kulusevski wrote:yobara wrote:I kako je to odjednom Celsi kul, kad pokupuje boga oca i razbacuje se kao da sutra ne postoji...dvostruki arsini, ako mene pitate (ne pita me niko, sam cu se izbaciti)
Celzi je imao zabranu dovodjenja igraca, i normalno je da sada potrose duplo vise para od planiranog.
Sa druge strane njima je ta zabrana bas prijala, gurnuli su u vatru mlade igrace, videli na koga moze da se racuna, sada dopunili tim gde im treba, i to vrhunskim i mladim igracima.
Ne pamtim kad je neki tim u Premier ligi imao tako dobar prelazni rok.
A i ne vidim kako se to razbacuju? Jedini skuplji igrac je Haverc, ali ima odredjeni potencijal plus je '99 godiste. Jasno je zasto ga Lever toliko ceni.
Cilvel je engleski mladi bek, pritom je imao dobru sezonu, usao i u reprezentaciju, znajuci sta Englezi rade sa cenama za domace igrace, ovo je prihvatljiva cifra.
A dati 45 mil funti za drugog najboljeg strelca Bundeslige prosle sezone, odnosno 35 mil funti za igraca koji je cinio okosnicu Ajaksa u sezoni u kojoj su dosli do 1/2 finala lige sampiona je u danasnje vreme smesno.