by roll with me » 28 Feb 2012, 17:26
Moj utisak je od kada je otisao Antic, i od kad je dosao Kolibri:Svi igraju fudbal osim nas!
Nas Jeremnija razvlaci po terenu, ubacuju im se igraci u svaku kontru, bolji protok lopte imaju, a nase zvezde ni jedan centar-sut ne mogu da ubace u sesnaesterac, nemamo krila ni u klubovima ni u reprezentaciji.Kakva prica skupili su se juce da su se skupili sat vremena pre utakmice moraju bolje da igraju, nasa reprezentacija kosta oko 150 niliona to nosi odredjeni kvalitet, a na terenu ga uopste nema.
Bosko Jankovic, Ninkov, Ninkovic,, Kuzmanovic, pa to srednji red ne postoji to ne moze da poveze niko ni Mesi!
Kolarovu svaka cast na defanzivnim sposobnostima ali on da istrci kontru da se ubaci kao krilo,nema sanse, on je klasican levi bek i tu treba da se zacementira on nema logiku napadaca nego klascnog beka, Bane moze da istrci kontru, ali opet to izgleda smesno, kada budemo imali krila koja mogu da spartaju terenom i kvalitetnog trenera imacemo igru.
Bambi se nije video, Sulejmani udje na par minuta jedan sut, i sta ce nam Dusko Tosic u reprezentaciji, pa tog igraca nece ni jedan jedini ozbiljan klub u Evropi, mladji neka igraju neka grese pre ce da nauce od ovih izakanih polu-fudbalera.
Zaista je steta sto se povredio Lekic, voleo bi da vidim i Bastu u ovoj reprezentaciji, ali Jankovic, Ninkov, Ninkovic, Kuzmanovic, i Raca ako ne budu bolje igrali svi napolje iz reprezentacije, dzaba nam da gledamo ovu anti propagandu fudbala kad ce nam se opet dogoditi Honduras samo je pitanje trenutka ako ne dovedu nekog kvalitetnog trenera. Po zastupljenosti fudbala u medijima ne omalazavajuci nijedan sport ali interesantnije mi je da gladam hokej nego fudbal, mi u ovoj reprezentaciji trenutno nemamo nijednog inteligentnog igraca, ne racunam decka od 17 godina, koji po pokretima i svojom brzinom vec sad je daleko od mnogih.Fit spremni igraci koji mogu da trce celu utakmicu i koji razmisljaju dok igraju to je ono sto nama treba.
Ovaj trener na prijateljskoj utakmici ne probava kombinacije nego igra sa dva zadnja vezna, ej prijateljska utakmica, ovo je isto kao trening izmedju sebe, uvedes sve igrace da se istrce a od igre, taktike nista jedna velika NULA!!!
Fudbal mi se vise uopste ne gleda, ne znam ni zasto sam ovo gledao jer se ponavlja vec ne znam koliko decenija, nerviram se a nista nemam od toga.Kako je rekao Korac oni bi trebali da placaju travu koju gaze, a u mnoge kvalitetnije sportove se ne ulaze a ulaze se u fudbal koji ovoj zemlji, drzavi i svom narodu nista nije doneo, osim sto one koji vole da ga odigraju sa drugarima i zaljubljenike u sport drze u jednoj velikoj zabludi u kojoj sam i ja!
Partizan se voli za druge se navija!!!