut, i sta ce nam Dusko Tosic u reprezentaciji, pa tog igraca nece ni jedan jedini ozbiljan klub u Evropi, mladji neka igraju neka grese pre ce da nauce od ovih izakanih polu-fudbalera.
Zaista je steta sto se povredio Lekic, voleo bi da vidim i Bastu u ovoj reprezentaciji, ali Jankovic, Ninkov, Ninkovic, Kuzmanovic, i Raca ako ne budu bolje igrali svi napolje iz reprezentacije, dzaba nam da gledamo ovu anti propagandu fudbala kad ce nam se opet dogoditi Honduras samo je pitanje trenutka ako ne dovedu nekog kvalitetnog trenera. Po zastupljenosti fudbala u medijima ne omalazavajuci nijedan sport ali interesantnije mi je da gladam hokej nego fudbal, mi u ovoj reprezentaciji trenutno nemamo nijednog inteligentnog igraca, ne racunam decka od 17 godina, koji po pokretima i svojom brzinom vec sad je daleko od mnogih.Fit spremni igraci koji mogu da trce celu utakmicu i koji razmisljaju dok igraju to je ono sto nama treba.
Ovaj trener na prijateljskoj utakmici ne probava kombinacije nego igra sa dva zadnja vezna, ej prijateljska utakmica, ovo je isto kao trening izmedju sebe, uvedes sve igrace da se istrce a od igre, taktike nista jedna velika NULA!!!
Fudbal mi se vise uopste ne gleda, ne znam ni zasto sam ovo gledao jer se ponavlja vec ne znam koliko decenija, nerviram se a nista nemam od toga.Kako je rekao Korac oni bi trebali da placaju travu koju gaze, a u mnoge kvalitetnije sportove se ne ulaze a ulaze se u fudbal koji ovoj zemlji, drzavi i svom narodu nista nije doneo, osim sto one koji vole da ga odigraju sa drugarima i zaljubljenike u sport drze u jednoj velikoj zabludi u kojoj sam i ja!
Partizan se voli za druge se navija!!!
roll with me

Postby mali_buda » 28 Feb 2012, 17:30

Mislim da je Radovic bio povredjen i da se polako vraca... Za vikend je igrao 20-ak minuta za svoj tim...

Ne znam zbog cega toliko prozivki na racun Curcica... On je covek tu ni kriv ni duzan... Izveo je na teren igrace od kojih je svako ko iole poznaje fudbal ocekivao da naprave nesto konkretno... Nisam gledao utakmicu, pa ne mogu da je komentarisem, ali po vasim postovima, rekao bih da su glavni krivci pojedini igraci... Ovakve utakmice i sluze da se vidi ko koliko moze da pruzi...

Generalno, nas problem je sto su nam vezni igraci kao preslikani, bez obzira na poziciju na kojoj igraju (prilicno spori i vole da gnjave loptu)... Sa takvim igracima nema ni brze igre, a to je ono sto bi, verovatno svi voleli da gledamo...

Kako se pokazao Lazar Markovic?
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby DON » 28 Feb 2012, 17:38

Prvo, da je bilo negledljivo, ja ne bih gledao, ne znam kako samo zakljucuje neko takve stvatri iz mojih postova... Ja sam vrlo pazljivo posmatrao i uopste nisam razocaran! Zasto? Zato sto nisam nista ocekivao i zato sto znam ko smo i sta smo. Zato sto su mi potvrdjene misli o tome ko koliko (ne) moze.
mali_buda wrote:Kako se pokazao Lazar Markovic?

Trudio se, ali dobio je 0 lopti! Totalno odsecen, nesto kao u duelu Sahtjor ili Dinamo - Partizan, sam u napadu. Za razliku od Partizana, ovde nije dobio ni jedan upotrebljiv pas, stoga nije imao neki poseban ucinak.

Moj utisak - korektan, kao i uvek kada odigra losiji mec, vidi se njegovo prisustvo, presing na loptu, strah protivnika od njegov pojave..
Last edited by DON on 28 Feb 2012, 17:40, edited 1 time in total.
DON

Postby CRNO_BELI » 28 Feb 2012, 17:39

mali_buda wrote:Kako se pokazao Lazar Markovic?

Trčkarao je gore sam između njihovih stopera. Ukrao par lopti, tako što se prišunjao s ledja igraču koji je imao loptu. Nekoliko puta fino izbacio loptu na stranu, ali i par puta pogriješio pri dodavanju. Počeo akciju kod prvog gola.

Ni jednu jedini kvalitetnu loptu nije dobio u prostor od naših veznjaka, a bilo je prilika za tako nešto. Sve u svemu, solidan debi, ali u ovom sivilu nije ni moglo više. Ono što je fascinantno je da on uliva strah kod protivnika svojom pojavom.

CRNO_BELI

Postby RobRoy » 28 Feb 2012, 18:23

Teška utakmica za gledanje.

Komentator mrtvac. :pop:
GoTorreyGoHome
RobRoy

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja