Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby AirBall » 24 Feb 2012, 16:53

Ne bih se iznenadio da Lazovic i bude pozvan naknadno ukoliko neko otkaze sto nije redak slucaj kada je nasa reprezentacija u pitanju...

Pravi se zla krv sto svakako nije dobro, jer ukoliko se bude postovao reciprocitet, ako igra neko iz Partizana, onda mora neko iz Zvezde to nece doneti kvalitet, jer trebaju da igraju najbolji igraci koje ova zemlja ima...

Zamislite u Spaniji situaciju da zato sto je pozvan neki igrac Barselone Marca napise pozvan je Fabregas, a nije pozvan Sergio Ramos...

Zato su oni svetski prvaci, a mi cemo uskoro i od Luksemburga da gubimo, ako ovako nastavimo da radimo i da se koljemo oko svega...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby mali_buda » 24 Feb 2012, 17:30

Bas glupav naslov.. Bez ikakvog smisla... Slazem se da je za Lazovica moralo biti mesta.

Za mene prilicno kvalitetan spisak... Igraci od kojih ocekujem brzu i konkretniju igru u napadu i jaci presing u fazi odbrane. Nije mnogo vazno na kakvom nivou su njihovi trenutni klubovi, najvaznije je da se oni mogu uklopiti u dobru celinu. Kakve su Francuzi imali igrace pre nekoliko godina, pa su bili u zestokoj reprezentativnoj krizi...

Nije mi jasno samo zbog cega je pozvao 3 leva beka... Jedino ako zeli da proba opciju sa dva igraca na istom boku (npr. Tosic - Kolarov i Basta - Jankovic)...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby MOREIRA » 25 Feb 2012, 00:52

Kakvo razocarenje sto Mire Radovic nije pozvan , decko je to svakako zasluzio , Tadica sam prizeljkivao kao i Markovica , Ignjovski i Djuricic su iznenadjenja treba ih probati da vidimo kako ce se prilagoditi u A selekciji , isto i Lazovica je trebalo pozvati decko je to po svemu ucinjenom i vise nego zasluzio.
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Sony » 25 Feb 2012, 01:12

Radovic je izgleda povrijedjen, nije igrao zadnja 2 meca za Legiju ako sam dobro procitao negdje.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby feanorlfc » 25 Feb 2012, 12:55

Ilija Petkovic kandidat za selektora :laugh: A grobari se podsmevaju nama Zvezdasima kada tvrdimo da je sa Toletom isto kao ranije, pa mozda i gore.
feanorlfc

Postby Zlaja » 25 Feb 2012, 13:12

Pa jel su sledece kvalifikacije za SP, jesu, jel igramo sa Belgijom kao najvecim kandidatom za drugo mesto, igramo, ko je doktor za te dve stvari, pa Ilija... Jel je Terza van zatvora, pa ako Ilija dodje, ocekujmo ponovni preporod OFK-a...
Zlaja

Postby AirBall » 26 Feb 2012, 23:44

Napredpartizan wrote:Lekic slomio lakat,2 meseca nece igrati...

Ko je rekao Lazovic...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby mali_buda » 26 Feb 2012, 23:45

Steta za Lekica... Igra u zivotnoj formi... Ovaj poziv u reprezentaciju je svakako zasluzio...
mali_buda

Re: Primera

Postby Sony » 26 Feb 2012, 23:52

Napredpartizan wrote:Lekic slomio lakat,2 meseca nece igrati...

Znaci samo Markec i Jovanovic u spicu za repku, sad na Kipru. Steata za Lekica, taman je usao u formu.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Nebojsa » 27 Feb 2012, 00:22

Ilija Petković , najozbiljniji kandidat za klupu “orlova” (VIDEO)

Izvor: SOS kanal // Objavio: Branislav Popović // vreme: 24 februar, 2012, 17:45 // 2 Komentara

Kako SOS kanal nezvanicno saznaje, jedan od najozbiljniji kandidat za klupu “orlova” je Ilija Petkovic. Iskusni strucanjak u dva mandata predvodio je nas nacionalni tim prvi je bio kratak, drugi izuzetno uspesan, sve do zavrsnog turnira svetskog prvenstva u Nemackoj 2006.godine. Kvalifikacioni ciklus za SP 2006 , Petkovicev tim je odradio na perfektan nacin bez poraza u 10. utakmica sa samo jednim primljenim golom, prvim mestom u grupi ispred strasne Spanije i direktnim plasmanom u SP.

:laugh: :laugh: :laugh:
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby DON » 27 Feb 2012, 00:28

:tap:

Ooooo neeeeeeeeeeee!!!
Pre neki dan sam cuo da Terzina struja forisira Jovanovica, Partizanova Tumbu, a da ce selektor biti Miha... Ostaje samo da se dogovori sa Fiorentinom oko novca... Postoji jos jedna zackoljica - Inter i mogucnost da sedne na klupu neroazura!
Sad ovo oko Petka, pretpostavljam ko hoce da to izgura, nadam se da se nece opet izglupirati sa njegovim postavljanjem.

p.s.
Mislim da ce se Scepin buraz naci u repki umesto Lekare...
DON

Postby mali_buda » 27 Feb 2012, 00:34

Cime je Scepovic zasluzio poziv u reprezentaciju :huh:

Tumba ili Petko, meni je maltene isto... Cisto sumnjam da ce se Jovanovic sada kada je uspeo da napravi ime u svetu fudbala, zajebavati sa ovim nasim protuvama iz saveza...

Miha i mogao da preuzme Inter sada, kao neko prelazno resenje, neko ko ce izdici ekipu iz ovog haosa. Pretpostavljam da ce Inter praviti reorganizaciju igrackog i trenerskog kadra na leto i sumnjam da im je Miha prvi pik za trenera...
mali_buda

Postby mali_buda » 27 Feb 2012, 00:58

I portparol FSS potvrdio, Stefan Scepovic na spisku umesto Lekica.
mali_buda

Postby DON » 27 Feb 2012, 01:19

Jeste potvrdio, posto sam ja Aci twitovao ;)
http://www.zurnal.rs/2012/02/27/stefan- ... index.html
DON

Postby Napredpartizan » 28 Feb 2012, 10:59

Curcic odredio sastav za danasnji susret sa Jermenijom koji se igra u 15 casova... Igramo sa 2 zadnja vezna i jednim napadacem :P

Kahriman-Basta,Ivanovic,Rajkovic,Kolarov-Kuzmanovic,Petrovic-Tosic,Ninkovic,Jankovic-Markovic
Napredpartizan

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja