Bolkonski wrote:Mislim da pored takvih najjacih klubova svoju sansu, naravno, ukoliko se adekvatno pojacaju i unaprede, mogu videti Lacio, pa i Napoli, Milan, Roma i Atalanta. Svakako, mislim da trka za titule ide utroje, a mozda i cetvoro.
Mislim da ce naredne sezone biti Juventusovih kikseva vise nego pod Sarijem.
O tituli će odlučivati Juventus i Inter i to je to...
Ostali nemaju niti igrače, a neki ni trenere, da isprate ove dve ekipe.
Redom...
Inzagi i Lacio će jako teško ponoviti prošlogodišnju sezonu...još sad moraju da se koncentrišu i na LŠ...a Lotito neće bacati ne znam ni ja kakve novce na pojačanja...
Opet, oni će verovatno biti među 4...tj. boriti se ponovo za LŠ!
Atalanta, slična priča...još će u međuvremenu prodati neke svoje dobre igrače...taman toliko je dovoljno da nikako ne mogu biti kandidati za skudeto!
Napoli, nema trenera koji može da napadne skudeto. Gatuzo je prosečan trener, a Napoli ima solidan tim ali se još uvek oslanja na Mertensa, Kaljehona i Insinjea...uz mogućnost da pored Kulibalija, koji im je držao odbranu, ode i Ruiz, koji je glavni igrč sredine...
Milan je produžio Piolija i time pokazao svoje ambicije. Teško on može da se bori za skudeto. To što je Pioli ostao, pokazuje samo koliko su novca spremni da izdvoje za pojačanja, a Rangnik je tražio pare za pojačanja...
I na kraju Roma ima jedina šanse da odigra neku iznad proseka sezonu i iznenadi Juve i Inter...i to sve na krilima novog vlasnika i ulaganja.
Znači...po meni...titulu će uzeti ili Juve ili Inter...
Ali nije isključeno da se ili Juve ili Inter u ovim okolnostima raspadnu i neko od pomenutih ekipa se ugura na drugo mesto!
Malo je teže za očekivati da se i Juveu i Interu dese katastrofalne sezone...a trenutno, Juve i pored loših transfera ima najjači tim u Italiji, a Inter trenutno najboljeg trenera...