Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby Zlaja » 17 Feb 2012, 23:04

Ko prvi javi potvrdu da je smenjen Ranijeri ima pivo. :laugh:
0:3 protiv Bolonje :pop:
Zlaja

Postby MOREIRA » 18 Feb 2012, 00:05

Zlajo ma cuti dobro je sto se Bolonja raspucala proti sintera , taman cemo da ih dotucemo do nogu u zaostaloj utakmici i zaposednemo 1 mesto sa kojeg se necemo skidati u inat svima :biggrin: , naravno sve ovo pisem posto koliko se secam ti si jedan od nas FORZA JUVE !!!
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Zlaja » 18 Feb 2012, 00:08

MOREIRA10 wrote:Zlajo ma cuti dobro je sto se Bolonja raspucala proti sintera , taman cemo da ih dotucemo do nogu u zaostaloj utakmici i zaposednemo 1 mesto sa kojeg se necemo skidati u inat svima :biggrin: , naravno sve ovo pisem posto koliko se secam ti si jedan od nas FORZA JUVE !!!

:thumbdown:
Interista...
Vracam se u mladost... Oterace legendu posramljenog u penzuju...
Zlaja

Postby MOREIRA » 18 Feb 2012, 01:03

:laugh: :laugh: izvini brate nisam znao , sta ces ima nas toliko mnogo da sam pomislio da si i ti jedan Juventino , sta da se radi pogresi covek :laugh:
MOREIRA

Postby Sony » 18 Feb 2012, 01:04

Fiorentina - Napoli 0-3.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby MOREIRA » 18 Feb 2012, 22:41

GRANDEEEEEEEEEEEEE GRANDISSIMAAAAAAAAA VITTORIAAAAAAAAAA BRAVO RAGAZZI !!!!
Juve-Catanija 3-1 vrlo teska utakmica protiv izuzetno nezgodnog rivala , Catanija povela prelepim golom Barrientosa , sevnula je levica u desni ugao Bufona , izjednacio je Pirlo rutinskim udarcem iz slobodnjaka , mozda i prelomni momenat utakmice je usledio u 2 poluvremenu nas igrac na pozajmnici u Kataniji je napravio ostar faul i dobio drugi zuti karton tj crveni :biggrin: , mucenje je okoncano posle prekida , Pirlo centrira Kjelini glavom salje loptu u mrezu Catanije , sve dileme je resio Kvaljarela koji je izasao sam oci u oci sa golmanom i sa malo poteskoca ga ipak matirao. Jos jednom treba istaci koliko je ovo bitna pobeda posto se zna koliko se Juve muci sa ovim protivnicima koji igraju defanzivno i sanse cekaju iz kontri , opet smo prvi na tabeli sa 2 boda vise od Milana koji sutra igra svoju utakmicu. FORZA JUVEEE !!!
MOREIRA

Postby Felipao » 18 Feb 2012, 23:11

Marko Mota častio Staru damu

Defanzivac Juventusa na pozajmici u Kataniji zaradio crveni karton posle kojeg je klub iz Torina prelomio meč 24. kola Serije A - 3:1 (1:1)

Pobeda Juventusa posle dva remija za barem privremeni povratak na lidersku poziciju na tabeli Serije A. Stara dama je u 24. kolu prvenstva u Torinu savladala Kataniju sa 3:1 (1:1), ali daleko teže nego što bi se moglo pomisliti sudeći po samom rezultatu.

Gosti sa Sicilije su, naime, već u četvrtom minutu preko Pabla Sezara Barijentosa stigli do neočekivanog vođstva od 1:0 i dokazali da ne nameravaju da parkiraju autobus ispred svog gola i orijentišu se isključivo ka odbrani mreže.

Međutim, ispostavilo se da je pobednika odlučilo isključenje Marka Mate, Juventusovog defanzivca na pozajmici u Kataniji, koji je za svega 15 minuta zaradio dva žuta kartona. Drugi kada je, zlonamerni će reći ne sasvim slučajno, faulirao Pala De Celja i svom matičnom klubu obezbedio ključnu prednost.

Dobar deo krivice ide i na dušu golmana Tomaša Košickog, koji je očajno postavio živi zid na slobodan udarac Juventusa u 22. minutu. Majstor kakav je Andree Pirla nije propustio priliku da kazni protivnika i poravna na 1:1.

Juventus se, ipak, dugo mučio kako bi stigao do potpunog preokreta i veliko je pitanje da li bi u toj nameri i uspeo da nije bilo Motine gluposti. Ali, kada je crveni karton zasijao, domaći su oberučke prihvatili poklon.

Inicijativu je ponovo preuzeo Pirlo i namestio naredna dva gola Juventusa. Strelci su bili Đorđo Kjelini i Fabio Kvaljarela.
Felipao

Postby MOREIRA » 19 Feb 2012, 15:05

:nargile:
MOREIRA

Postby Felipao » 19 Feb 2012, 15:42

Možda je Roma crna mačka za Parmu,ali je Hernan Crespo to isto za Romu.Osim toga,igrao je za 'onu drugu' rimsku momčad pa ga Romanisti i ne vole previše.Baš zato ga je u najavi utakmice intervjuirao emitentni rimski rado 'Radio Ies':
-"Zašto sam ljubio samo dva dresa u karijeri?Argentina je moja domovina a Parma je moja prva ljubav.Prave ljubavi se ne zaboravljaju nikad i neke vjernosti se nikad ne prekidaju.Igrao sam za mnoge klubove,Lazio,Milan,Inter,Chel​sea,ali nisam tip koji će tako lako poljubit dres nakon gola.Kako vidim Parmu protiv Rome?To je tvrdi protivnik koji ne poklanja ni centimetar i kojemu trebaju bodovi,igraju na sigurno i ne poklanjaju prostor.Parma će sigurno igrati na kontre,sigurno nije novost da ekipe na Olimpicu čekaju Romu.Prognoza?Teško je znat,ali volio bi da dobije Parma,valjda i zato šta se to desilo samo jednom kad sam baš ja rješio utakmicu 1997."

NIsam imao zvanican podatak kad sam pre par dana naveo Romu kao ekipu koja nam istorijski ne lezi i bio sam u pravu.Zadnji put smo ih u Rimu dobili 1997 golom Krespa.Prosle godine je bilo 2:2 kad je posle dva gola zaostatka Amauri zabio dva i doneo remi.U finishu je propustio priliku za totalan preokret...
Felipao

Postby mali_buda » 19 Feb 2012, 21:59

Katastrofa Lacija na Siciliji...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Unexpected » 20 Feb 2012, 01:06

mali_buda wrote:Katastrofa Lacija na Siciliji...

Mafija je to. :biggrin:
Nego Irr nešto zaobilazi temu... :bleh:
The End.
Unexpected

Postby irriducibili » 20 Feb 2012, 02:34

mali_buda wrote:Katastrofa Lacija na Siciliji...

Unexpected wrote:Mafija je to. :biggrin:
Nego Irr nešto zaobilazi temu... :bleh:

:nisamja:
irriducibili

Postby mali_buda » 20 Feb 2012, 10:21

Image

mali_buda

Postby mali_buda » 20 Feb 2012, 11:59

Unexpected wrote:Nego Irr nešto zaobilazi temu... :bleh:

Irr je napravio masakr na YouTube-u. Nigde ne može da se pronađe snimak sa Sicilije :unsure:
mali_buda

Postby Panta » 20 Feb 2012, 12:57

Izgleda da je i Pipo osetio teren u Cezeni :blue:

Samo neka igra po 15-ak minuta u LS, trofej je nas :biggrin:
Fedor is back.
Panta

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal