Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Nebojsa » 22 Feb 2012, 18:16

Znaci Timon i Pumba selektor! :D
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby RobRoy » 23 Feb 2012, 06:38

Još kad ga ovakva moralna gromada podrži...

Spoiler: pokaži
Đurić: "Tumba je pravi čovek za Srbiju!"
22. FEBRUAR 2012. | 17:22 | IZVOR: SPORTSKE.NET, BLIC.RS

Predsednik fudbalskog kluba Partizan, Dragan Đurić, uputio je zvaničan dopis Fudbalskom savezu Srbije u kome zahteva da za novog selektora Srbije izaberu Ljubišu Tumbakovića.

Iako predsednik FK Partizan ima probleme u "svom dvorištu", izdvojio je vremena da se osvrne na trenutnu situaciju kada je izbor selektora nacionalnog tima u pitanju.

Naime, kako navodi "Blic", Đurić je dao sebi za pravo da uputi zvaničan dopis Fudbalskom savezu Srbije u kome predlaže da za novog selektora reprezentacije, FSS postavi Ljubišu Tumbakovića.

"Mislim da naslednik Vladimira Petrovića mora biti Ljubiša Tumbaković. Stojim iza svojih reči i siguran sam da bi uspeo da povrati poljuljan ugled našoj seniorskoj reprezentaciji. To kažem jer je Tumba čovek i trener sa velikim autoritetom." istakao je Đurić.

Interesantno je da je Tumbaković 2010., prilikom izbora za predsednika Partizana, kada je uzabran Đurić, jedini glasao za Sava Miloševića.

Očigledno je da Dragan Đurić ovakav potez Tumbakovića nije uzeo za zlo. Naprotiv, stručnost bivšeg trenera Partizana bila je Đuriću osnovni motiv da u FSS pošalje pomenuti dopis.
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby Napredpartizan » 23 Feb 2012, 13:16

Djuricic,Nastasic,Lazar Markovic i Ignjovski ce se naci sutra na spisku A reprezentacije,lepo...
Napredpartizan

Postby Zlaja » 23 Feb 2012, 13:24

A Veseljko, Damjanovic, lako im je sad da slusaju masu, gde su bili kada su nam trebali...

Grupa nam je toliko jaka, da mislim da je trebalo ranije da podmladjujemo sastav i da nadjemo selektora...
Zlaja

Postby mali_buda » 24 Feb 2012, 00:19

Привремени селектор фудбалске репрезентације Србије Радован Ћурчић у петак би требало да објави списак играча за пријатељске утакмице следеће седмице. Екипа на Кипар путује у недељу предвече. На списку се налазе:

Голмани: Владимир Стојковић

Дамир Кахриман

Одбрана: Милан Бишевац (повреда)

Павле Нинков

Слободан Рајковић

Невен Суботић

Матија Настасић

Иван Обрадовић

Александар Коларов

Бранислав Ивановић

Везни ред: Душан Баста

Радосав Петровић

Милош Нинковић

Гојко Качар

Зоран Тошић

Александар Игњовски

Здравко Кузмановић

Филип Ђуричић

Бошко Јанковић

Душан Тадић

Напад: Лазар Марковић

Дејан Лекић

Милан Јовановић

Миралем Сулејмани

rts.rs
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Fića » 24 Feb 2012, 12:33

Sto bre nije zvao Jorgacevica, strasan golman.
Fića

Postby AirBall » 24 Feb 2012, 12:35

Sasvim sam zadovoljan sa izborom... Treba pruziti sansu mladima, gore nego sto jeste svakako nece biti...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby lockdown » 24 Feb 2012, 12:55

GOLMANI: Vladimir Stojković (Partizan) i Damir Kahriman (Tavrija).

ODBRANA: Dušan Basta (Udineze), Pavle Ninkov (Tuluz), Branislav Ivanović (Čelsi), Duško Tošić (Crvena zvezda), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Slobodan Rajković (Hamburg), Matija Nastasić (Fiorentina), Aleksandar Kolarov (Mančester siti) i Ivan Obradović (Saragosa).

VEZNI RED: Zdravko Kuzmanović (Štutgart), Gojko Kačar (Hamburg), Radosav Petrović (Blekburn), Aleksandar Ignjovski (Verder Bremen), Flip Đuričić (Herenven), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Boško Janković (Đenova), Miralem Sulejmani (Ajaks), Dušan Tadić (Groningen) i Miloš Ninković (Dinamo Kijev)

NAPAD: Dejan Lekić (Osasuna), Milan Jovanović (Anderleht) i Lazar Marković (Partizan)

Ja sam izborom zadovoljan .. Pre svega sto se po imenima moze ocekivati brza igra ... Od sporiji su samo Petrovic,Lekic i Kuzmanovic sto je bolje nego Pantelic,Milijas,Zigic,Stankovic + Raca i Zdravko ... Sad barem imamo koga koji ume da istrci kontru ... Mozda bi mogao da ubaci jos Ljajica i Lazovica i jos Brkica kad se oporavi .. Jedino mi nije jasan Dusko Tosic ...
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Zlaja » 24 Feb 2012, 13:21

Vezni red: Kuzma - klupa, Kacar - klupa, Raca - klupa, Ninkovic - klupa,
Krila: manji klubovi, osim Sulejmanija, ne svidja mi se forma Tosica poslednjih god dana...
Napad: manji klubovi...

Koliko igraca je ostalo u evro takmicenju, jel 4 od 24...
Zlaja

Postby Неша » 24 Feb 2012, 13:44

Dobro je ovo..

Ja sam rekao da cu istrpeti rezultatski neuspeh u ovim kvalifikacijama ali pod uslovom da trener koji dodje sada sastavi jednu ovakvu ekipu od mladjih igraca i da radi dva kvalifikaciona ciklusa. Ovi momci definitivno imaju talenta i treba imati strpljenja i vere u njih.
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby Sony » 24 Feb 2012, 14:55

Dobar sastav.

Mozda jos da je Lazovic iz Zvezde tu umjesto Jovanovica, i npr Radovic i Volkov, ali dobro...Volkov je dobio sansu u onim prijateljskim. Ne sumnjam da ce biti stalno tu negdje, u kombinaciji.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Napredpartizan » 24 Feb 2012, 16:12

Naslov na b92

Ćurčić zvao Markovića nije Lazovića

:sick: Kreteni...
Napredpartizan

Postby feanorlfc » 24 Feb 2012, 16:27

Potpuno bezvezan naslov. Pa Lazovic i Markovic i ne igraju iste pozicije (bar u klubovima). Mada je trebalo naci mesto za Lazovica. Kad da ga probaju ako ne sad?
feanorlfc

Postby Napredpartizan » 24 Feb 2012, 16:33

feanorlfc wrote:Potpuno bezvezan naslov. Pa Lazovic i Markovic i ne igraju iste pozicije (bar u klubovima). Mada je trebalo naci mesto za Lazovica. Kad da ga probaju ako ne sad?

Slazem se da je trebao biti pozvan,ali muka mu je od ovakvih naslova... Kao da zele da se navijaci prepucavaju u komentarima...
Napredpartizan

Postby feanorlfc » 24 Feb 2012, 16:37

Napredpartizan wrote:Slazem se da je trebao biti pozvan,ali muka mu je od ovakvih naslova... Kao da zele da se navijaci prepucavaju u komentarima...

Jbg. cesti su takvi naslovi. S namerom da se navijaci vecitih 'pokolju' u komentarima. Verovatno da bi tekstovi bili citaniji.
feanorlfc

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja