Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby irriducibili » 21 Feb 2012, 02:05

mali_buda wrote:Irr je napravio masakr na YouTube-u. Nigde ne može da se pronađe snimak sa Sicilije :unsure:

Kakav masakr, kakav snimak, kakva Sicilija, sta se tamo desilo? Da nije opet erupcija Etne? :unsure:
irriducibili

Postby irriducibili » 25 Feb 2012, 21:04

Nocerino i 1-0 za Milan. Velika greska odbrane Juventusa...
irriducibili

Postby Unexpected » 25 Feb 2012, 21:19

Rekao bih da čist gol nije priznat Milanu.
The End.
Unexpected

Postby irriducibili » 25 Feb 2012, 21:38

Unexpected wrote:Rekao bih da čist gol nije priznat Milanu.

Ne moze biti regularniji, velika greska sudija...
irriducibili

Postby mali_buda » 25 Feb 2012, 21:53

Lopta je vise od pola metra presla gol liniju. I meni se u prvi mah ucinilo da je sudija pokazao na centar.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby irriducibili » 25 Feb 2012, 22:10

mali_buda wrote:Lopta je vise od pola metra presla gol liniju. I meni se u prvi mah ucinilo da je sudija pokazao na centar.

Sudije su ponistile gol zbog ofsajda, previdevsi da je jedan igrac Juventusa bio izvan terena pored gola...
irriducibili

Postby irriducibili » 25 Feb 2012, 22:29

Matri za 1-1, zasluzeno...
irriducibili

Postby mali_buda » 25 Feb 2012, 23:03

irriducibili wrote:Sudije su ponistile gol zbog ofsajda, previdevsi da je jedan igrac Juventusa bio izvan terena pored gola...

Ako se dobro secam, mec se nastavio tako sto je Bufon bacio loptu ka centru... ako je tako, onda nije bilo prekid igre, odnosno sudije nista nisu svirale... U ovoj situaciji je i Muntari morao bolje da reaguje, mada je, ruku na srce odradio svoje, lopta je presla liniju...

Ipak, zasluzeno izjednacenje Juvea, bili su mnogo bolji u nastavku, a i njima je ponisten gol zbog sumnjivog ofsajda...
mali_buda

Postby 71:70 » 25 Feb 2012, 23:19

Da li rezultat odgovara vidjenom na terenu je nebitno. Da je milan imao 2:0 posle trecine igre, verujem da bi juve primio jos koji gol. Na zalost derbi, nadam se ne i prvenstvo, je odlucila neverovatna greska sudija.
71:70

Postby Grande Alessandro » 25 Feb 2012, 23:27

Realno, da sudije nisu prvo pogrešile na štetu Milana, Juve bi izgubio utakmicu...ovako, ipak su zasluženo stigli do izjednačenja u drugom poluvremenu. Neverovatno mi je da je Milan onoliko pao u drugom delu meča...oni su se u prvom poluvremenu igrali sa Juventusom...

Juve-u je ovo maksimum sa ovim igračkim kadrom. Konte radi dobar posao, samo nemam pojma šta je hteo sa Kvaljarelom i Borijelom u napadu...pa ti igrači jednostavno nisu za Juventus i tačka!
Matri i donekle Vučinić su jedini igrači=napadači koji mogu dati gol...i njih dvojica moraju da igraju!
Inače, Bonući nije za Juventus...šteta što ga nisu prodali kad su imali šansu i da su doveli ozbiljnijeg štopera. Teška je on kiksara...
Grande Alessandro

Postby mali_buda » 25 Feb 2012, 23:39

I na ovoj utakmici je dokazana neophodnost koriscenja tehnologije, bar u ovakvim kljucnim trenucima... Ako moze u vecini sportova, zasto ne bi moglo u fudbalu... To bi i sudijama olaksalo posao i smanjilo pritisak na njih...
mali_buda

Postby Grande Alessandro » 26 Feb 2012, 11:19

Zola novi trener Lacija?
Izvor. B92, Beta | JT

Italijanski mediji preneli su informaciju da će bivši trener Vest Hema Đanfranko Zola od ponedeljka voditi ekipu Lacija.

Dosadašnji trener Rimljana Edi Reja u sredu je podneo pisanu ostavku, ali je ona odbijena, pa se voditi ekipu u nedelju protiv Fiorentine.

Italijanski mediji, međutim, navode da je Zola u subotu doputovao u Rim i imao dugačak sastanak sa predsednikom Lacija Klaudiom Lotitom.

Dodaje se da će Zola u ponedeljak potpisati ugovor, pošto čeka dačelnici rimskog kluba prvo reše status Reje, sa kojim je u sezoni 2003/2004. sarađivao u Kaljariju.

U trening centru Lacija u subotu je trebalo da bude održana konferencija za medije, ali je otkazana.

Lacio je u utorak eliminisan iz Lige Evrope, pošto je u 1/16 finala dva puta izgubio od Atletiko Madrida. U Rimu je bilo 3:1, a u Madridu 1:0 za španski klub. U Seriji A, Lacio je četvrti na tabeli, sa osam bodova manje od vodećeg Milana.

Reja je uradio odličan posao sa Lacijom...šteta što ide.
Inače sama utakmica Milan-Juve je sasvim očekivano ostala u senci jako lošeg suđenja ( dva regularna gola nisu priznata + prestrogo dat crveni Vidalu....bar po meni )...

Alegri: Možda je linija bila previše debela
26 Februar 2012 | 09:04(1)

Trener Milana Masimilijano Alegri nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da je njegovoj ekipi u duelu sa Juventusom poništen regularan pogodak. Iako je ceo svet video da je lopta posle udarca Sulija Muntarija prešla gol liniju, i to u velikoj meri, linijski arbitar je sugerisao glavnom deliocu pravde da je Điđi Bufon izvadio loptu pre nego što je ona svojim prečnikom prešla gol crtu.

- Bilo mi je zabavno. Milan je bio dobar na terenu. Nažalost, viđen je i incident koji je kasnije odredio rezultat. Ili je linija bila iscrtana pogrešno pa je bila predebela...Ma, moramo da prihvatimo sada to šo se dogodilo - sarkastičan je bio Alegri.

Kada je u pitanju takođe regularan pogodak Matrija koji je poništen trener „rosonera“ ne vidi ili ne želi da vidi paralelu.

- Da je Muntari dao gol mi bi otišli na plus dva, dok bi Matrijev samo izjednačio rezultat. Totalno druga situacija!

- Incident je uticao na nas. Da smo otišli na 2:0 bilo bi totalno drugačije. Ovo je znak da bi neki možda trebalo više da ćute (direktno upućeno na račun Antonija Kontea koji se nedavno žalio na suđenje Juventusu, prim. aut.). Stvarno me zabavilo sve ovo - dodao je Alegri i u ozbiljnijem tonu nastavio:

- Juventus je nepobeđen do sada i odlično mu ide. Sinoć smo odlučili da visokim presingom im ometemo pas igru i osvojimo što više prostora. Držali smo tempo većim delom meča, ali smo se na kraju umorili i nismo dobro reagovali kod tri-četiri kontranapada. I dalje mislim da su šanse za osvajanje Skudeta 50-50 - zaključio je Alegri.
Grande Alessandro

Postby Sony » 26 Feb 2012, 21:19

Jovetic, Ljajic i Nastasic u prvih 11 za Fiorentinu.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby irriducibili » 26 Feb 2012, 23:38

Losa igra, ali ipak pobeda protiv Fiorentine, strelac naravno Klose. Priblizili smo se Milanu i Juventusu, ali smo i dalje uz rame s Udinezeom, koji je u sjajnoj formi, protutnjao je kroz Bolonju, 1-3. Drugi gol je dao Basta, koji se ustalio u timu. U derbiju, Napoli bolji od Intera, 1-0, strelac fenomenalni Lavezzi...
irriducibili

Postby mali_buda » 26 Feb 2012, 23:44

Basta je i asistirao kod treceg gola...

Vazna pobeda Lacija. Fiorentina je prilicno nezgodna ekipa, a i Lacio nije poznat kao neko ko igra dobro kuci. Posle debakla na Siciliji, morali su da menjaju tu naviku. Sta se desava sa Rejom? Ima li istine u pricama o ostavci?

Inter u minus fazi... Ne vidim nacin da bez promene trenera ne "izadju" iz te faze...Ocekujem na leto veliki remont u igrackom kadru... Mislim da su to trebali da odrade cim je otisao Murinjo...
mali_buda

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal