Џејси Керол wrote:Lakazet u Atletiku, bas me zanima kako ce to sljakati
Čuh trač, ali ne vidoh da je zvanično.
Џејси Керол wrote:Lakazet u Atletiku, bas me zanima kako ce to sljakati
DeniBer wrote:Čuh trač, ali ne vidoh da je zvanično.
AirBall wrote:
Stavio je Arsenal dosta igraca na dobos... Lacazette se nece prodavati dok Auba ne produzi ugovor...
PSG je zainteresovan za Guendouzija koga je otpisao Arteta i sto je najjace razmisljaju da plate 45 miliona evra koliko trazi Arsenal, ako prodje to ludilo od transfera Arsenal ce pojuriti i Partey-a iz Atletica...
Na izlaznim vratima su Torreira, Nelson i Maitland Niles za koga se interesuje ljudi roval Tottenham...
Rezervni golman Argentinac Martinez preti preko argentinskih medija da ce napustiti Arsenal ako mu se ne garantuje da ce biti prvi golman. Kaze da ima 27 godina i da mora da brani u klubu da bi bio prvi golman reprezentacije...
Ozilu je ponudjeno 18 miliona odmah ukoliko pristane na raskid ugovora...
DeniBer wrote:Toreira me zbunjuje. Za Urugvaj igra fantastično, a u Arsenalu toplo-hladno (više hladno nego toplo).
Francuski mediji pišu da je Arsenal otvorio pregovore sa Olimpikom iz Marselja oko transfera 25-godišnjeg veziste Morgana Sansona. Navodno ga hoće i Totenhem, pa i Vest Hem
Doskorašnji kapiten Valensije Dani Pareho i Frensis Kokelan mogli bi već koliko danas na lekarske preglede pred potpis sa Viljarealom. Za obojicu će Valensija dobiti svega oko 15.000.000 evra
fontaneros wrote:Onaj Hojberg na pregledima u Sparsima, mnogo je za njega 17 milki + Voker
Return to Svetski i evropski fudbal
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests