Board index Sportske zanimacije Multimedija

Kutak za gejmere

Re: Kutak za gejmere (sportske simulacije)

Postby nolinjo » 10 Jan 2012, 18:24

deco jel ko igrao skyrim ako je igrica kao sto je pesma onda je full fullova
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby KKP » 10 Jan 2012, 22:55

Kako se meni igra NBA 2K12, ali mi je komp slab... :crybaby:
KKP

Postby Bane » 10 Jan 2012, 22:57

KKP wrote:Kako se meni igra NBA 2K12, ali mi je komp slab... :crybaby:

Igraj nba live 08 sa najnovijim pecom. Tako sam ja igrao do prosle godine.
Bane

Postby Zlaja » 10 Jan 2012, 22:59

MOREIRA10 wrote:Ljudi instalirao sam novog menagera , moze li neko da mi kaze gde mogu da skinem skinove , slike igraca itd itd dresovi i ostalo ? hvala

najbolje ide na
http://www.serbian-fm.net
tu imas sve i svasta...
Zlaja

Postby KKP » 29 Jan 2012, 23:33

Bane wrote:
KKP wrote:Kako se meni igra NBA 2K12, ali mi je komp slab... :crybaby:

Igraj nba live 08 sa najnovijim pecom. Tako sam ja igrao do prosle godine.

Ma nema šanse ni taj NBA da igram, komp mi je star 10 godina, završio sam ja sa ozbiljnijim i zahtevnijim igricama... :laugh:
KKP

Postby baketa96 » 07 Feb 2012, 17:01

Ljudi imam problem strasno mi se igra NBA 2K12 ali imam problem

Obicno skidam igrice sa torrenta sajt piratebay,isohunt.Skinuo sam NBA2k12 ali kad igram assosiaction ili My player kada mi ide izmedju cetvrtina najava za utakmicu odjednom mi zakoci tj. pojavi mi se crna slika :crybaby: i tako ne mogu da ih igram
Jedino sto mogu jeste da igram obicne utakmice :banned:

Probao sam sve ,pguce crack-ove na neke umjesto da mi zakoci izaje mi iz igrice :banghead:

Ne znam sta da radim tako ako znate kako da mi pomognete pomagajte :roll: i po mogucnosti posaljite mi rjesenje (ako ga uopste ima) na PM :thankyou:
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby Cvele » 08 Feb 2012, 09:51

baketa96 wrote:Ljudi imam problem strasno mi se igra NBA 2K12 ali imam problem

Obicno skidam igrice sa torrenta sajt piratebay,isohunt.Skinuo sam NBA2k12 ali kad igram assosiaction ili My player kada mi ide izmedju cetvrtina najava za utakmicu odjednom mi zakoci tj. pojavi mi se crna slika :crybaby: i tako ne mogu da ih igram

Probao sam sve ,pguce crack-ove na neke umjesto da mi zakoci izaje mi iz igrice :banghead:

Ne znam sta da radim tako ako znate kako da mi pomognete pomagajte :roll: i po mogucnosti posaljite mi rjesenje (ako ga uopste ima) na PM :thankyou:

Iskljuci autosave.Tako je moj ortak resio problem. ;)
Cvele

Postby baketa96 » 08 Feb 2012, 12:05

Cvele wrote:
baketa96 wrote:Ljudi imam problem strasno mi se igra NBA 2K12 ali imam problem

Iskljuci autosave.Tako je moj ortak resio problem. ;)

To sam bio procitao nedje ali ni to mi ne pomaze :girlcry:
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby Cvele » 13 Feb 2012, 18:45

Igra li neko Conquiztador? Evo linka http://www.conquiztador.rs/index.php?la ... gur5tevtt6
Kviz je jako zanimljiv,a kada se uhodate mozemo napraviti neki turnir.Moram priznati da sam se jako navukao na ovo.
Cvele

Postby Filipusis » 13 Feb 2012, 20:26

Cvele wrote:Igra li neko Conquiztador? Evo linka http://www.conquiztador.rs/index.php?la ... gur5tevtt6
Kviz je jako zanimljiv,a kada se uhodate mozemo napraviti neki turnir.Moram priznati da sam se jako navukao na ovo.

Neeeeeeeeeee :crybaby: Sad si me podsetio na ovo, nisam igrao 6 meseci, a bio sam prilicno navucen (i dobar :D ), pa sam resio da malo 'oladim, i potpuno zaboravio... Mogli bi da odigramo neku partiju, sto da ne i Avangarda turnir :biggrin:
Filipusis

Postby Cvele » 13 Feb 2012, 20:38

Filipusis wrote:
Cvele wrote:Igra li neko Conquiztador? Evo linka http://www.conquiztador.rs/index.php?la ... gur5tevtt6

Neeeeeeeeeee :crybaby: Sad si me podsetio na ovo, nisam igrao 6 meseci, a bio sam prilicno navucen (i dobar :D ), pa sam resio da malo 'oladim, i potpuno zaboravio... Mogli bi da odigramo neku partiju, sto da ne i Avangarda turnir :biggrin:

Nadam se da ce se skupiti 16 nas pa da napravimo za vikend ili mozda i pre turnir.Podelimo se u 8 duela i onda pobednici idu u cetvrtfinale itd...Za pocetak samo sport.Takodje,predlazem da se igra u tri pobede.Nik mi je SomiVB.
Cvele

Postby nolinjo » 14 Feb 2012, 12:04

poceo sam opet fm ali samo komentare :D i goal na replay ...

http://www.kongregate.com/games/GameTap ... ghter-2-ce

ovo je jedna od najboljih igrica u istoriji !
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby ОГИ » 22 Feb 2012, 00:25

Skidam NBA 2k12, ima li neki patch sa našim timovima, ili bar evropskim? Ako ne to, dajte neki najnoviji roster apdejt.

Takođe, ako može neko da mi pomogne oko kontrola na tastaturi jer sam novi u NBA. :P
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Cvele » 22 Feb 2012, 09:09

rebonja wrote:Skidam NBA 2k12, ima li neki patch sa našim timovima, ili bar evropskim? Ako ne to, dajte neki najnoviji roster apdejt.

Takođe, ako može neko da mi pomogne oko kontrola na tastaturi jer sam novi u NBA. :P

Evo najnovijih rostera-http://forums.nba-live.com/downloads.php?view=detail&df_id=2815

Sa nekim nasim i evrposkim timovima je,ako se ne varam,izasao za sve prethodne delove pa ce valjda uskoro i za ovaj...

Sto se kontrola tice,zaista ne mogu da se setim kakve su bile na pocetku,jedino da okacis da vidim...
Cvele

Postby Alonzo » 22 Feb 2012, 09:18

A neki patch za nba 2k12?
Alonzo

PreviousNext

Return to Multimedija