Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby Bolkonski » 02 Sep 2020, 14:40

Talentovan je Kovač. Pogotovo za te klubove drugog ranga gde ima dosta mladih igrača i ne baš velikih zvezda.
Očekujem ozbiljnu sezonu.
Bolkonski

Postby Inzaghi » 02 Sep 2020, 14:43

Mislim da ce se boriti za vicesampionsko mesto. Ako ne bar treci.
Samo da im pocnu igrati svi a ne stoperi da daju golove.
Mnogo ce zavisiti od Ben Jedera i Volanda.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Tegi » 02 Sep 2020, 14:45

Ako mu je trenerska inteligencija na nivou igracke, vratice se on brzo na nivo Bajerna.

Pratim hrvatske fudbalske podkaste, tamo redom govore da ima fudbal u malom prstu, a da mu je autoritet veliki problem.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Bolkonski » 02 Sep 2020, 15:03

Paolo u ulozi Kraljevića Marka pred megdan sa Musom Kesedzijom.
Ima limitiran budzet u rangu Torina i Bolonje, a uspeva da izmuze Braima Dijaza i Sandra Tonalija, a kako deluje, i Bakajoka. Ako iščupa još Kjezu i desnog beka, uz Romanjolija, Tea, Kesija, Čalhanoglua, Benasera, Kjera, Rebića, Leaa, napraviće tim daleko jači od očekivanog i realnog.
Bolkonski

Postby AirBall » 02 Sep 2020, 17:50

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Radonjaa » 02 Sep 2020, 18:13

Bolkonski wrote:Paolo u ulozi Kraljevića Marka pred megdan sa Musom Kesedzijom.
Ima limitiran budzet u rangu Torina i Bolonje, a uspeva da izmuze Braima Dijaza i Sandra Tonalija, a kako deluje, i Bakajoka. Ako iščupa još Kjezu i desnog beka, uz Romanjolija, Tea, Kesija, Čalhanoglua, Benasera, Kjera, Rebića, Leaa, napraviće tim daleko jači od očekivanog i realnog.

Ako se vrati Bakajoko, ja bojkotujem :biggrin:
Šalu na stranu, stvarno liči na kostur ozbiljnog tima. Maldini od dolaska forsira mlade igrače, pogotovo iz La lige, najviše one koji nisu dobili pravu priliku u Realu/Barsi. Meni se sviđa taj pristup, djeluje da se može sklopiti ekipa za napad na LŠ. Samo da ne dođe Orije desno, od njega ni Murinjo nije napravio igrača.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Bolkonski » 02 Sep 2020, 18:17

Bukvalno samo to ne.
Suma na desnom beku.
Inače, kad pomenu mlade igrače iz La lige, sledeći koga jure je, ko drugi, do Sofijin mali :biggrin:
Bakajoko izgleda završen.
Ako izvuku kvalitetnog beka, Kjezu i tog još jednog napadača, ko zna...
Očekujem takvu sezonu u Seriji A da bi možda mogli, bar u nekom delu sezonu, da konkurišu za titulu.
Bolkonski

Postby AirBall » 02 Sep 2020, 18:29

Romero iz Man Utd u Vili, pre njega i jedan od boljih igraca u Championshipu prosle sezone Matty Cash, desni bek Nottinghama..

izgleda da su resili da igraju znatno tvrdje pozadi ove sezone...

Ceka se napadac, po svoj prilici to ce biti Watkins iz Brentforda jer je Dean Smith vec radio sa njim i ima visoko misljenje o njemu...

Zacementirali su po svoj prilici i Grealisha, ne pada na pamet nikom u ovoj besparici da plati 80 miliona za njega...

Mogli bi da budu iznenadjenje iz senke ove sezone...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Radonjaa » 02 Sep 2020, 18:30

Uf, više mi se sviđalo da ga podržavam dok je bio u mrskom Realu, treba sad pratiti tabloide svake nedelje :laugh:

I ja mislim da će biti baš konkurentna sezona posle duže vremena, ne znam može li se vjerovati Pioliju da to izgura, mada ni treneri rivala nisu baš blistavi
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Џејси Керол » 02 Sep 2020, 21:24

Ivic doveo Glena Mareja u Votford, kesa blagoreceno.
proces.
Џејси Керол

Postby batistuta_20 » 03 Sep 2020, 01:38

Ivic trenutno ima 9 napadaca u timu.

Verovatno Dini napusta tim, citao sam da je najblizi WBA.
SAMO JAKO!
batistuta_20

Postby Bolkonski » 03 Sep 2020, 02:00

Radonjaa wrote:Uf, više mi se sviđalo da ga podržavam dok je bio u mrskom Realu, treba sad pratiti tabloide svake nedelje :laugh:

I ja mislim da će biti baš konkurentna sezona posle duže vremena, ne znam može li se vjerovati Pioliju da to izgura, mada ni treneri rivala nisu baš blistavi

Juventus bez vrhunskih pojacanja. Odbranu drzi stogodisnji Kjelini i Bonuci koji je takodje mator, a uz to, da nema onakvu desnu nogu i tu sposobnost gradjenja igre iz odbrane, igrao bi za Djenovu.
De Liht se nije snasao, ova sezona mu je, ili ostaje kao stub odbrane Juventusa za naredne sezone, ili ga prodaju u Dortmund za 30 miliona. Demiral je imao tezu povredu, uz to je klinac.
U vezi ostali bez Pjanica, koji je, iako u padu, bio kljucni igrac na sredini, za Artura je pitanje kako i da li ce se uklopiti.
U napadu jure Milika, Dzeka ili Suareza, jednog solidnog igraca i dva odlicna, ali sa gorivom na rezervi.
Najbolji igrac ima 36 godina, kakva god masina bio, to se mora osetiti.
Trener pocetnik.

Inter ima Kontea koji je bio pred otkazom, spasao ga je samo jak ugovor. Mislim da je na putu da izgubi svlacionicu, kao druge sezone u Celsiju. Gura Skrinijara u senku, dovodi neke isluzene igrace upitnog karaktera, taktika mu je provaljena.

Mislim da pored takvih najjacih klubova svoju sansu, naravno, ukoliko se adekvatno pojacaju i unaprede, mogu videti Lacio, pa i Napoli, Milan, Roma i Atalanta. Svakako, mislim da trka za titule ide utroje, a mozda i cetvoro.
Mislim da ce naredne sezone biti Juventusovih kikseva vise nego pod Sarijem.
Bolkonski

Postby fontaneros » 03 Sep 2020, 10:21

Vezista Udinezea Rodrigo De Pol drži Lids junajted na čekanju jer se pojavila mogućnost da može u Juventus, pišu italijanski mediji
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Grande Alessandro » 03 Sep 2020, 10:38

Bolkonski wrote:Mislim da pored takvih najjacih klubova svoju sansu, naravno, ukoliko se adekvatno pojacaju i unaprede, mogu videti Lacio, pa i Napoli, Milan, Roma i Atalanta. Svakako, mislim da trka za titule ide utroje, a mozda i cetvoro.
Mislim da ce naredne sezone biti Juventusovih kikseva vise nego pod Sarijem.

O tituli će odlučivati Juventus i Inter i to je to...

Ostali nemaju niti igrače, a neki ni trenere, da isprate ove dve ekipe.

Redom...
Inzagi i Lacio će jako teško ponoviti prošlogodišnju sezonu...još sad moraju da se koncentrišu i na LŠ...a Lotito neće bacati ne znam ni ja kakve novce na pojačanja...
Opet, oni će verovatno biti među 4...tj. boriti se ponovo za LŠ!
Atalanta, slična priča...još će u međuvremenu prodati neke svoje dobre igrače...taman toliko je dovoljno da nikako ne mogu biti kandidati za skudeto!
Napoli, nema trenera koji može da napadne skudeto. Gatuzo je prosečan trener, a Napoli ima solidan tim ali se još uvek oslanja na Mertensa, Kaljehona i Insinjea...uz mogućnost da pored Kulibalija, koji im je držao odbranu, ode i Ruiz, koji je glavni igrč sredine...
Milan je produžio Piolija i time pokazao svoje ambicije. Teško on može da se bori za skudeto. To što je Pioli ostao, pokazuje samo koliko su novca spremni da izdvoje za pojačanja, a Rangnik je tražio pare za pojačanja...
I na kraju Roma ima jedina šanse da odigra neku iznad proseka sezonu i iznenadi Juve i Inter...i to sve na krilima novog vlasnika i ulaganja.

Znači...po meni...titulu će uzeti ili Juve ili Inter...
Ali nije isključeno da se ili Juve ili Inter u ovim okolnostima raspadnu i neko od pomenutih ekipa se ugura na drugo mesto!
Malo je teže za očekivati da se i Juveu i Interu dese katastrofalne sezone...a trenutno, Juve i pored loših transfera ima najjači tim u Italiji, a Inter trenutno najboljeg trenera...
Grande Alessandro

Postby Bolkonski » 03 Sep 2020, 11:13

Svakako da oni i dalje imaju ubedljivo najveće šanse, ali smatram da još neko, bar u odredjenom delu sezone, može da bude kompetitivan.

Masterova želja Serhio Regilon.
Pogadjate, sad ga hoće i Švaba :laugh:
Bolkonski

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal